| Ce baiat ti se potriveste? | |
|
+4Éclair Shinamori Anabelle Black ryuichi_alexa 8 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
ryuichi_alexa Moderator
Numarul mesajelor : 98 Varsta : 31 Localizare : Fagaras Data de inscriere : 05/09/2008
Foaie de personaj Respectarea Regulilor: (198/200) Karma:
| Subiect: Ce baiat ti se potriveste? Sam Sept 06, 2008 1:19 pm | |
| i'm curious clik aici pentru quizenjoy! rezultatul meu: Baiatul care ti se potriveste este Dane.Este foarte calm,intelept,foarte priceput in domeniul calculatoarelor.De vei avea nevoie de un sfat, te va ajuta cu mare placere. | |
|
| |
Anabelle Black Admin
Numarul mesajelor : 130 Varsta : 31 Data de inscriere : 07/08/2008
Foaie de personaj Respectarea Regulilor: (200/200) Karma:
| Subiect: Re: Ce baiat ti se potriveste? Sam Sept 06, 2008 4:53 pm | |
| Rezultatul meu a fost: " Baiatul care ti se potriveste este Marcus.Este o persoana iubitoare de animale,in special de pisici. Este mereu alaturi de tine si la bine si la rau si nu te paraseste cand te afli la greu. Intotdeauna vei gasi in el un bun prieten si un bun aliat. | |
|
| |
Shinamori Newbie
Numarul mesajelor : 12 Data de inscriere : 06/09/2008
Foaie de personaj Respectarea Regulilor: (195/200) Karma:
| Subiect: Re: Ce baiat ti se potriveste? Lun Sept 08, 2008 8:40 am | |
| Baiatul care ti se potriveste este Marcus.Este o persoana iubitoare de animale,in special de pisici. Este mereu alaturi de tine si la bine si la rau si nu te paraseste cand te afli la greu. Intotdeauna vei gasi in el un bun prieten si un bun aliat. | |
|
| |
Éclair Newbie
Numarul mesajelor : 100 Varsta : 30 Localizare : G.O.C.T Data de inscriere : 08/08/2008
| Subiect: Re: Ce baiat ti se potriveste? Sam Oct 04, 2008 5:37 pm | |
| Baiatul care ti se potriveste este Skyler.Este inalt cu parul violet si ochii rosiatici.Adora jocurile sportive si petrecerile.Este atent si protector fata de cei apropiati.Pana sa-l cunosti mai bine o sa ti se para enervant, dar dupa o vreme iti vei da seama ca este foarte simpatic si dragut. | |
|
| |
DaRk LoVe Newbie
Numarul mesajelor : 21 Data de inscriere : 09/10/2008
Foaie de personaj Respectarea Regulilor: (200/200) Karma: 100
| Subiect: Re: Ce baiat ti se potriveste? Vin Dec 05, 2008 2:15 pm | |
| ) ) nice Ce baiat ti se potriveste? Rezultatul meu a fost: " Baiatul care ti se potriveste este Skyler.Este inalt cu parul violet si ochii rosiatici.Adora jocurile sportive si petrecerile.Este atent si protector fata de cei apropiati.Pana sa-l cunosti mai bine o sa ti se para enervant, dar dupa o vreme iti vei da seama ca este foarte simpatic si dragut.Succes | |
|
| |
ellenutza14 Newbie
Numarul mesajelor : 11 Varsta : 28 Localizare : Codlea-BV Data de inscriere : 02/01/2009
| Subiect: Re: Ce baiat ti se potriveste? Vin Ian 02, 2009 11:57 pm | |
| Rezultatul meu a fost: " Baiatul care ti se potriveste este Marcus.Este o persoana iubitoare de animale,in special de pisici. Este mereu alaturi de tine si la bine si la rau si nu te paraseste cand te afli la greu. Intotdeauna vei gasi in el un bun prieten si un bun aliat." Al tau care este? Click aici si afla! | |
|
| |
jany Newbie
Numarul mesajelor : 56 Localizare : Cu Kanon :X ...povestim shi bem cva Data de inscriere : 01/02/2009
| Subiect: Re: Ce baiat ti se potriveste? Vin Feb 06, 2009 5:34 pm | |
| Baiatul care ti se potriveste este Erik.O fire timida si retrasa, prefera sa stea mai mult in umbra, de aceea are mare nevoie de ajutorul tau pentru a se integra in societate.Nu-l abandona. poza=http://animezup.com/quiz/quizresults.php?quiz=ce-baiat-ti-se-potriveste? | |
|
| |
~~Ayame~~ Newbie
Numarul mesajelor : 42 Varsta : 33 Localizare : sighet-un oras mic.... Data de inscriere : 14/02/2009
| Subiect: Re: Ce baiat ti se potriveste? Lun Apr 13, 2009 10:32 am | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ce baiat ti se potriveste? | |
| |
|
| |
| Ce baiat ti se potriveste? | |
|