Ice Anime
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Ice Anime

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Yusuke.........Raizen

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
Foxy
Newbie
Newbie
Foxy

Numarul mesajelor : 22
Varsta : 31
Localizare : Fagaras
Data de inscriere : 10/09/2008

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
Yusuke.........Raizen Left_bar_bleue200/200Yusuke.........Raizen Empty_bar_bleue  (200/200)
Yusuke.........Raizen Empty
MesajSubiect: Yusuke.........Raizen   Yusuke.........Raizen I_icon_minitimeVin Oct 03, 2008 11:51 pm

Yusuke a crescut in lumea oameniilo. Dar daca ar fi crescut alaturi de tatal sau, cum ar fi el din punct de vedere moral? Credeti ca ar fi existat o diferenta intre Yusuke de acum si cel ce ar fi putut fi? Ar fi mancat si el oameni precum Raizen?

Eu zic ca da! Ar fi existat o diferenta foarte mare si daca tatal lui ar fi continoat sa manance oameni, Yusuke i-ar fi urmat exemplul.
Sus In jos
Éclair
Newbie
Newbie
Éclair

Numarul mesajelor : 100
Varsta : 30
Localizare : G.O.C.T
Data de inscriere : 08/08/2008

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
Yusuke.........Raizen Left_bar_bleue200/200Yusuke.........Raizen Empty_bar_bleue  (200/200)
Yusuke.........Raizen Empty
MesajSubiect: Re: Yusuke.........Raizen   Yusuke.........Raizen I_icon_minitimeSam Oct 04, 2008 2:29 pm

Asa cred si eu, doar mediul influenteaza in cea mai mare parte.Luandu-l de mic probabil ca iar fi bagat nu stiu ce tampenii in cap...
Macar ar fi devenit mai puternic....teh, macar cu asdta sa se aleaga ><
Sus In jos

Yusuke.........Raizen
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Kurama vs Yusuke
» Yusuke/Kwabara vs Kurama/Hiei

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Ice Anime :: Anime & Manga :: Yu Yu Hakusho-
Mergi direct la: