Spuneti care sunt favoritii vostri din Bleach.Argumentati-va parerea.
Dupa parerea mea cei mai frumosi baieti din Bleach :
1.Toshiro Hitsugaya-pentru ca e un tip cool,frumos,imi plac ochii lui,parul si atitudinea si mi-ar placea ca el sa fie coleg de clasa cu mine si sa fie putin mai inalt[nu numai colegi:-"]
2.Grimmjow-my favorite espada =p~ il ador pentru ca nu e tocmai politicos cu oamenii,vrea sa-l invinga pe Ichigo cu orice pret,are curaj si atunci cand stie ca poate sa moara.
3.Ichigo-un baiat frumos,cam timid care isi ajuta mereu prietenii...este dragut mai ales cand se cearta cu Kon sau cand se certa cu Rukia in Soul Society cand a venit sa o salveze...si Ichigo este cute:X
4.Kaien Shiba-este curajos,seamana cu Ichigo,cu exceptia parului in rest sunt la fel:))...a vrut sa-si razbuna sotia ,dar nu a reusit...si i-a spus Rukiei sa-l omoare pentru ca sufletul ei o sa ramana mereu cu ea...mie mi se pare ca el este nobil,curajos si protejeaza persoanele pe care le iubeste.
5.Aizen Sousuke-Aizen:-?desi e personajul negativ din Bleach m-am indragostit de el pentru faptul ca e rau si mai ales pentru schimbarea pe care si-a facut-o cand a plecat in Hueco Mundo...desi e cam putin sarit de pe fix inca imi place de el:))