Ice Anime
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Ice Anime

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

something called GFX o.O

In jos 
3 participan?i
AutorMesaj
CrazyDia
Newbie
Newbie
CrazyDia

Numarul mesajelor : 10
Varsta : 30
Localizare : Monkeys World
Data de inscriere : 27/09/2008

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
something called GFX o.O Left_bar_bleue200/200something called GFX o.O Empty_bar_bleue  (200/200)
something called GFX o.O Empty
MesajSubiect: something called GFX o.O   something called GFX o.O I_icon_minitimeSam Sept 27, 2008 9:04 pm

Ok so...here is my GFX.Tin sa specific ca...Dia si CrazyDia sunt vechile mele amprente pe GFX`uri aka CrazyDia e vechiul meu nick^^ [acum l`am schimbat ca mnooh..ma plictisisem de el Smile)]

Spoiler:

So..astept ce astept de obicei =)) aka comentarii,pareri,critici etc...
Sus In jos
http://aboutanime.info
ryuichi_alexa
Moderator
Moderator
ryuichi_alexa

Numarul mesajelor : 98
Varsta : 31
Localizare : Fagaras
Data de inscriere : 05/09/2008

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
something called GFX o.O Left_bar_bleue198/200something called GFX o.O Empty_bar_bleue  (198/200)
MesajSubiect: Re: something called GFX o.O   something called GFX o.O I_icon_minitimeSam Sept 27, 2008 10:37 pm

mie imi plac mult I love you ..... te supy daca imprumut una pt sig&av ? Very Happy plz :X
Sus In jos
Éclair
Newbie
Newbie
Éclair

Numarul mesajelor : 100
Localizare : G.O.C.T
Data de inscriere : 08/08/2008

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
something called GFX o.O Left_bar_bleue200/200something called GFX o.O Empty_bar_bleue  (200/200)
MesajSubiect: Re: something called GFX o.O   something called GFX o.O I_icon_minitimeDum Sept 28, 2008 12:08 am

Am mai vazut niste seturi facute de tine si pe alte forumuri...imi plac mult, chiar te pricepi!
Imi place al patrulea set pentru ca emai interesant...^_^
Sa mai pui! Wink
Sus In jos
CrazyDia
Newbie
Newbie
CrazyDia

Numarul mesajelor : 10
Localizare : Monkeys World
Data de inscriere : 27/09/2008

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
MesajSubiect: Re: something called GFX o.O   something called GFX o.O I_icon_minitimeDum Sept 28, 2008 12:14 pm

@Alexa: nu ma supar^^,ma supar atunci cand cineva nu imi spune si le ia asa din senin ><,chestia aia chiar nu`mi convine^^.
@Eclair:Stiu ca stii cateva din ele Smile))

Edit:

Ok so...am hotarat sa raman la nicku vechi adica CrazyDia and here is the new set^^

something called GFX o.O Step_up_av

something called GFX o.O Step_up_sign

My new addiction <333

Edit: Gomen gomen,dar chiar nu am fost atenta -_-'',mda..ma si pregateam sa plec si daia -_-''.Pfff rog un admin sau moderator sa stearga urmatorul post dupa acesta

Ultima editare efectuata de catre Black.Diamond in Mier Oct 01, 2008 6:56 am, editata de 1 ori
Sus In jos
http://aboutanime.info
ryuichi_alexa
Moderator
Moderator
ryuichi_alexa

Numarul mesajelor : 98
Varsta : 31
Localizare : Fagaras
Data de inscriere : 05/09/2008

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
something called GFX o.O Left_bar_bleue198/200something called GFX o.O Empty_bar_bleue  (198/200)
MesajSubiect: Re: something called GFX o.O   something called GFX o.O I_icon_minitimeMar Sept 30, 2008 10:09 pm

i like it..... dar te rog sa dai un edit la postul anterior si sa scri ce ai postat a doua oara pt ca doua posturi una dupa alta se considera spam... si oricum eu nu "imprumut" gfx-uri fara sa intreb tongue ; consider ca nu este frummos.....
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: something called GFX o.O   something called GFX o.O I_icon_minitimeSam Oct 18, 2008 5:29 pm

Mie imi plac GFX-urile tale O_O" Chiar te pricepi, dar cel cu ,,Delicious" Am mai vazut la cineva O_O" si mi se pare mai mult un crop --> si efect. In rest nu am nimic de comentat,fiinca celelalte sunt foarte dragute ^^.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: something called GFX o.O   something called GFX o.O I_icon_minitime

Sus In jos

something called GFX o.O
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Ice Anime :: FanZone :: GFX-
Mergi direct la: