Ice Anime
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Ice Anime

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Gandeste limpede si exprima'te sincer

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
micadori
Newbie
Newbie
micadori

Numarul mesajelor : 9
Varsta : 30
Localizare : Undeva'n Balcani
Data de inscriere : 22/05/2009

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
Gandeste limpede si exprima'te sincer Left_bar_bleue200/200Gandeste limpede si exprima'te sincer Empty_bar_bleue  (200/200)
Gandeste limpede si exprima'te sincer Empty
MesajSubiect: Gandeste limpede si exprima''te sincer   Gandeste limpede si exprima'te sincer I_icon_minitimeSam Mai 23, 2009 9:10 am

Ma intrebam si eu cum unele fete, printre care si o foarte buna prietena de'a mea, pot exagera spunand ca ii iubesc asa mult si exagerat pe cei de la AnCafe. Hey, dragostea e un lucru minunat dar nu cand gravitezi cu ea in jurul unor cantareti visual kei sau oshare (sau etc.).
Luati'va de mine daca vreti >_< dar ar trebui sa realizati ca voi nici macar nu cunoasteti personalitatea acestor oameni, chair daca stiti zodiile pe care si eu le stiu. Spre exemplu, in loc ca Miku sa va fie sot, de ce nu doriti sa va fie frate mai mare?
Sus In jos
nyappyfan
Newbie
Newbie
nyappyfan

Numarul mesajelor : 11
Data de inscriere : 10/05/2009

MesajSubiect: Re: Gandeste limpede si exprima'te sincer   Gandeste limpede si exprima'te sincer I_icon_minitimeSam Mai 23, 2009 3:35 pm

pai, nu suntem indragostite ci ne place spre exemplu mie imi place de miku dar nu stiu ce persoana e chiar deloc
Sus In jos
micadori
Newbie
Newbie
micadori

Numarul mesajelor : 9
Varsta : 30
Localizare : Undeva'n Balcani
Data de inscriere : 22/05/2009

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
Gandeste limpede si exprima'te sincer Left_bar_bleue200/200Gandeste limpede si exprima'te sincer Empty_bar_bleue  (200/200)
MesajSubiect: Re: Gandeste limpede si exprima'te sincer   Gandeste limpede si exprima'te sincer I_icon_minitimeSam Mai 23, 2009 9:41 pm

cand spui ne place... iti place cum canta si cum se imbraca si cum arata?
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Gandeste limpede si exprima'te sincer   Gandeste limpede si exprima'te sincer I_icon_minitime

Sus In jos

Gandeste limpede si exprima'te sincer
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Ice Anime :: J-rock/J-pop :: Antic Cafe-
Mergi direct la: