Subiect: something called GFX o.O Sam Sept 27, 2008 9:04 pm
Ok so...here is my GFX.Tin sa specific ca...Dia si CrazyDia sunt vechile mele amprente pe GFX`uri aka CrazyDia e vechiul meu nick^^ [acum l`am schimbat ca mnooh..ma plictisisem de el )]
Subiect: Re: something called GFX o.O Dum Sept 28, 2008 12:08 am
Am mai vazut niste seturi facute de tine si pe alte forumuri...imi plac mult, chiar te pricepi! Imi place al patrulea set pentru ca emai interesant...^_^ Sa mai pui!
CrazyDia Newbie
Numarul mesajelor : 10 Varsta : 30 Localizare : Monkeys World Data de inscriere : 27/09/2008
Subiect: Re: something called GFX o.O Dum Sept 28, 2008 12:14 pm
@Alexa: nu ma supar^^,ma supar atunci cand cineva nu imi spune si le ia asa din senin ><,chestia aia chiar nu`mi convine^^. @Eclair:Stiu ca stii cateva din ele ))
Edit:
Ok so...am hotarat sa raman la nicku vechi adica CrazyDia and here is the new set^^
My new addiction <333
Edit: Gomen gomen,dar chiar nu am fost atenta -_-'',mda..ma si pregateam sa plec si daia -_-''.Pfff rog un admin sau moderator sa stearga urmatorul post dupa acesta
Ultima editare efectuata de catre Black.Diamond in Mier Oct 01, 2008 6:56 am, editata de 1 ori
ryuichi_alexa Moderator
Numarul mesajelor : 98 Varsta : 31 Localizare : Fagaras Data de inscriere : 05/09/2008
Subiect: Re: something called GFX o.O Mar Sept 30, 2008 10:09 pm
i like it..... dar te rog sa dai un edit la postul anterior si sa scri ce ai postat a doua oara pt ca doua posturi una dupa alta se considera spam... si oricum eu nu "imprumut" gfx-uri fara sa intreb ; consider ca nu este frummos.....
Vizitato Vizitator
Subiect: Re: something called GFX o.O Sam Oct 18, 2008 5:29 pm
Mie imi plac GFX-urile tale O_O" Chiar te pricepi, dar cel cu ,,Delicious" Am mai vazut la cineva O_O" si mi se pare mai mult un crop --> si efect. In rest nu am nimic de comentat,fiinca celelalte sunt foarte dragute ^^.