Ice Anime
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Ice Anime

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

LA LI HO (Na no da)

In jos 
4 participan?i
AutorMesaj
ryuichi_alexa
Moderator
Moderator
ryuichi_alexa

Numarul mesajelor : 98
Varsta : 31
Localizare : Fagaras
Data de inscriere : 05/09/2008

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
LA LI HO (Na no da) Left_bar_bleue198/200LA LI HO (Na no da) Empty_bar_bleue  (198/200)
LA LI HO (Na no da) Empty
MesajSubiect: LA LI HO (Na no da)   LA LI HO (Na no da) I_icon_minitimeVin Sept 05, 2008 10:28 pm

sal, sunt Alexa, sunt din fagaras, am 14 ani si 9 luni, m-am uitat la majoritatea anime-urlor date pe Animax (a+). Preferatele mele sunt: Gravitation, Yu yu hakusho, D.N.Angel, Naruto si Full metal PAnic (mai ales fumoffu Smile) )
Sunt satena cu ochii verzi, am un prieten imaginar pe nume komagoro. Sunt nebuna (asa spune toata lumea, inclusiv Anabelle Black Razz) Prietenele mele cele mai bune sunt Cindea Laura si Nistrea Nicoleta. Am o surioara dulce dulce, care este inregistrata pe forum drept Black Heart ( te ube sury) I love you ! Ce sa mai zic despre mn? Intru la liceu in clasa a 9-a, sunt in clasa cu doua nebune si cam atat Smile
bye bye!
Sus In jos
Anabelle Black
Admin
Anabelle Black

Numarul mesajelor : 130
Varsta : 31
Data de inscriere : 07/08/2008

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
LA LI HO (Na no da) Left_bar_bleue200/200LA LI HO (Na no da) Empty_bar_bleue  (200/200)
MesajSubiect: Re: LA LI HO (Na no da)   LA LI HO (Na no da) I_icon_minitimeSam Sept 06, 2008 4:44 pm

LA LI HO (Na no da) 631424rbg3g5r2aw
Sus In jos
https://animeholic-revolutio.forumgratuit.ro
*Black Heart*
Newbie
Newbie
*Black Heart*

Numarul mesajelor : 17
Varsta : 29
Localizare : Pitesti - Fuck cityy
Data de inscriere : 15/08/2008

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
LA LI HO (Na no da) Left_bar_bleue200/200LA LI HO (Na no da) Empty_bar_bleue  (200/200)
MesajSubiect: Re: LA LI HO (Na no da)   LA LI HO (Na no da) I_icon_minitimeSam Sept 06, 2008 7:25 pm

DAAA!! Salue ma Siz :-* si eu te ube ube moolt ... asa deci lume am o surioare dulce dulce de fac diabet,, inregistrata ca ryuichi_alexa.. ji o bez moolt.
Postare placuta.. si oo esti moderator ! sooper.. take care Like a Star @ heaven
JA Ne
Sus In jos
http://just-a-little-star5.hi5.com
samantha-chan
Newbie
Newbie
samantha-chan

Numarul mesajelor : 2
Data de inscriere : 06/10/2008

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
MesajSubiect: Re: LA LI HO (Na no da)   LA LI HO (Na no da) I_icon_minitimeLun Oct 06, 2008 8:12 pm

salut ma numesc andrada si la scoala mi se zice sam pt. ca samantha insemna intelegator si repezit as aca mi se potriveste sunt nebuna dupa an cafe;)si imi plac desenele de pe a si eo am 2 prieteni imaginari dar am ramas doar cu unu:((primul era spaghieti chan dar la calcat masina:(( si al doilea este sansi chan va poop si imi plake forumul

[ryu's edit] trebuia s deschizi un alt topic separarat, nu sa iti pui descrierea la un alt topic.....
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: LA LI HO (Na no da)   LA LI HO (Na no da) I_icon_minitime

Sus In jos

LA LI HO (Na no da)
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Ice Anime :: Administratie :: Welcome-
Mergi direct la: