Ice Anime
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Ice Anime

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Kagome-parere

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
Éclair
Newbie
Newbie
Éclair

Numarul mesajelor : 100
Varsta : 30
Localizare : G.O.C.T
Data de inscriere : 08/08/2008

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
Kagome-parere Left_bar_bleue200/200Kagome-parere Empty_bar_bleue  (200/200)
Kagome-parere Empty
MesajSubiect: Kagome-parere   Kagome-parere I_icon_minitimeSam Sept 27, 2008 11:35 pm

Kagome este personajul principal feminin al anime-ului. In ziua in care implineste 15 ani, aceasta cade in fantana sacra a familiei sale, este urmarita de catre un demon centiped, iar cand iese din fantana se trezeste in Japonia medievala, unde afla ca in corpul ei se gaseste o bijuterie numita Giuvaierul Sacru sau Giuvaierul celor patru suflete. Kagome este reincarnarea lui Kikyo, insa la comportament este diferita, aceasta fiind foarte energica. Pe parcursul povestii se indragosteste de Inuyasha.

La inceput chiar am urat-o dar acum imi place, e draguta.Multi au zis ca e bagacioasa (se baga in relatia dintre Inuyasha si Kikio) dar ganditi-va, voi cum ati reactiona in sitatia ei?
Chiar imi place si cred ca-si merita rolul
Sus In jos
Foxy
Newbie
Newbie
Foxy

Numarul mesajelor : 22
Varsta : 31
Localizare : Fagaras
Data de inscriere : 10/09/2008

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
Kagome-parere Left_bar_bleue200/200Kagome-parere Empty_bar_bleue  (200/200)
Kagome-parere Empty
MesajSubiect: Re: Kagome-parere   Kagome-parere I_icon_minitimeSam Oct 04, 2008 1:11 am

Nu cred ca Kagome este o bagacioasa, Inuyasha a stat intepenit 50 ani intr-un copac, deci as putea spune ca este cam inatrziata.
In locul ei, m-as fi indragostit imediat de semi demon si l-as fi pus la punct, daca mi-ar fi creeat probleme, sau altceva.
Sus In jos

Kagome-parere
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Sango vs Kagome
» Parere
» parere despre anime
» parere despre anime
» Inuyasha-parere despre personaj

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum