Kana` Newbie
Numarul mesajelor : 9 Varsta : 28 Data de inscriere : 08/08/2008
Foaie de personaj Respectarea Regulilor: (190/200) Karma:
| Subiect: Jigoku Shoujo (Ai Enma) Vin Aug 08, 2008 2:22 pm | |
| Ce parere aveti despre ea? Vreti sai aflati trecutul? Intrebari, raspunsuri si pareri Povestea: Ea este personajul central al seriei, cu părul lung și ochii roșii. Entitate sprirituală cu trecut tragic, ce trăiește într-o lume crepusculară alături de bunica ei, este cea care duce la bun sfârșit răzbunarea în folosul clienților ei. Ea de obicei poartă un seifuku negru sau o uniformă marinărescă (care de obicei este purtată în lunile de iarnă), dar poartă mereu un kimono cu model floral când aduce răzbunare clienților. Ai și-a început cariera ca Fata Iadului o dată cu primul ei act de răzbunare asupra sătenilor care au condamnat-o la o moarte ca sacrificiu. Ochii ei au devenit roșii din momentul în care Sentarou (prietenul ei din copilărie care a cedat asupra presiunii săteniilor de a o îngropa de vie) a aruncat prima lopată cu pământ peste fața ei. După o vreme, ea s-a ridicat din mormânt și s-a răzbunat pe întregul sat prin furia ei, arzând-l. Datoria ei de a îndeplinii răzbunarea altor oameni și trimiterea oamenilor în Iad este pedeapsa ei, o datorie pe care ea a îndeplinit-o de 400 de ani. Wanzudo a remarcat că ea încă are sentimente, chiar dacă ea nu le-a exteriorizat, și s-a descoperit mai târziu că Păianjenului i-a ordonat lui Ai să-și închidă inima. Experiențele avute alături de familia Shibata, îi readuc aminte de soarta ei teribilă și aparent îi trezesc și alte sentimente, sau măcar abilitatea de a le exprima. În cel de-al doilea sezon, Ai devine mai expresivă îi prezintă mai multe sentimente, astfel devenind mai dornică să interacționeze cu ceilalți și cu "clienții" ei. De asemenea, în una din șcene , ea arată un " V al victoriei" în fața țintei ca o metodă de batjocură și tortură înainte de a o trimite în iad; în alta, ea este văzută citind o revistă de modă. Sentimentele și amintirile ei sunt încă odată trezite de suferința lui Takuma Kurebayashi.
Uite niste poze si cu Sentaro, varul sau.Din trecutul lui Ai Enma. [Ryu's edit] potrivind regulii 8 posturile duble trebuiesc sterse si ai primit si o avertizare la respectarea reguilor.Momentan ti-am modificat eu posturile, dar in mod normal trebuiau sterse. Sa nu se mai repete! Si te rog adauga o privire la linkul acesta: https://animeholic-revolutio.forumgratuit.ro/ban-f38/respectarea-regulilor-t62.htm | |
|
Shinamori Newbie
Numarul mesajelor : 12 Data de inscriere : 06/09/2008
Foaie de personaj Respectarea Regulilor: (195/200) Karma:
| Subiect: Re: Jigoku Shoujo (Ai Enma) Sam Sept 06, 2008 9:53 pm | |
| Enma Ai e un personaj superb,foarte furmoasa..din pacate..are o meserie urata!Pacat de ea..eu una am plans cand a fost episodul acela despre trecutul ei si cum a murit..a fost groaznic! | |
|
*Black Heart* Newbie
Numarul mesajelor : 17 Varsta : 29 Localizare : Pitesti - Fuck cityy Data de inscriere : 15/08/2008
Foaie de personaj Respectarea Regulilor: (200/200) Karma:
| Subiect: Re: Jigoku Shoujo (Ai Enma) Mar Sept 16, 2008 3:47 pm | |
| Ai este un personaj misterios. Am urmarit cu sufletu la gura fiecare episod, insa nu este preferatul meu. Poveste este foarte imaginara si care te transpune intr-o alta perioada a lumii. Toata povestea se petrece pe baza unei legende si a supranaturalului Din pacate nu am apucat sa vad inca partea a doua a seriei dar o sa o vad in curand. In orice caz, a avut un trecut dureros pe care a marcat-o, si sunt de acord cu Shinamori, are o meserie urata, dar asta nu a fost alegerea ei din pacate. Atat ^_^ | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Jigoku Shoujo (Ai Enma) | |
| |
|