Ice Anime
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Ice Anime

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Ohayo I;m crazy:))

In jos 
4 participan?i
AutorMesaj
Yoruichi
Newbie
Newbie
Yoruichi

Numarul mesajelor : 11
Varsta : 29
Localizare : Soul Society
Data de inscriere : 06/09/2008

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
Ohayo I;m crazy:)) Left_bar_bleue200/200Ohayo I;m crazy:)) Empty_bar_bleue  (200/200)
Ohayo I;m crazy:)) Empty
MesajSubiect: Ohayo I;m crazy:))   Ohayo I;m crazy:)) I_icon_minitimeSam Sept 06, 2008 3:52 pm

Salutare la toata lumea.Ma numesc Violeta,am 12 ani,da fac 13 in octombrie.
Imi plac foarte mult animeurile,imi plac cainii,papagalii si pisicile.
Muzica...pai rock...si altele...da urasc manelele si i-as omori cu cea mai mare placere pe cei care asculta asemeanea prostii. Laughing
Daca mai aveti intrebari,puteti sa ma intrebati aici sau pe adresa mea de messenger.
Sus In jos
ryuichi_alexa
Moderator
Moderator
ryuichi_alexa

Numarul mesajelor : 98
Varsta : 30
Localizare : Fagaras
Data de inscriere : 05/09/2008

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
Ohayo I;m crazy:)) Left_bar_bleue198/200Ohayo I;m crazy:)) Empty_bar_bleue  (198/200)
MesajSubiect: Re: Ohayo I;m crazy:))   Ohayo I;m crazy:)) I_icon_minitimeSam Sept 06, 2008 4:19 pm

hy! bun venit pe forum! sper sa te simti bine, avand in vedere numarul mic de persoane si de topicuri deschise. Have fun and no spasm!
Sus In jos
Anabelle Black
Admin
Anabelle Black

Numarul mesajelor : 130
Varsta : 31
Data de inscriere : 07/08/2008

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
Ohayo I;m crazy:)) Left_bar_bleue200/200Ohayo I;m crazy:)) Empty_bar_bleue  (200/200)
MesajSubiect: Re: Ohayo I;m crazy:))   Ohayo I;m crazy:)) I_icon_minitimeSam Sept 06, 2008 4:39 pm

Ohayo I;m crazy:)) 439758h831qlcl8s

Bun venit pe forum!

Intrebari:
1. Ce trupa de j-rock preferi?
2. Hobby-uri?
3. Animeul preferat?
4. Ce carti citesti?
5. Ce parere ai despre forum?
6. Cum ai vrea sa mori?

Cam atat deocamdata! Happy posting ! No spam si have fun! Wink
Sus In jos
https://animeholic-revolutio.forumgratuit.ro
*Black Heart*
Newbie
Newbie
*Black Heart*

Numarul mesajelor : 17
Localizare : Pitesti - Fuck cityy
Data de inscriere : 15/08/2008

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
MesajSubiect: Re: Ohayo I;m crazy:))   Ohayo I;m crazy:)) I_icon_minitimeSam Sept 06, 2008 7:35 pm

Salut Vio! (sper ca nu teai suparat daca tiam zis asa) si eu a m13 ani, dar i-am implinit in mai .. sper sa ne intalegem bine, si daca vrei sa vorbesti cu mine sau ai ceva de intrebat simtete libera sami trimiti un PM Razz Si ca intrebari sa vedem:
1. Iti place rockul? super si mie ! Care e trupa ta preferata ?
2. De unde esti?
3. Ce gen de persoana esti?
4. In ce zodie esti?

Atat de intrebat. Spor la postat si pupici
Ja Ne
Sus In jos
http://just-a-little-star5.hi5.com
Yoruichi
Newbie
Newbie
Yoruichi

Numarul mesajelor : 11
Localizare : Soul Society
Data de inscriere : 06/09/2008

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
MesajSubiect: Re: Ohayo I;m crazy:))   Ohayo I;m crazy:)) I_icon_minitimeMar Noi 18, 2008 8:31 pm

Trupa preferata de rock: Evanscene[am ceva cu trupa asta=))]
Sunt din Braila:d
Gen de persoana: pai uneori chiar ii ignor pe cei din jurul meu,sunt rea cu cei care ma enerveaza,dar in general cu fanii anime[unii dintre ei care nu ma sacaie]ma port frumos.
Zodie: sunt Balanta :d.
Trupa de j-rock: desi ascult j-rock nu am o trupa preferata pentru ca toate imi plac.
Hobby-uri : pai sa citesc,sa vorbesc pe mess,sa fac compuneri,sa am grija de animale etc.
Animeul preferat : pai Vampire Knight,Vampire Knight Guilty,Bleach,Trinity Blood,Blood+ si inca cateva:-?
Carti pe care le citesc: cam dificil...pai citesc adica mi-ar placea sa citesc carti despre vampiri,drama,romanta...desi recunosc ca am citit numai un fel de tip de drama :-??
Parere despre forum: in ciuda faptului ca sunt cam putini useri forumul este ok:d
Cum as vrea sa mor : pai cum eu sunt inebunita dupa anime as vrea ca sa-l intalnesc macar pe Kain din Vampire Knight si dupa pot sa mor =))=)).
Apropo daca o sa aveti nevoie de ajutor la vreo compunere la romana si vreti ajutor sa ma intrebati ca va ajut cu placere:d
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ohayo I;m crazy:))   Ohayo I;m crazy:)) I_icon_minitime

Sus In jos

Ohayo I;m crazy:))
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Ice Anime :: Administratie :: Welcome-
Mergi direct la: