Ice Anime
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Ice Anime

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Pareri despre anime

In jos 
5 participan?i
AutorMesaj
Shinamori
Newbie
Newbie
Shinamori

Numarul mesajelor : 12
Data de inscriere : 06/09/2008

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
Pareri despre anime Left_bar_bleue195/200Pareri despre anime Empty_bar_bleue  (195/200)
Pareri despre anime Empty
MesajSubiect: Pareri despre anime   Pareri despre anime I_icon_minitimeSam Sept 06, 2008 9:48 pm

Voua cum vi se pare kaleido star?Mie mi se pare un anime de nota 10++.E superb,ila dor..cand e sora la trapez imi da fiori.Grafica animeului e destul de buna,mai ales sonorul,personajele sunt bien conturate,cel mai mult imi palce de Soar pentru ca e vesela,draguta si nu se da niciodata batuta.
Sus In jos
Anabelle Black
Admin
Anabelle Black

Numarul mesajelor : 130
Varsta : 31
Data de inscriere : 07/08/2008

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
Pareri despre anime Left_bar_bleue200/200Pareri despre anime Empty_bar_bleue  (200/200)
MesajSubiect: Re: Pareri despre anime   Pareri despre anime I_icon_minitimeSam Sept 06, 2008 10:21 pm

Imi place animeul! Grafica e buna , coloana sonora e ok si actiunea e chiar draguta!
Cel mai mult imi place ca din niste personaje fara puteri supranaturale si background foarte posibil , s-a realizat ceva ce cuprinde aproape toate genurile!
Ce pot spune....nota 10 ! Wink
Sus In jos
https://animeholic-revolutio.forumgratuit.ro
CrazyDia
Newbie
Newbie
CrazyDia

Numarul mesajelor : 10
Varsta : 30
Localizare : Monkeys World
Data de inscriere : 27/09/2008

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
Pareri despre anime Left_bar_bleue200/200Pareri despre anime Empty_bar_bleue  (200/200)
MesajSubiect: Re: Pareri despre anime   Pareri despre anime I_icon_minitimeSam Sept 27, 2008 8:43 pm

Pfff anime`ul din care am invatat multe lucruri importante.Mda..intotdeauna mi`a placut sa ma exprim in ceea ce il priveste.So...mi`a placut foarte mult anime`ul ^_^,o poveste originala din care poti invata multe lucruri.Personajele mi s`au parut foarte interesante si complexe intr`un fel sau altul.Tin minte ca dupa ce l`am vazut prima oara i`am zis mamei mele ca...vreau sa devin acrobata =)) [yeah sure -_-'''],dar heh...anime`ul m`a facut sa visez la ceva imposibil.Revenind la subiect,coloana sonora mi`a placut extrem de mult,incat si acum daca ascult melodiile le fredonez @.@.Anyway...in concluzie anime`ul este unul bun si merita urmarit ^_^.
Sus In jos
http://aboutanime.info
Éclair
Newbie
Newbie
Éclair

Numarul mesajelor : 100
Varsta : 30
Localizare : G.O.C.T
Data de inscriere : 08/08/2008

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
MesajSubiect: Re: Pareri despre anime   Pareri despre anime I_icon_minitimeSam Sept 27, 2008 11:28 pm

Este unul dintre anime-urile mele preferata il recomand oricui.Grafica e buna, sunt multe personaje din care poti sa-ti alegi pe forumuri ( ), itr-un cuvant e excelent.Preferatele mele sunt Sora, May si Layla, imi plac mult mult pentru ca:
Sora-lupta pentru visurile ei, e draguta
Layla-un exemplu bun de urmat, e mai stricta
May-are un caracter puternic, e luptatoare
Sus In jos
Rayne
Newbie
Newbie
Rayne

Numarul mesajelor : 71
Data de inscriere : 19/10/2008

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:

MesajSubiect: Re: Pareri despre anime   Pareri despre anime I_icon_minitimeDum Oct 19, 2008 7:05 pm

Nu pot sa zic ca imi place mult acest anime pentru ca as minti.Dupa parerea mea ar merita un 9,din pacate ma cam plictiseste O_O
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Pareri despre anime   Pareri despre anime I_icon_minitime

Sus In jos

Pareri despre anime
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» parere despre anime
» parere despre anime