| Sugestii!!!!!!! | |
|
+3Byo.Shin ryuichi_alexa Anabelle Black 7 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
Anabelle Black Admin
Numarul mesajelor : 130 Varsta : 31 Data de inscriere : 07/08/2008
Foaie de personaj Respectarea Regulilor: (200/200) Karma:
| Subiect: Sugestii!!!!!!! Joi Aug 14, 2008 11:49 am | |
| aici postati sugestii legate de forum...cum poate fi imbunatatit si ce idei mai aveti | |
|
| |
ryuichi_alexa Moderator
Numarul mesajelor : 98 Varsta : 31 Localizare : Fagaras Data de inscriere : 05/09/2008
Foaie de personaj Respectarea Regulilor: (198/200) Karma:
| Subiect: Re: Sugestii!!!!!!! Sam Sept 06, 2008 12:41 pm | |
| poi eu am o idee..... sa pui un topic (gen jigoku shojo, yu yu hakusho) in care sa punem alte anime-uri vizionate. | |
|
| |
Anabelle Black Admin
| Subiect: Re: Sugestii!!!!!!! Sam Sept 06, 2008 12:44 pm | |
| la Cereri , poti deschide topicul "Cereri Categori" si acolo poti cere orice anime vrei , ier eu o sa fac o categorie cu animeul respectiv ! | |
|
| |
Byo.Shin Newbie
Numarul mesajelor : 6 Varsta : 31 Localizare : Intr-un minunat sicriu O_O' Data de inscriere : 27/09/2008
| Subiect: Re: Sugestii!!!!!!! Dum Sept 28, 2008 12:56 pm | |
| Oky first X_____X forum-ul arata cam aiurea cu bg-ul asta, adica forum-ul e portocaliu si bg-ul roz cu negru >_>' 2. Forum-ul e prea mic z.z' adica in latime X_X si nu arata prea bine. 3. Banner-ul e facut de voi sau al temei sau luat de pe alta tema? x.x' stiu sigur ca l-am mai vazut pe undeva so damn do another one. 4. Scoateti imaginile de la anime-uri si restul de pe aici pentru ca nu arata bine deloc, incarca forum-ul si iti ia 5 ani pana sa gasesti ceva z.z 5. De imaginea de la cine este conectat s-a mai zis.
Uhm cam atat cred X_X
edit : well vad ca in mare parte ati schimbat ce am zis o.o' dar imaginile alea de sub fiecare categorie tot incarca forum-ul si arata aiurea Z_Z | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Sugestii!!!!!!! Mar Sept 30, 2008 4:17 pm | |
| Eu sunt total de acord cu Shin-chan. Arata aiurea asa >_>" si templateul Orange,BG-ul negru cu mov [sau ce culoare ma rog e aia >_>" ] si imaginile alea, plus ca bannerul e albastru,ar trebui schimbat sar potrivi cu ceva mai Dark O________________O" well cred ca e prima data in viata mea cand zic ca s-ar potrivi cu Dark fiinca deobicei nu-mi plac acele templateuri decat cu un banner adecvat,si cred ca asta ar merge. That is my opinion, if you want to attract people, I think we should take note of it... |
|
| |
Éclair Newbie
Numarul mesajelor : 100 Varsta : 30 Localizare : G.O.C.T Data de inscriere : 08/08/2008
| Subiect: Re: Sugestii!!!!!!! Mar Sept 30, 2008 8:10 pm | |
| Ok...deci...randul meu >< - Citat :
- 4. Scoateti imaginile de la anime-uri si restul de pe aici pentru ca nu arata bine deloc, incarca forum-ul si iti ia 5 ani pana sa gasesti ceva z.z
Parerea mea e ca ar trebui lasate imaginile de la anime-uri X_X' Si nu mi se pare chiar atat de incarcat...daca tie ti pare acest forum prea incarcat lasa-ma sa-ti arat eu niste modele aiurea. - Citat :
- 5. De imaginea de la cine este conectat s-a mai zis.
si zic si eu Mi se pare cam o amestecatura de culori...portocaliu,roz, mai vi cu un albastru..... Si cred ca ar mai trebui sa adaugi niste categorii la anime ><'' Sper sa nu te fi enervat, eh, asta-i stilu' meu ..><'' | |
|
| |
Byo.Shin Newbie
Numarul mesajelor : 6 Varsta : 31 Localizare : Intr-un minunat sicriu O_O' Data de inscriere : 27/09/2008
| Subiect: Re: Sugestii!!!!!!! Mier Oct 01, 2008 3:33 pm | |
| - Éclair a scris:
Parerea mea e ca ar trebui lasate imaginile de la anime-uri X_X' Si nu mi se pare chiar atat de incarcat...daca tie ti pare acest forum prea incarcat lasa-ma sa-ti arat eu niste modele aiurea.
Oky uhm x.x' uite ce e, un forum ordonat, frumos, care sa atraga useri, un forum care ar vrea sa ajunga ceva nu ar avea asemenea imagini sub categorii. In schimb un forum care e cum sunt toate celelalte forum-uri spam care exista acum cu miile toate au asemenea imagini sub fiecare categorie x.x | |
|
| |
Éclair Newbie
Numarul mesajelor : 100 Varsta : 30 Localizare : G.O.C.T Data de inscriere : 08/08/2008
| Subiect: Re: Sugestii!!!!!!! Mier Oct 01, 2008 10:41 pm | |
| - Byo.Shin a scris:
- Éclair a scris:
Parerea mea e ca ar trebui lasate imaginile de la anime-uri X_X' Si nu mi se pare chiar atat de incarcat...daca tie ti pare acest forum prea incarcat lasa-ma sa-ti arat eu niste modele aiurea.
Oky uhm x.x' uite ce e, un forum ordonat, frumos, care sa atraga useri, un forum care ar vrea sa ajunga ceva nu ar avea asemenea imagini sub categorii. In schimb un forum care e cum sunt toate celelalte forum-uri spam care exista acum cu miile toate au asemenea imagini sub fiecare categorie x.x Daca ai imagini la categorii asta nu inseamna ca forumul e spamistic >< De exemplu, toate cele 5000 de forumuri ale mele pana acum au avut imagini si am fost foarte dura in privinta spam-ului. Dar ma rog, parerea ta ^_^ | |
|
| |
Byo.Shin Newbie
| Subiect: Re: Sugestii!!!!!!! Joi Oct 02, 2008 3:33 pm | |
| Te rog sa-mi dai cateva din forum-urile tale O_O imi trimiti prin PM sau pe mess. [Anabelle] Ziceai ceva de spam?
Ultima editare efectuata de catre Anabelle Black in Joi Oct 02, 2008 4:58 pm, editata de 2 ori (Motiv : spam) | |
|
| |
Anabelle Black Admin
| Subiect: Re: Sugestii!!!!!!! Joi Oct 02, 2008 4:46 pm | |
| hey! fiecare cu parerea lui! nu incepeti cu certuri ca va scad puncte la amn2! Pe langa asta: 1. Nu voi sterge imaginile de la categorii 2. momentan lucrez la imaginea forumului 3. cu siguranta nu agreez spam-ul! de aceea am moderatori! (eu numai de spam nu am timp 8-| , desi ma mai ocup si eu )
sper ca v-am lamurit! oh...si imaginea de la "cn e conectat" am schimbat-o si o voi schimba din nou! asa ca! gata cu cearta! | |
|
| |
Kyoko Amaya Newbie
Numarul mesajelor : 18 Varsta : 32 Localizare : Tokyo Data de inscriere : 22/09/2008
Foaie de personaj Respectarea Regulilor: (170/200) Karma:
| Subiect: Re: Sugestii!!!!!!! Vin Oct 10, 2008 1:38 am | |
| Belle...cu toate ca ai moderatori...noi suntem doar 2! Eu personal nu am asa de mult timp , spam e destul si stiu ca si tu esti foarte ocupata....dar totusi...mai avem nevoie de un moderator putin mai dur si care sa aiba timp sa corecteze spam-ul! Gomen nasai! Asta e pararea mea! n_n" | |
|
| |
Rayne Newbie
Numarul mesajelor : 71 Data de inscriere : 19/10/2008
Foaie de personaj Respectarea Regulilor: (200/200) Karma: 150
| Subiect: Re: Sugestii!!!!!!! Dum Oct 19, 2008 12:15 pm | |
| Vin si eu cu o sugestie ^_^ ce ai zice daca ai mai adauga cateva smileyuri? sunt bune si astea numai ca ar fi mai frumos sa mai adaugi mai multe,daca vrei ^_^ Ja ne! | |
|
| |
ryuichi_alexa Moderator
Numarul mesajelor : 98 Varsta : 31 Localizare : Fagaras Data de inscriere : 05/09/2008
Foaie de personaj Respectarea Regulilor: (198/200) Karma:
| Subiect: Re: Sugestii!!!!!!! Dum Oct 19, 2008 9:32 pm | |
| rayne: click aici off topic: in legatura cu ce a zis kyoko, nici eu nu pot sa intru prea des, ar fii bine sa stabilim cand fiecare suntem "de garda" | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Sugestii!!!!!!! Vin Oct 31, 2008 3:08 pm | |
| Well,probabil dupa ce zic asta ma veti crede nesimtita,sau ca formul meu e perfect si alte dinastea.Dar,eu de la forum-urile care sunt inscrisa,vreau mult mai mult. In primul rand,vreau sa vad un sondaj unde se zice parerea despre fiecare look-nou al formului ^^ asa veti afla si voi parerea useriilor.Si parerea mea este ca look-ul asta este GROAZNIC!Stiu ca sunteti la inceput...toti am fost asa,dar e loc de mai bine.Nu-mi place mai nimic z.z' imaginile de sub categorii ma streseaza,bannerul pur si simplu neclar,tema nu prea se potriveste >_>' exista muuuulte site-uri care te pot ajuta sa gasesti o tema.Poti pune pe cineva sa-ti faca un banner cu ce imagine vrei tu , sa aranjezi formul,sa ceri parerea >_>" deci sugestia mea : Faceti un look mai bun! Iam spus asta si adminei,nu ia pasat,ei bine,nu stiu ce user o sa se mai inscrie daca nu se tine cont de parere ^^ Si Admina nu are timp?Atunci eu de ce mereu o vad pe mess z.z'? Asa z.z' am facut si eu un banner,de plictiseara,si chiar nu ma intereseaza daca il puneti sau nu O_o' dar cred ca cel mai bine ar fi un vot,sa vedem punem 2 bannere,si 2 templeuri ^^ si alegem care se potrivesc etc. Ma rog mie sincer nu-mi place cum mi-a iesit bannerul^^ https://2img.net/h/oi37.tinypic.com/4tk5sw.png |
|
| |
Kyoko Amaya Newbie
Numarul mesajelor : 18 Varsta : 32 Localizare : Tokyo Data de inscriere : 22/09/2008
Foaie de personaj Respectarea Regulilor: (170/200) Karma:
| Subiect: Re: Sugestii!!!!!!! Vin Oct 31, 2008 10:04 pm | |
| - Citat :
- Well,probabil dupa ce zic asta ma veti crede nesimtita
Scuza-ma ca iti zic....dar chiar asta cred! - Citat :
- de la forum-urile care sunt inscrisa,vreau mult mai mult.
Esti libera sa pleci cand vrei ! Dupa parerea mea nu ai voie sa scri asa ceva! E lipsa de bun simt! - Citat :
- In primul rand,vreau sa vad un sondaj unde se zice parerea despre fiecare look-nou al formului ^^ asa veti afla si voi parerea useriilor.
Exista un asemenea sondaj , daca ti-ar fi pasat , poate l-ai fi vazut! Pe langa asta , acel "vreau sa vad" m-a enervat foarte tare! Nesimtire curata! Sincer! - Citat :
- Si parerea mea este ca look-ul asta este GROAZNIC!Stiu ca sunteti la inceput...toti am fost asa,dar e loc de mai bine.Nu-mi place mai nimic z.z' imaginile de sub categorii ma streseaza,bannerul pur si simplu neclar,tema nu prea se potriveste >_>' exista muuuulte site-uri care te pot ajuta sa gasesti o tema.Poti pune pe cineva sa-ti faca un banner cu ce imagine vrei tu , sa aranjezi formul,sa ceri parerea >_>" deci sugestia mea : Faceti un look mai bun!
Look-ul chiar imi place! E doar parerea ta , deci nu incerca sa te impui! Eu i-asi sugera lu' Belle sa ignore mesajul si parerea ta , pentru ca ai dat dovada de lipsa de bun simt , nesimtire si ai dat putin si in penibil! - Citat :
- Iam spus asta si adminei,nu ia pasat,ei bine,nu stiu ce user o sa se mai inscrie daca nu se tine cont de parere ^^
Inteleg de ce nu tine cont de parere , daca vorbesti si pe mess tot asa! - Citat :
- Si Admina nu are timp?Atunci eu de ce mereu o vad pe mess z.z'?
Daca nu cunosti , mai bine taci! Are alte motive pentru asta! - Citat :
- Asa z.z' am facut si eu un banner,de plictiseara,si chiar nu ma intereseaza daca il puneti sau nu O_o' dar cred ca cel mai bine ar fi un vot,sa vedem punem 2 bannere,si 2 templeuri ^^ si alegem care se potrivesc etc. Ma rog mie sincer nu-mi place cum mi-a iesit bannerul^^
https://2img.net/h/oi37.tinypic.com/4tk5sw.png E penibil! Cum ai zis si tu , nu a iesit bine ! Nu imi place si pe langa asta , nedescurcam cu bannerul! Mie imi place asa cum e! Concluzie! Nu meriti bagata in seama! Daca ai vreo problema , te astept pe mess , sau PM! Dar te avertizez ca nu raspund la mesaje de genul celui de mai sus! Chiar m-ai enervat cu mesajul asta! Belle: Ryu are dreptate cu moderatorii :p si chiar te rog sa ignori acest mesaj :p Ja ne! [Anabelle] Nu ti se pare ca esti cam dura? O_O | |
|
| |
Anabelle Black Admin
| Subiect: Re: Sugestii!!!!!!! Sam Noi 01, 2008 2:29 pm | |
| Ma pufneste rasul cand citesc ce tampenii pot scoate unii! |~ReFLuXy~| eu te sterg si pe tine si toate mesajele tale cu cea mai mare placere! Doar dami un PM cand esti foarte hotarata! ( si dupa ce iesi din ban) fcauppduscaoilf nu imi place absolut deloc cum te adresezi! Lipsa de bun simt! ( app...Kyoko e moderator) Ve-ti primi ban 2 zile toate 3 ! Sterg aceste mesaje si nu mai vreau sa vad asa ceva pe forum! Nu vreau sa vad comentarii in plus! [Edit] Nu o pune-ti pe Kyoko sa interpreteza tampeniile scrise aici ! Ea nu intelege perfect romana! O sa ma mai gandesc in privinta ei! Desi mie mi se pare ca "cineva" a provocato! [ryu's edit] nu te deranja sa mai stergi, anabelle,3 posturi anterioare au fost sterse pe motiv de incalcarea regulilor! | |
|
| |
kllama Newbie
Numarul mesajelor : 32 Varsta : 28 Localizare : romania Data de inscriere : 14/03/2009
| Subiect: Re: Sugestii!!!!!!! Mar Mar 17, 2009 4:06 pm | |
| hei daca tot esti administratoare imi explici cum se face un site [Anabelle] Asta este o intrebare nu o sugestie, deci trebuie postata la intrebari! | |
|
| |
Rayne Newbie
Numarul mesajelor : 71 Data de inscriere : 19/10/2008
Foaie de personaj Respectarea Regulilor: (200/200) Karma: 150
| Subiect: Re: Sugestii!!!!!!! Mier Apr 08, 2009 1:39 pm | |
| Booooon am eu cateva sugestii ^_____________^ Deci cred ca ar trebui sa pui un banner adica sa arate mai frumos nu?asta vrem cu toti ca forumul sa fie frumos ^^ next,background-ul cred ca ar trebui schimbat cu ceva mai frumos XD nu se potriveste cu forumul..... Next la karma.....acolo doar tu poti sa dai *cred* iar acum au aparut chestii noi in PA si ai putea sa adaugi de la "module" -> "puncte de reputatie" si acolo sa pui reputatie si sa schimbi numele din reputatie in karma si e mai eficient ca asa putem da si noi karma pe un anumit post ma rog....cred ca ar trebui sa cam stergi unele posturi care chiar sunt total deplasate de la subiect si chiar spamistice.....pai cam atat pentru moment....ah ca te pun la lucru acum =))))))))))) | |
|
| |
Anabelle Black Admin
| Subiect: Re: Sugestii!!!!!!! Sam Apr 11, 2009 11:36 pm | |
| yah...thx , oricum trebuie sa lucrez la un banner pt forum si trebuie sa imi rezerv cv timp sa sterg cateva posturi pt ca dupa cate vad , moderatorii sunt bolnavi de chiulangita cronica Thx pt sugestii ZbYe! ^w^ | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Sugestii!!!!!!! | |
| |
|
| |
| Sugestii!!!!!!! | |
|