Ice Anime
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Ice Anime

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Auch..that hurt me *puppy eyes*

In jos 
+3
Anabelle Black
ryuichi_alexa
CrazyDia
7 participan?i
AutorMesaj
CrazyDia
Newbie
Newbie
CrazyDia

Numarul mesajelor : 10
Varsta : 30
Localizare : Monkeys World
Data de inscriere : 27/09/2008

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
Auch..that hurt me *puppy eyes* Left_bar_bleue200/200Auch..that hurt me *puppy eyes* Empty_bar_bleue  (200/200)
Auch..that hurt me *puppy eyes* Empty
MesajSubiect: Auch..that hurt me *puppy eyes*   Auch..that hurt me *puppy eyes* I_icon_minitimeSam Sept 27, 2008 8:24 pm

Ohayo Minna`san!!Watashi wa Diana desu,but my friends always call me Dia^^.So..sunt din Bucuresti si am 14 ani (prin decembrie fac si eu 15 @___@),aterizata pe planeta Pamant pe data de 2 decembrie 1993 la 07:50 am.Despre mine pot spune ca sunt o fire deschisa la orice,sociabila si prietenoasa,dar in principal sunt traznita mai de felul meu,a da si foarte directa >^_^'.Imi place sa cunosc persoane noi,sa imi fac noi crazy friends,but the most important thing:sa bantuiesc forumurile *hahaha*.Now...I'm a very very big anime fan and manga too [fan anime de 4 ani ^^,in decembrie fac 5 ani ^_^,iar manga hmm...am cateva luni >.< in jur de 9 luni,cam asa ceva^^;] si pot spune *sau ma pot lauda...mnooh de cand ma laud eu O.O* ca le urmaresc oriunde si oricand [mda...sunt cam pretentioasa la anime`uri,dar fie...trec peste -_-'''].Hmmm...anime`uri preferate o.o,am o gramada,but singurele care mi`au atins sufletelul de crazy girl au fost Blood+,Death Note,Full Moon wo Sagashite,Kamikaze Kaitou Jeanne,D.N Angel,Naruto (care continua sa ma duca pe val si in prezent),iar in prezent sunt *ce sa aleg primu'...whoaaa firar* Naruto (se putea altfel),Special A,Shugo Chara,D.Gray Man (cum puteam sa`l uit TToTT *Kandaa <33*),Higurashi no Naku Koro ni (presimt ca o sa urmeze la fav si al 2lea sezon @___@) si cred ca cam atat ?_?.In ceea ce priveste mang,I can say that I'm very addicted to shoujo/romance <333,dar o mai dau si pe alte genuri din cand in cand.Preferate???Pai...primul loc il ocupa Vampire Knight (cu ea am facut primul pas in lumea manga`urilor),apoi Absolute Boyfriend,Kare First Love,Bloody Kiss,Juvenile Orion,Koori no Kiss de Toroketai,Romantic Beauty,Koi Suru Piano,Poisonous Flower,Shugo Chara,Nabari no Ou,D.Gray Man,Special A si altele ca incep sa ma intind si nu e bine @___@.Acum muzicuta,pai...m`am addictat la pop`rock --> mi se trage de la The Veronicas <333 *Lisaaa <33* [mda..mai nimeni nu le stie in Romania...da nu conteaza],apoi j`music ^___^ (tot ce tine de ea).So pentru mai multe informatii accesati centru de informare CrazyDia's Center aka eu =))..a da..si inainte sa imi iau zboru spre tarile calde,listutele mele de anime si manga^^:

^*^CrazyDia's Anime List^*^
^*^CrazyDia's Manga List^*^
Sus In jos
http://aboutanime.info
ryuichi_alexa
Moderator
Moderator
ryuichi_alexa

Numarul mesajelor : 98
Localizare : Fagaras
Data de inscriere : 05/09/2008

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
Auch..that hurt me *puppy eyes* Left_bar_bleue198/200Auch..that hurt me *puppy eyes* Empty_bar_bleue  (198/200)
MesajSubiect: Re: Auch..that hurt me *puppy eyes*   Auch..that hurt me *puppy eyes* I_icon_minitimeSam Sept 27, 2008 9:46 pm

ok, inca ma uit ca mazta in calendar la cate anime ai vizionat shi cate manga ai citit.......... No Coment! am uitat sa ma prezint, sunt Alexa, am 14 ani (in noiembrie fac shi io 15) din fagaras.... in sfarsit mai e un fan D.N.Angel... cam putini... dar (cuvantul meu specific) anyway .... sper sa ne intelegem bine si daca ai vre-o problema pe forum nu ezita sa imi dai un pm.... Have fun and no spasm! bye bye!
Sus In jos
Anabelle Black
Admin
Anabelle Black

Numarul mesajelor : 130
Varsta : 31
Data de inscriere : 07/08/2008

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
Auch..that hurt me *puppy eyes* Left_bar_bleue200/200Auch..that hurt me *puppy eyes* Empty_bar_bleue  (200/200)
MesajSubiect: Re: Auch..that hurt me *puppy eyes*   Auch..that hurt me *puppy eyes* I_icon_minitimeSam Sept 27, 2008 9:57 pm

Auch..that hurt me *puppy eyes* 889319r63iiqwj8s
Ce pot sa zic...have fun and happy posting....blah blah...
Pe aici poti spune ce iti trece prin cap , pentru ca toti membrii sunt prieteni intre ei! Razz
Ne mai vedem pe aici...
Ja ne! Wink
Sus In jos
https://animeholic-revolutio.forumgratuit.ro
*Black Heart*
Newbie
Newbie
*Black Heart*

Numarul mesajelor : 17
Varsta : 29
Localizare : Pitesti - Fuck cityy
Data de inscriere : 15/08/2008

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
MesajSubiect: Re: Auch..that hurt me *puppy eyes*   Auch..that hurt me *puppy eyes* I_icon_minitimeDum Sept 28, 2008 9:15 pm

salut! siz a gasit un fan Dn Angel iar eu unu Death Note si blood+. A io sunt Cristina (Kira ) am 13 ani si sunt din pitesti.
Ai o desciere faorte precisa Smile) what can i say crazy girl? Bun venit pe forum si numai bine Razz
Te pupacesc .
Sus In jos
http://just-a-little-star5.hi5.com
Emily Moon
Newbie
Newbie
Emily Moon

Numarul mesajelor : 13
Varsta : 31
Localizare : Oradea
Data de inscriere : 08/08/2008

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
MesajSubiect: Re: Auch..that hurt me *puppy eyes*   Auch..that hurt me *puppy eyes* I_icon_minitimeLun Sept 29, 2008 4:45 pm

Ellow!

Eu sunt Emily Moon. Je habitte a Oradea! ( mooama ce franceza am in mine! lol! ). Am 15 ani si jumatate, fana Harry Potter. Ma uit doar la Hell Girl ca anime!
Welcome pe forum!

Hugs! flower
Sus In jos
http://www.harrypotter.forumgratuit.ro
Éclair
Newbie
Newbie
Éclair

Numarul mesajelor : 100
Localizare : G.O.C.T
Data de inscriere : 08/08/2008

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
MesajSubiect: Re: Auch..that hurt me *puppy eyes*   Auch..that hurt me *puppy eyes* I_icon_minitimeLun Sept 29, 2008 7:39 pm

Heya!X_X
Welcome...dupa 2o de ani ma apuc si eu sa-ti zic...X_X
Intrebari n-am....mi-a ajuns descrierea ta cea gigantica O_O''
Sus In jos
Kyoko Amaya
Newbie
Newbie
Kyoko Amaya

Numarul mesajelor : 18
Varsta : 32
Localizare : Tokyo
Data de inscriere : 22/09/2008

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
Auch..that hurt me *puppy eyes* Left_bar_bleue170/200Auch..that hurt me *puppy eyes* Empty_bar_bleue  (170/200)
MesajSubiect: Re: Auch..that hurt me *puppy eyes*   Auch..that hurt me *puppy eyes* I_icon_minitimeVin Oct 10, 2008 1:29 am

Welcome!
Cu siguranta ne vom intelege , din cate ai povestit tu acolo xD
n_n well...have fun! Ja ne! Like a Star @ heaven
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Auch..that hurt me *puppy eyes*   Auch..that hurt me *puppy eyes* I_icon_minitime

Sus In jos

Auch..that hurt me *puppy eyes*
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Ice Anime :: Administratie :: Welcome-
Mergi direct la: