Ice Anime
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Ice Anime

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Sora vs Sophie

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
Éclair
Newbie
Newbie
Éclair

Numarul mesajelor : 100
Varsta : 30
Localizare : G.O.C.T
Data de inscriere : 08/08/2008

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
Sora vs Sophie Left_bar_bleue200/200Sora vs Sophie Empty_bar_bleue  (200/200)
Sora vs Sophie Empty
MesajSubiect: Sora vs Sophie   Sora vs Sophie I_icon_minitimeSam Sept 27, 2008 11:32 pm

Sora
In primul rand nu prea am apucat sa o vad pe sophie, a fost data destul de putin in anime aratandu-i numai calitatile.
In al doilea rand Sora mi-e simpatica, nu se lasa batuata, e supr draguta si ii ajtua pe ceilalti iar desi visele ei sunt prostesti dupa cum spun unii, ele au un sens
Sus In jos
ryuichi_alexa
Moderator
Moderator
ryuichi_alexa

Numarul mesajelor : 98
Varsta : 31
Localizare : Fagaras
Data de inscriere : 05/09/2008

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
Sora vs Sophie Left_bar_bleue198/200Sora vs Sophie Empty_bar_bleue  (198/200)
Sora vs Sophie Empty
MesajSubiect: Re: Sora vs Sophie   Sora vs Sophie I_icon_minitimeDum Sept 28, 2008 12:35 pm

este cam aiurea intrebarea, deoarece, ai spus-o chiar tu, nu prea apare in serial, daca am vazut-o in doua trei secvente.... sora, normal... de ce? pentru ca imi place....

[ryu's edit] am discutat cu admina si am ajuns la concluzia ca topicul este cam degeaba..... repet: cum ai spus si tu, sophie nu prea apare decat in cateva secvente....
topic inchis.
Sus In jos

Sora vs Sophie
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Sora vs May
» Layla vs Sora

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Ice Anime :: Anime & Manga :: Kaleido Star-
Mergi direct la: