Ice Anime
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Ice Anime

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Full Moon wo Sagashite

In jos 
AutorMesaj
CrazyDia
Newbie
Newbie
CrazyDia

Numarul mesajelor : 10
Varsta : 30
Localizare : Monkeys World
Data de inscriere : 27/09/2008

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
Full Moon wo Sagashite Left_bar_bleue200/200Full Moon wo Sagashite Empty_bar_bleue  (200/200)
Full Moon wo Sagashite Empty
MesajSubiect: Full Moon wo Sagashite   Full Moon wo Sagashite I_icon_minitimeDum Sept 28, 2008 4:08 pm

FullMoon este o fata de 12 ani pe nume Mitsuki Koyama. Mitsuki este o cantareata foarte buna care viseaza sa denina un idol pop,dar era o boala grava de cancer la gat,care ii afecteaza in acelasi timp corzile vocale si abilitatea de a mai canta. Aceasta tumoare ii afecteaza in acelasi timp posibilitatea de a canta mai tare. In familia ei,bunica ei uraste muzica si se opune de fiecare data cand Mitsuki doreste sa mearga la o auditie. Visurile sale devin astfel imposibile, pana intr-o zi cand este vizitata de 2 shinigami,ea fiind singura care ii poate vedea. In acel moment shinigamii nu si-au dat seaman ca Mitsuki ii poate vedea si auzi,iar ei specifica accidental ca ea mai are de trait in 1 an.
Realizand ca nu mai poate astepta prea mult ca visul ei sa se implineasca,ea fuge de acasa si de shinigami incercand sa ajunga la auditie. Insa,shinigami o prind chiar atunci cand era in mai aproape de auditie. Mitsuki incearca sa discute cu unul dintre shinigami ,Takuto, sa faca o afacere cu ea—daca ea va fi linistita,pana cand ii va veni timpul sa moara , el o va ajuta sa devina o cantareata si astfel va trebui sa paraseasca lumea fara nici un regret . El ii daruieste ei abilitatea de a se transforma intr-o fata de 16 ani sanatoasa care nu are nici o tumoare. Ea merge la auditie pe care o si castiga,juriul fiind impresionat de minunata ei voce. Mitsuki isi ascunde insa identitatea punadusi numele de scena Fullmoon.

Parere:Un anime la care am plans,am suferit si am ras odata cu personajele,pur si simplu ma acaparat complet.Mia placut la nebunie,doar ca..atunci cand am vazut cate episoade are am vrut sa renunt,dar nu am facuto^^ si lam vazut pana la sfarsit.Pe tot parcursul anime`ului traiam cu frica ca Mitsuki va muri sau ca va pati ceva si ca nu va mai putea sa cante.Cantecele pe care le canta au fost traznet,am invatat si eu versurile si cantam si eu *laughing* (yeah I know..it sound strange).Povestea foarte buna si originala <3 (doar e facuta de Arina Tanemura),personajele la fel,iar de coloana sonora numai zic^^.A da..si relatia dintre Mitsu si takuto mia palcut foarte mult,a evoluat foarte mult pe parcursul al celor 52 e episoade,doar ca..you know..el a uitat tot despre ea X__X.
Sus In jos
http://aboutanime.info

Full Moon wo Sagashite
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Ellow everybody! I'm Emily Moon!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Ice Anime :: Anime & Manga :: Alte anime-uri-
Mergi direct la: