Ice Anime
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Ice Anime

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Hy hy,Morti is here!!

In jos 
4 participan?i
AutorMesaj
Shinamori
Newbie
Newbie
Shinamori

Numarul mesajelor : 12
Data de inscriere : 06/09/2008

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
Hy hy,Morti is here!! Left_bar_bleue195/200Hy hy,Morti is here!! Empty_bar_bleue  (195/200)
Hy hy,Morti is here!! Empty
MesajSubiect: Hy hy,Morti is here!!   Hy hy,Morti is here!! I_icon_minitimeSam Sept 06, 2008 9:44 pm

Salut tuturor!!Ma numesc Simona si am aproape 12 ani,nume de cod:Morti.Sunt din Craiova si sunt o mare fana a animeurilor,sa spun si care imi plac:Kaleido Star,The melancoly of suzumiya haruhi,Fma,Fmp,Bealch,Paradise kiss,Slayers,Inuyasha,Gallery Fake,Honey and Clover,Hell girl si multe altele.Despre mine..sunt o fire nebuantica,aeriana si foarte vesela.Uneori sunt agresiva si ma enervezi cam repede,dar oricum..nu va faceti griji ca nu va iau la omor,pe forumuri sunt cuminte! Scoala nu-mi palce deloc,inca din clasa intai ma rog la Dumnezeu sa ia foc..sau sa dea cineva cu bombe in toate scolile din Craiova.Ascult cam orice fel de muzica,urasc manele si populara,but..ador hip hoppul si mzuica japoneza.Materile mele preferate sunt:ebgleza,romana,istoria geografia.Urasc:biologia,franceza,matematica si muzica.Imi doresc sa devin arheolog pentru ca imi place mult istoaria,dar si egitolog as vrea sa fiu pentru ca ador tot ce tien despre egipt,mumia preferata e nemaipomenitul si renumitul Tutankamon.
Cam atata despre mine..nu vrea sa ma mai lungesc cu vorba,oricum v-am povestit cma toata viata mea,daca aveti intrebari va raspund cuc ea mai mare palcere!
Sus In jos
ryuichi_alexa
Moderator
Moderator
ryuichi_alexa

Numarul mesajelor : 98
Varsta : 30
Localizare : Fagaras
Data de inscriere : 05/09/2008

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
Hy hy,Morti is here!! Left_bar_bleue198/200Hy hy,Morti is here!! Empty_bar_bleue  (198/200)
MesajSubiect: Re: Hy hy,Morti is here!!   Hy hy,Morti is here!! I_icon_minitimeSam Sept 06, 2008 10:35 pm

nice to meet you!

i' m alexa si sunt din fagaras! Si io vreau sa dea cineva cu bombe in scolile din fagaras, mai ales ca este un poligon la iesirea din oras..... dar ce sa facem.... mai am 4 ani si scap.... sau nu? anyway..... am nisrte micute intrebari ca sa te cunosc mai bine Smile

1. Data nasterii:
2. Zodia
3. Cum arati?
4. Care sunt hobby-urile tale?

Have fun and no spasm!
te-m pupicit!
PS: kumagoro te saluta( prietenul meu imaginar) (koma(dandu-mi una in cap, din nou...): nu sunt imaginar! sunt real!!! me: Ok Ok! Esti cat se poate de real!!!) (mai bine sa nu il supar, ca Komagoro Beam e dureros)
Sus In jos
Shinamori
Newbie
Newbie
Shinamori

Numarul mesajelor : 12
Data de inscriere : 06/09/2008

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
Hy hy,Morti is here!! Left_bar_bleue195/200Hy hy,Morti is here!! Empty_bar_bleue  (195/200)
MesajSubiect: Re: Hy hy,Morti is here!!   Hy hy,Morti is here!! I_icon_minitimeDum Sept 07, 2008 4:00 am

1. Data nasterii:28,10,1996
2. Zodia:scorpion
3. Cum arati? :nu sunt nici grasa ,nici slaba sutn ptorivita,la fata nu's urata dak rvei iti trimti nsite poze prien mp
4. Care sunt hobby-urile tale?
Muzica hip hop,voleiul,sa cant,sa dansez hip hop,sa stau cu prietnii mei din cartier,sa stau pe forumuri anime si rpg.
Eu am o nedumerire....avand in vedere ce mi-ai spus..cu prietenul tau imaginar..frate,..cred ca esti cam mare..si..totusi..esti intrega la cap?(scz k zic asta) cum de ai prieteni iamginari?sorry ,nu ma iau de tine ci de ideile tale y.y' k mie mi se pare ciudat sa ai un priten imaginar
Sus In jos
*Black Heart*
Newbie
Newbie
*Black Heart*

Numarul mesajelor : 17
Varsta : 29
Localizare : Pitesti - Fuck cityy
Data de inscriere : 15/08/2008

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
Hy hy,Morti is here!! Left_bar_bleue200/200Hy hy,Morti is here!! Empty_bar_bleue  (200/200)
MesajSubiect: Re: Hy hy,Morti is here!!   Hy hy,Morti is here!! I_icon_minitimeDum Sept 07, 2008 8:09 pm

Salut Sinoma!
Ma numesc Cristina (majoritatea imi zic Kira :X). Am 13 ani si sunt din Pitesti. Wow! Chair semanam la preferinte Smile) si eu vreau sa studiez istorie si arheologia respectiv egiptologia. Si eu am o probelma cu scoala.. de fapt cu profii nu cu saraca scoala ca o paote face discoteca sau altceva Smile) miar placea sal bombardeze pe profu de mate Bush (sa nu mai precizez ca azi am intalnit prin mall pe nimeni alta decat o profa de mate de la noi din scoala si tata a si parcat langa ea <>)
Asa si intrebari :
1. Ce parte din istorie nu-ti plac? (ma refer la perioadele istorice)
2. Care e trupa ta preferata sau cantareti/e?
3. Si ce sa mai zic io.... a stiu! Care sunt personajele tale preferata (masculin si femenin) din diferite animeuri, care le apreciezi comportamenul, stilul, infatzisarea & co.

Cam atat!
Sper sa ne intelegem bine si dac ai vreo intrebare poti trimtie oricand un pm sau ma poti contacta pe id-ul de mess

Pupici de la Kira pt Morti Wink)
Ja NE!!

[ryu's edit] Incearca sa nu mai folosesti majuscule! Majusculele pe internet sunt echivalentul strigatelor.... Tu stii asta, deoarece te cunosc. Te rog sa fii mai atenta! Acum ti-am modificat eu asa ca sper sa nu mai ai probleme de genul acesta.
Sus In jos
http://just-a-little-star5.hi5.com
ryuichi_alexa
Moderator
Moderator
ryuichi_alexa

Numarul mesajelor : 98
Varsta : 30
Localizare : Fagaras
Data de inscriere : 05/09/2008

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
Hy hy,Morti is here!! Left_bar_bleue198/200Hy hy,Morti is here!! Empty_bar_bleue  (198/200)
MesajSubiect: Re: Hy hy,Morti is here!!   Hy hy,Morti is here!! I_icon_minitimeDum Sept 07, 2008 10:21 pm

Shinamori a scris:

Eu am o nedumerire....avand in vedere ce mi-ai spus..cu prietenul tau imaginar..frate,..cred ca esti cam mare..si..totusi..esti intrega la cap?(scz k zic asta) cum de ai prieteni iamginari?sorry ,nu ma iau de tine ci de ideile tale y.y' k mie mi se pare ciudat sa ai un priten imaginar

Ok.... ti se pare ciudat? treaba ta! si da.... sunt intreaga la minte.... te deranjaza ca am un prieten imaginar? Este viata mea.... daca vrei voi sterge postul ca sa nu te deranjeze..... da-mi numai un pm.... bye bye!
Sus In jos
Anabelle Black
Admin
Anabelle Black

Numarul mesajelor : 130
Varsta : 31
Data de inscriere : 07/08/2008

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
Hy hy,Morti is here!! Left_bar_bleue200/200Hy hy,Morti is here!! Empty_bar_bleue  (200/200)
MesajSubiect: Re: Hy hy,Morti is here!!   Hy hy,Morti is here!! I_icon_minitimeLun Sept 08, 2008 12:53 pm

Se pare ca cineva mai trebuie sa citeasca regulile! Shinamori , nimeni nu s-a nascut ieri , deci : ai incalcat regulile 3 si 6 ! ryu-chan...ai incalcat regula 3 ( asa putin , deci nu iti scad mult Razz )
Sus In jos
https://animeholic-revolutio.forumgratuit.ro
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Hy hy,Morti is here!!   Hy hy,Morti is here!! I_icon_minitime

Sus In jos

Hy hy,Morti is here!!
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Ice Anime :: Administratie :: Welcome-
Mergi direct la: