rezultatul meu: Yuki:Ai ceva talent,dar nu e de-ajuns. Shuichi: Yuki nu fi rau,imi plac fic-urile. Hiro: ai mai multa incredere in tine. Suguru: perseverand vei ajunge departe. Ryuichi: Kuma vrea sa te cunoasca.
Miku\'s love Newbie
Numarul mesajelor : 5 Varsta : 40 Localizare : Langa Miku 4 ever Data de inscriere : 30/03/2009
Subiect: Re: Ce cred personajele din Gravitation despre tine? Mier Apr 08, 2009 9:52 pm
Yuki: ori mai incerci,ori renunti. Shuichi: cat de mult te iubesc. Hiro: iar Ryuichi e cu Kuma... Sugure: ai vrea sa ne intalnim? Ryuichi: stai nu pleca,Kuma te iubeste....chiar imi convine...
Rayne Newbie
Numarul mesajelor : 71 Data de inscriere : 19/10/2008
Subiect: Re: Ce cred personajele din Gravitation despre tine? Mier Apr 08, 2009 10:50 pm
Ce cred personajele din Gravitation despre tine? Rezultatul meu a fost: " Yuki: ori mai incerci,ori renunti.
~~Ayame~~ Newbie
Numarul mesajelor : 42 Varsta : 32 Localizare : sighet-un oras mic.... Data de inscriere : 14/02/2009
Subiect: Re: Ce cred personajele din Gravitation despre tine? Lun Apr 13, 2009 10:15 am
Yuki: ori mai incerci,ori renunti. Shuichi: cat de mult te iubesc. Hiro: iar Ryuichi e cu Kuma... Sugure: ai vrea sa ne intalnim? Ryuichi: stai nu pleca,Kuma te iubeste.
ok.......
jany Newbie
Numarul mesajelor : 56 Localizare : Cu Kanon :X ...povestim shi bem cva Data de inscriere : 01/02/2009
Subiect: Re: Ce cred personajele din Gravitation despre tine? Lun Apr 13, 2009 2:59 pm
Yuki: ori mai incerci,ori renunti. Shuichi: cat de mult te iubesc. Hiro: iar Ryuichi e cu Kuma... Sugure: ai vrea sa ne intalnim? Ryuichi: stai nu pleca,Kuma te iubeste.
Continut sponsorizat
Subiect: Re: Ce cred personajele din Gravitation despre tine?