| Ce ai face daca...? | |
|
+4ryuichi_alexa Anabelle Black Emily Moon Foxy 8 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
Foxy Newbie
Numarul mesajelor : 22 Varsta : 31 Localizare : Fagaras Data de inscriere : 10/09/2008
Foaie de personaj Respectarea Regulilor: (200/200) Karma:
| Subiect: Ce ai face daca...? Sam Oct 04, 2008 12:44 am | |
| Acum o sa zice-ti "Din nou jocul asta...?". Imi place foarte mult si tred ca este foarte amuzant.
Esti intr-o perioada proasta. Toata ziua ti-a mers rau si te bucuri ca infarsit poti sa dormi linistit(a), mai ales ca astazi cineva din clasa de la tine te-a enervat rau de tot. Apoi fata iadului isi face aparitia si iti da o papusa. Ce faci, vei desface ata?
Eu nu! Chiar daca persoana respectiva mi-a stors creieri. Aceeas intrebare. | |
|
| |
Emily Moon Newbie
Numarul mesajelor : 13 Varsta : 31 Localizare : Oradea Data de inscriere : 08/08/2008
| Subiect: Re: Ce ai face daca...? Lun Oct 06, 2008 4:15 pm | |
| Nope. Nu as desface-o! As avea aceeas soarta ca si victima mea deci...nu merita.
Daca Enma Ai ar veni la tine acasa si ti-er spune ca ca poti desface atata fara sa margi in Iad ce ai face? | |
|
| |
Anabelle Black Admin
Numarul mesajelor : 130 Varsta : 31 Data de inscriere : 07/08/2008
| Subiect: Re: Ce ai face daca...? Lun Oct 06, 2008 11:59 pm | |
| Em...asta e o intrebare super! Eu asi raspunde: "Da papusa aia aici! > " Daca ti s-ar oferi sansa sa fi Fata Iadului pentru o zi , ai accepta sau nu? | |
|
| |
Emily Moon Newbie
Numarul mesajelor : 13 Varsta : 31 Localizare : Oradea Data de inscriere : 08/08/2008
| Subiect: Re: Ce ai face daca...? Mar Oct 07, 2008 3:30 pm | |
| Uhm...nu prea stiu....nu cred ca mi-ar place sa trimit oamenii in Iad... Ce-ai face daca ai fii trimisa in Iad din cauza celui pe care il considerai cel mai bun prieten al tau? | |
|
| |
ryuichi_alexa Moderator
Numarul mesajelor : 98 Varsta : 30 Localizare : Fagaras Data de inscriere : 05/09/2008
Foaie de personaj Respectarea Regulilor: (198/200) Karma:
| Subiect: Re: Ce ai face daca...? Mar Oct 07, 2008 4:29 pm | |
| ne vom reintalni in iad...... ce ai face daca Ai greseste adresa si te trimite in iad, apoi vine dupa tine s iti ceara scuze? | |
|
| |
DaRk LoVe Newbie
Numarul mesajelor : 21 Data de inscriere : 09/10/2008
Foaie de personaj Respectarea Regulilor: (200/200) Karma: 100
| Subiect: Re: Ce ai face daca...? Sam Oct 11, 2008 7:34 am | |
| ma prapadesc de ras...ii accept scuzele si ii spun ca se putea grabii un pic ca ma lictiseam
ce ai face daca Ai vine la tine, te rapeste si te pune pe tine sa ii faci munca?
minte nebuna | |
|
| |
~~Ayame~~ Newbie
Numarul mesajelor : 42 Varsta : 32 Localizare : sighet-un oras mic.... Data de inscriere : 14/02/2009
| Subiect: Re: Ce ai face daca...? Mar Feb 24, 2009 11:30 am | |
| pai........as incerca sa vorbesc cu ea de ce m-a ales pe mine.... .....nu mi-ar placea ca ar trebui sa trimit persoane in iad si nu cred ca as suporta sa vad persoane triste in fiecare zi .... .....dar , intrun fel mi-ar placea fiindca asa as putea calatori prin toata Japonia!!!! (macar asa sa pot calatori daca altcumva nu pot.......chiar daca as face ceva de genu' asta) ce ai face daca Enma ti-ar trimite toti prietenii tai cei mai buni in iad? | |
|
| |
jany Newbie
Numarul mesajelor : 56 Localizare : Cu Kanon :X ...povestim shi bem cva Data de inscriere : 01/02/2009
| Subiect: Re: Ce ai face daca...? Dum Mar 01, 2009 8:58 pm | |
| poi prima oara ash leshina ..apoi m-ash infuria ..m-ash duce dupa ei sh ash face nishte crize pe acolo ) aceiashi intrebare... | |
|
| |
micadori Newbie
Numarul mesajelor : 9 Varsta : 30 Localizare : Undeva'n Balcani Data de inscriere : 22/05/2009
| Subiect: Re: Ce ai face daca...? Sam Mai 23, 2009 8:38 am | |
| Cine'ar fi in stare sa traiasca fara prietenii cei mai buni? o_o Hey, odata ce ei sunt acolo voi merge cu mare placere pe drumul pe care au mers si ei spre Iad. La bine si la rau~ Impreuna -^__^- | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ce ai face daca...? | |
| |
|
| |
| Ce ai face daca...? | |
|