Ice Anime
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Ice Anime

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Higurashi no Naku Koro ni

In jos 
AutorMesaj
CrazyDia
Newbie
Newbie
CrazyDia

Numarul mesajelor : 10
Varsta : 30
Localizare : Monkeys World
Data de inscriere : 27/09/2008

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
Higurashi no Naku Koro ni Left_bar_bleue200/200Higurashi no Naku Koro ni Empty_bar_bleue  (200/200)
Higurashi no Naku Koro ni Empty
MesajSubiect: Higurashi no Naku Koro ni   Higurashi no Naku Koro ni I_icon_minitimeDum Sept 28, 2008 4:15 pm

”Higurashi no Naku Koro ni” are loc în iunie 1983, într-un sat fictiv numit Hinamizawa (bazat pe satul Shirakawa, Gifu),care are o populatie de aproximativ 2000 de locuitori. Personajul principal, Keiichi Maebara, se muta în Hinamizawa si devine prieten cu noile colege de clasa, Rena Ryugu, Mion Sonozaki, Rika Furude si Satoko Hojo. Keiichi se alatura grupului lor care tinea activitati dupa scoala, de obicei jocuri. Hinamizawa pare un sat normal si linistit pentru Keiichi. Totusi, pacea se termina dupa incheierea festivalului Watanagashi, un festival care comemoreaza zeul satului, Oyashiro-sama. Atunci Keiichi afla ca în fiecare an, timp de patru ani, în noaptea festivalului, o persoana este ucisa, iar alta dispare. Dupa scurt timp, Keiichi devine tot mai captivat de evenimentele ciudate care se petreceau în noaptea festivalului Watanagashi si de Oyashiro-sama. În fiecare plan narativ, el sau unu din prietenii lui devin paranoici, iar o crima este comisa.

[sursa:Wikipedia]
----------------------------------------------------------------------------------
Parerea mea:Cand m`am apucat de primu; episod am ramas o.o,am zis ca am inebunit daca ma apuc sa vad anime`uri maniace >.<.Ei bine,nu am putut ceda tentatiei de a nu vedea mai departe si m`am apucat sa`l vad,plus ca majoritatea mi`au spus ca e un anime bun si ca nu stiu ce.Am vazut primele 4 episoade,toate bune si frumoase,cand am inceput pe 5 am ramas iar o.o;.De ce?Pentru ca se presupunea ca personajele murisera iar ele erau in viata,intr`un sfarsit m`am prins de faza,dar totul a devenit foarte confuz >.< si mintea mea era total ravasita.Mi`au placut foarte mult episoadele cu Mion and Shion [I'm a twin maniac >.<,especially Shion @_@].Anyway...anime`ul mi s`a parut creepy intr`un anume fel,adica isi schimbau personalitatile brusc si privirea aia a lor ma baga in sperieti >.>.Inca sper sa vad si cea de a2a serie @_@ care sa ma lamureasca >.>

Personajul preferat: Pai personajul meu preferat a fost Mion la inceput,dar dupa ce a aparut Shion [her twin sister] mi`am schimbat radical preferinta.De ce am ajuns s`o prefer pe Shion?Pai mi se pare foarte sweet si foarte inocenta,dar in spatele acestor lucruri se ascunde ceva intunecat si misterios^^.Mnooh...chiar daca e kind of crazy maniac sometimes,ea tot preferata mea ramane.
----------------------------------------------------------------------------------

So...guys...ce parere aveti despre anime si care este personajul vostru preferat?
Sus In jos
http://aboutanime.info

Higurashi no Naku Koro ni
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Ice Anime :: Anime & Manga :: Alte anime-uri-
Mergi direct la: