Ice Anime
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Ice Anime

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Personajul preferat

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
ryuichi_alexa
Moderator
Moderator
ryuichi_alexa

Numarul mesajelor : 98
Varsta : 31
Localizare : Fagaras
Data de inscriere : 05/09/2008

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
Personajul preferat Left_bar_bleue198/200Personajul preferat Empty_bar_bleue  (198/200)
Personajul preferat Empty
MesajSubiect: Personajul preferat   Personajul preferat I_icon_minitimeMar Sept 09, 2008 11:53 pm

la aceast topic puteti sa spuneti care este personajul preferat.

Al meu este Rukia, deoarece, ea stiind ca va fi cautata de soul society, tot i-a dat voie lui ichigo sa fie un shinigami inlocuitor. Cel mai mult mi-a placut cand a ajuns la scoala pentru prima data si cand sa dea mana cu ichigo, scria "Taci sau te omor!" lol!

Alt personaj care imi place este Kon. Saracul este urs de plus!! cheers dar tot se uita dupa fustitele fetelor (sa spunem asa).

Care este personajul vostru preferat?
Sus In jos
Yoruichi
Newbie
Newbie
Yoruichi

Numarul mesajelor : 11
Varsta : 29
Localizare : Soul Society
Data de inscriere : 06/09/2008

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
Personajul preferat Left_bar_bleue200/200Personajul preferat Empty_bar_bleue  (200/200)
Personajul preferat Empty
MesajSubiect: Re: Personajul preferat   Personajul preferat I_icon_minitimeVin Noi 07, 2008 10:40 pm

Pai:-?greu de zis...
Personajul meu preferat este Toshiro Hitsugaya=p~.De ce?Pentru ca imi plac ochii lui,atitudinea pe care o are,este mereu calm si isi analizeaza bine inamicul.Toshi isi ajuta prietenii la nevoie si chiar daca se poarta urat cu Matsu el tine la ea.:d
Sus In jos

Personajul preferat
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Personajul preferat
» Personaj preferat
» Personaj preferat fete/baieti ~top 3~

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Ice Anime :: Anime & Manga :: Bleach-
Mergi direct la: