Ice Anime
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Ice Anime

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Death Note - Top 5 personaje

In jos 
3 participan?i
AutorMesaj
*Black Heart*
Newbie
Newbie
*Black Heart*

Numarul mesajelor : 17
Varsta : 29
Localizare : Pitesti - Fuck cityy
Data de inscriere : 15/08/2008

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
Death Note - Top 5 personaje Left_bar_bleue200/200Death Note - Top 5 personaje Empty_bar_bleue  (200/200)
Death Note - Top 5 personaje Empty
MesajSubiect: Death Note - Top 5 personaje   Death Note - Top 5 personaje I_icon_minitimeSam Sept 06, 2008 7:52 pm

Hei! Eu una sunt o mare fana Death Note. Anime-ul este unul foarte bun genul fiind psihologic/detectiv (asta pantru cei care nu l-au vizionat inca, desi ma indoiesc).
Personajele sunt destul de controversate si diferite, asa ca aici puteti sa spuneti topu 5 ale personajelor preferate.

Iata-l pe al meu:

. Yagami Light - e personajul meu preferat. Desi el ar fi cam personajul negativ din Death Note, eu tot il iubesc. Pare nebunesc, dar eu sunt de acord cu ideea lui, adica cea de a curata lumea de infractori. Dorinta mare nu? El e super inteligent si are un sarm aparte. Ma cam aseman cu el ...( uneori sunt foarte diabolica ) desi sunt fata. In orice caz gandirea lui a fost perfecta, dar recunosc ca a inceput sa fie infecta pe la sfarsitul anime-ului. Mi-as fi dorit sa nu moara pentru ca in primu rand ar fi fost o mare pierdere pentru lume, datorita geniului sau. Yagami you are tha Best!

2. Amane Misa - e genul de fata prostuta si credula. Pararea mea insa e ca, e destul de destepta sa actioneze cu Death Note in mana... si curajoasa, ma refer la faptul ca l-a cautat pe Kira si l-a gasit, punandu-se in pericol, si apoi faptul ca l-a ajutat, scurtandu-si viata de vreo 2 ori. Asta da fata nu? Apropo... imi palc hainele ei la nebunie.. unele

3. L - nu stiu ce sa zic despre el. E un fel de "no comment". Faptele au vorbit pentru el, avand in vedere ca era cam tacut. Chair si la moartea lui, totul era bine pregatit. Si cred ca era si un bun prieten, avand in vedere legatura stransa la un moment dat dintre el si Light. Momentul in care L i-a sters picioarele lui Light, m-a emotionat la culme

4. Ryuk - capul rautatilor nu? e un personaj destul de fain si amuzant dar m-a enervat cand l-a omorat pe Light

5. hmmm nu stiu cred ca Matsuda - apreciez faptul ca a avut curaj in orice situatii desi cred ca e un prostanac cu noroc chior. M-a dat pe spate faza cand l-a impuscat pe Kira, adica WOw el prostutul organizatiei s-a transformat intr-o fiara?

asta e topu' meu... il astept pe al vostru

Ja Ne
Sus In jos
http://just-a-little-star5.hi5.com
ryuichi_alexa
Moderator
Moderator
ryuichi_alexa

Numarul mesajelor : 98
Varsta : 30
Localizare : Fagaras
Data de inscriere : 05/09/2008

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
Death Note - Top 5 personaje Left_bar_bleue198/200Death Note - Top 5 personaje Empty_bar_bleue  (198/200)
MesajSubiect: Re: Death Note - Top 5 personaje   Death Note - Top 5 personaje I_icon_minitimeDum Sept 07, 2008 11:55 pm

sis.... cum sa nu trec eu parerea mea.....

nomber one in my tops...... (tome tobe tobe) Near! why? pentru ca a reusit sa il demaste pe Kira, cu ajutorul lui Mello, dar aia e alta poveste Smile

2) Light Yagami: pentru ca arata super, si pentru ca e foarte destept... mai ales ca a reusit sa scape de L.
3) L: pentru ca e destept si pentru ca nu ii pasa ce cred altii despre el! (nu intelegeti la ce ma refer?) In episodul in care merge impreuna cu light la restaorant si sta in pozitia lui preferata..... in rest No Coment.....
4)Matsuda: E pampalau rau..... Imi place atunci cand s-a infirltat (nu mai stiu limba romana-vacanta asta...) in firma aceea si , cu ajutorul celorlalti, scapa ca prin urechile acului Smile
5)Misa!!!: E mai copilaroasa ca si mine!!! dar ca si u sis... imi place la inebunie cum se imbraca I love you

Atat..... bye bye!
Sus In jos
Éclair
Newbie
Newbie
Éclair

Numarul mesajelor : 100
Varsta : 30
Localizare : G.O.C.T
Data de inscriere : 08/08/2008

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
Death Note - Top 5 personaje Left_bar_bleue200/200Death Note - Top 5 personaje Empty_bar_bleue  (200/200)
MesajSubiect: Re: Death Note - Top 5 personaje   Death Note - Top 5 personaje I_icon_minitimeSam Sept 27, 2008 11:20 pm

1.L- e un ciudat, obsedat de dulciuri si e amuzant prin felul lui de-a fii

2.Light-e smart, arata bine, imi place mult cum gandeste.

3.Ryuk-ii plac merele, e amuzant

4.Misa- e foarte copilaroasasi tine sincer la Light

5.Mello -arata mortal si imi place cum gandeste!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Death Note - Top 5 personaje   Death Note - Top 5 personaje I_icon_minitime

Sus In jos

Death Note - Top 5 personaje
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Ce personaj din death note esti?
» ce ai face daca ai avea un death note?
» top 3 personaje preferate

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Ice Anime :: Anime & Manga :: Death Note-
Mergi direct la: