Ice Anime
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Ice Anime

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Jigoku Shoujo (Ai Enma)

In jos 
3 participan?i
AutorMesaj
Kana`
Newbie
Newbie
Kana`

Numarul mesajelor : 9
Varsta : 28
Data de inscriere : 08/08/2008

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
Jigoku Shoujo (Ai Enma) Left_bar_bleue190/200Jigoku Shoujo (Ai Enma) Empty_bar_bleue  (190/200)
Jigoku Shoujo (Ai Enma) Empty
MesajSubiect: Jigoku Shoujo (Ai Enma)   Jigoku Shoujo (Ai Enma) I_icon_minitimeVin Aug 08, 2008 2:22 pm

Ce parere aveti despre ea? Vreti sai aflati trecutul? Intrebari, raspunsuri si pareri Povestea:
Ea este personajul central al seriei, cu părul lung și ochii roșii. Entitate sprirituală cu trecut tragic, ce trăiește într-o lume crepusculară alături de bunica ei, este cea care duce la bun sfârșit răzbunarea în folosul clienților ei. Ea de obicei poartă un seifuku negru sau o uniformă marinărescă (care de obicei este purtată în lunile de iarnă), dar poartă mereu un kimono cu model floral când aduce răzbunare clienților. Ai și-a început cariera ca Fata Iadului o dată cu primul ei act de răzbunare asupra sătenilor care au condamnat-o la o moarte ca sacrificiu. Ochii ei au devenit roșii din momentul în care Sentarou (prietenul ei din copilărie care a cedat asupra presiunii săteniilor de a o îngropa de vie) a aruncat prima lopată cu pământ peste fața ei. După o vreme, ea s-a ridicat din mormânt și s-a răzbunat pe întregul sat prin furia ei, arzând-l. Datoria ei de a îndeplinii răzbunarea altor oameni și trimiterea oamenilor în Iad este pedeapsa ei, o datorie pe care ea a îndeplinit-o de 400 de ani. Wanzudo a remarcat că ea încă are sentimente, chiar dacă ea nu le-a exteriorizat, și s-a descoperit mai târziu că Păianjenului i-a ordonat lui Ai să-și închidă inima. Experiențele avute alături de familia Shibata, îi readuc aminte de soarta ei teribilă și aparent îi trezesc și alte sentimente, sau măcar abilitatea de a le exprima. În cel de-al doilea sezon, Ai devine mai expresivă îi prezintă mai multe sentimente, astfel devenind mai dornică să interacționeze cu ceilalți și cu "clienții" ei. De asemenea, în una din șcene , ea arată un " V al victoriei" în fața țintei ca o metodă de batjocură și tortură înainte de a o trimite în iad; în alta, ea este văzută citind o revistă de modă. Sentimentele și amintirile ei sunt încă odată trezite de suferința lui Takuma Kurebayashi.Very Happy

Jigoku Shoujo (Ai Enma) 6z2ef9
Jigoku Shoujo (Ai Enma) 25ixc40
Jigoku Shoujo (Ai Enma) 2e22rsk
Jigoku Shoujo (Ai Enma) 59tydk
Uite niste poze si cu Sentaro, varul sau.
Jigoku Shoujo (Ai Enma) 30cbp85
Jigoku Shoujo (Ai Enma) 20q1b2d
Jigoku Shoujo (Ai Enma) 2556tue
Jigoku Shoujo (Ai Enma) 70cihf
Din trecutul lui Ai Enma.
Jigoku Shoujo (Ai Enma) 33cx9b6
Jigoku Shoujo (Ai Enma) 10omm87
Jigoku Shoujo (Ai Enma) W9ek2b
Jigoku Shoujo (Ai Enma) 2cgg374
Jigoku Shoujo (Ai Enma) 2i7sr4l
Jigoku Shoujo (Ai Enma) Rtqidh
Jigoku Shoujo (Ai Enma) 140j8o

[Ryu's edit] potrivind regulii 8 posturile duble trebuiesc sterse si ai primit si o avertizare la respectarea reguilor.Momentan ti-am modificat
eu posturile, dar in mod normal trebuiau sterse. Sa nu se mai repete!
Si te rog adauga o privire la linkul acesta:

https://animeholic-revolutio.forumgratuit.ro/ban-f38/respectarea-regulilor-t62.htm
Sus In jos
Shinamori
Newbie
Newbie
Shinamori

Numarul mesajelor : 12
Data de inscriere : 06/09/2008

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
Jigoku Shoujo (Ai Enma) Left_bar_bleue195/200Jigoku Shoujo (Ai Enma) Empty_bar_bleue  (195/200)
MesajSubiect: Re: Jigoku Shoujo (Ai Enma)   Jigoku Shoujo (Ai Enma) I_icon_minitimeSam Sept 06, 2008 9:53 pm

Enma Ai e un personaj superb,foarte furmoasa..din pacate..are o meserie urata!Pacat de ea..eu una am plans cand a fost episodul acela despre trecutul ei si cum a murit..a fost groaznic!
Sus In jos
*Black Heart*
Newbie
Newbie
*Black Heart*

Numarul mesajelor : 17
Varsta : 29
Localizare : Pitesti - Fuck cityy
Data de inscriere : 15/08/2008

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
Jigoku Shoujo (Ai Enma) Left_bar_bleue200/200Jigoku Shoujo (Ai Enma) Empty_bar_bleue  (200/200)
MesajSubiect: Re: Jigoku Shoujo (Ai Enma)   Jigoku Shoujo (Ai Enma) I_icon_minitimeMar Sept 16, 2008 3:47 pm

Ai este un personaj misterios. Am urmarit cu sufletu la gura fiecare episod, insa nu este preferatul meu. Poveste este foarte imaginara si care te transpune intr-o alta perioada a lumii. Toata povestea se petrece pe baza unei legende si a supranaturalului Din pacate nu am apucat sa vad inca partea a doua a seriei dar o sa o vad in curand.
In orice caz, a avut un trecut dureros pe care a marcat-o, si sunt de acord cu Shinamori, are o meserie urata, dar asta nu a fost alegerea ei din pacate. I love you
Atat ^_^
Sus In jos
http://just-a-little-star5.hi5.com
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Jigoku Shoujo (Ai Enma)   Jigoku Shoujo (Ai Enma) I_icon_minitime

Sus In jos

Jigoku Shoujo (Ai Enma)
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Enma Ai vs Honne Onna
» AMV-uri cu Jigoku Shojo
» pOze Jigoku Shoujo

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Ice Anime :: Anime & Manga :: Jigoku Shoujo-
Mergi direct la: