micadori Newbie
Numarul mesajelor : 9 Varsta : 30 Localizare : Undeva'n Balcani Data de inscriere : 22/05/2009
Foaie de personaj Respectarea Regulilor: (200/200) Karma:
| Subiect: Gandeste limpede si exprima''te sincer Sam Mai 23, 2009 9:10 am | |
| Ma intrebam si eu cum unele fete, printre care si o foarte buna prietena de'a mea, pot exagera spunand ca ii iubesc asa mult si exagerat pe cei de la AnCafe. Hey, dragostea e un lucru minunat dar nu cand gravitezi cu ea in jurul unor cantareti visual kei sau oshare (sau etc.). Luati'va de mine daca vreti >_< dar ar trebui sa realizati ca voi nici macar nu cunoasteti personalitatea acestor oameni, chair daca stiti zodiile pe care si eu le stiu. Spre exemplu, in loc ca Miku sa va fie sot, de ce nu doriti sa va fie frate mai mare? | |
|
nyappyfan Newbie
Numarul mesajelor : 11 Data de inscriere : 10/05/2009
| Subiect: Re: Gandeste limpede si exprima'te sincer Sam Mai 23, 2009 3:35 pm | |
| pai, nu suntem indragostite ci ne place spre exemplu mie imi place de miku dar nu stiu ce persoana e chiar deloc | |
|
micadori Newbie
Numarul mesajelor : 9 Varsta : 30 Localizare : Undeva'n Balcani Data de inscriere : 22/05/2009
Foaie de personaj Respectarea Regulilor: (200/200) Karma:
| Subiect: Re: Gandeste limpede si exprima'te sincer Sam Mai 23, 2009 9:41 pm | |
| cand spui ne place... iti place cum canta si cum se imbraca si cum arata? | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gandeste limpede si exprima'te sincer | |
| |
|