Ice Anime
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Ice Anime

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Traznaia preferata facuta de Sagara

In jos 
3 participan?i
AutorMesaj
ryuichi_alexa
Moderator
Moderator
ryuichi_alexa

Numarul mesajelor : 98
Varsta : 31
Localizare : Fagaras
Data de inscriere : 05/09/2008

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
Traznaia preferata facuta de Sagara Left_bar_bleue198/200Traznaia preferata facuta de Sagara Empty_bar_bleue  (198/200)
Traznaia preferata facuta de Sagara Empty
MesajSubiect: Traznaia preferata facuta de Sagara   Traznaia preferata facuta de Sagara I_icon_minitimeMier Sept 10, 2008 12:01 am

Care este traznaia preferata facuta de Sagara?

A mea este cea in care raspandeste virusul care le mananca hainele tuturor din scoala, virus care credeau ca este mortal.... lol!
imi este mila de profesoara lor Smile)
Sus In jos
Anabelle Black
Admin
Anabelle Black

Numarul mesajelor : 130
Varsta : 31
Data de inscriere : 07/08/2008

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
Traznaia preferata facuta de Sagara Left_bar_bleue200/200Traznaia preferata facuta de Sagara Empty_bar_bleue  (200/200)
MesajSubiect: Re: Traznaia preferata facuta de Sagara   Traznaia preferata facuta de Sagara I_icon_minitimeMier Sept 10, 2008 12:06 am

mda...ryu...aia a fost cea mai tare faza...sunt de acord cu tn
a fost sooper cat de idioti erau aia cand cik aveau doar un singur antidot lol!
Sus In jos
https://animeholic-revolutio.forumgratuit.ro
DaRk LoVe
Newbie
Newbie
DaRk LoVe

Numarul mesajelor : 21
Data de inscriere : 09/10/2008

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
Traznaia preferata facuta de Sagara Left_bar_bleue200/200Traznaia preferata facuta de Sagara Empty_bar_bleue  (200/200)

MesajSubiect: Re: Traznaia preferata facuta de Sagara   Traznaia preferata facuta de Sagara I_icon_minitimeVin Oct 10, 2008 6:40 pm

da erau chiar penali
patania mea preferata e aceea cand intra ib vestiar la fete sau cand ii pune la Kaname mana pe san Smile)) toate patanile lui dunt funny
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Traznaia preferata facuta de Sagara   Traznaia preferata facuta de Sagara I_icon_minitime

Sus In jos

Traznaia preferata facuta de Sagara
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Ice Anime :: Anime & Manga :: FMP-
Mergi direct la: