Ice Anime
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Ice Anime

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Top cei mai frumosi/frumoase 5 fete/baieti

In jos 
AutorMesaj
Yoruichi
Newbie
Newbie
Yoruichi

Numarul mesajelor : 11
Varsta : 29
Localizare : Soul Society
Data de inscriere : 06/09/2008

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
Top cei mai frumosi/frumoase 5 fete/baieti Left_bar_bleue200/200Top cei mai frumosi/frumoase 5 fete/baieti Empty_bar_bleue  (200/200)
Top cei mai frumosi/frumoase 5 fete/baieti Empty
MesajSubiect: Top cei mai frumosi/frumoase 5 fete/baieti   Top cei mai frumosi/frumoase 5 fete/baieti I_icon_minitimeMar Noi 18, 2008 8:47 pm

Spuneti care sunt favoritii vostri din Bleach.Argumentati-va parerea.

Dupa parerea mea cei mai frumosi baieti din Bleach :

1.Toshiro Hitsugaya-pentru ca e un tip cool,frumos,imi plac ochii lui,parul si atitudinea si mi-ar placea ca el sa fie coleg de clasa cu mine si sa fie putin mai inalt[nu numai colegi:-"]
2.Grimmjow-my favorite espada =p~ il ador pentru ca nu e tocmai politicos cu oamenii,vrea sa-l invinga pe Ichigo cu orice pret,are curaj si atunci cand stie ca poate sa moara.
3.Ichigo-un baiat frumos,cam timid care isi ajuta mereu prietenii...este dragut mai ales cand se cearta cu Kon sau cand se certa cu Rukia in Soul Society cand a venit sa o salveze...si Ichigo este cute:X
4.Kaien Shiba-este curajos,seamana cu Ichigo,cu exceptia parului in rest sunt la fel:))...a vrut sa-si razbuna sotia ,dar nu a reusit...si i-a spus Rukiei sa-l omoare pentru ca sufletul ei o sa ramana mereu cu ea...mie mi se pare ca el este nobil,curajos si protejeaza persoanele pe care le iubeste.
5.Aizen Sousuke-Aizen:-?desi e personajul negativ din Bleach m-am indragostit de el pentru faptul ca e rau si mai ales pentru schimbarea pe care si-a facut-o cand a plecat in Hueco Mundo...desi e cam putin sarit de pe fix inca imi place de el:))
Sus In jos

Top cei mai frumosi/frumoase 5 fete/baieti
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Personaj preferat fete/baieti ~top 3~
» Ce tip de vampir esti? (pentru fete)
» Cum ai arata in varianta anime ( pentru fete)
» Care ar fii cea mai buna prietena a ta din naruto?(pt fete)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Ice Anime :: Anime & Manga :: Bleach-
Mergi direct la: