ryuichi_alexa Moderator
Numarul mesajelor : 98 Varsta : 31 Localizare : Fagaras Data de inscriere : 05/09/2008
Foaie de personaj Respectarea Regulilor: (198/200) Karma:
| Subiect: LA LI HO (Na no da) Vin Sept 05, 2008 10:28 pm | |
| sal, sunt Alexa, sunt din fagaras, am 14 ani si 9 luni, m-am uitat la majoritatea anime-urlor date pe Animax (a+). Preferatele mele sunt: Gravitation, Yu yu hakusho, D.N.Angel, Naruto si Full metal PAnic (mai ales fumoffu ) ) Sunt satena cu ochii verzi, am un prieten imaginar pe nume komagoro. Sunt nebuna (asa spune toata lumea, inclusiv Anabelle Black ) Prietenele mele cele mai bune sunt Cindea Laura si Nistrea Nicoleta. Am o surioara dulce dulce, care este inregistrata pe forum drept Black Heart ( te ube sury) ! Ce sa mai zic despre mn? Intru la liceu in clasa a 9-a, sunt in clasa cu doua nebune si cam atat bye bye! | |
|
Anabelle Black Admin
Numarul mesajelor : 130 Varsta : 31 Data de inscriere : 07/08/2008
Foaie de personaj Respectarea Regulilor: (200/200) Karma:
| Subiect: Re: LA LI HO (Na no da) Sam Sept 06, 2008 4:44 pm | |
| | |
|
*Black Heart* Newbie
Numarul mesajelor : 17 Varsta : 29 Localizare : Pitesti - Fuck cityy Data de inscriere : 15/08/2008
| Subiect: Re: LA LI HO (Na no da) Sam Sept 06, 2008 7:25 pm | |
| DAAA!! Salue ma Siz :-* si eu te ube ube moolt ... asa deci lume am o surioare dulce dulce de fac diabet,, inregistrata ca ryuichi_alexa.. ji o bez moolt. Postare placuta.. si oo esti moderator ! sooper.. take care JA Ne | |
|
samantha-chan Newbie
Numarul mesajelor : 2 Data de inscriere : 06/10/2008
| Subiect: Re: LA LI HO (Na no da) Lun Oct 06, 2008 8:12 pm | |
| salut ma numesc andrada si la scoala mi se zice sam pt. ca samantha insemna intelegator si repezit as aca mi se potriveste sunt nebuna dupa an cafe;)si imi plac desenele de pe a si eo am 2 prieteni imaginari dar am ramas doar cu unu:((primul era spaghieti chan dar la calcat masina:(( si al doilea este sansi chan va poop si imi plake forumul
[ryu's edit] trebuia s deschizi un alt topic separarat, nu sa iti pui descrierea la un alt topic..... | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: LA LI HO (Na no da) | |
| |
|