Ice Anime
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Ice Anime

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

salut p toata lumea!

In jos 
3 participan?i
AutorMesaj
Foxy
Newbie
Newbie
Foxy

Numarul mesajelor : 22
Varsta : 31
Localizare : Fagaras
Data de inscriere : 10/09/2008

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
salut p toata lumea! Left_bar_bleue200/200salut p toata lumea! Empty_bar_bleue  (200/200)
salut p toata lumea! Empty
MesajSubiect: salut p toata lumea!   salut p toata lumea! I_icon_minitimeJoi Sept 11, 2008 4:52 pm

Hi! Numele meu este laura, am 15 ani si sunt din fagaras. Sunt in clasa a 9-a, colega cu ryuichi_ alexa. Anime-urile mele preferate sunt: Spirala, kaleido star, Capitanul Tsubasa, Yu yu hakusho si inuyasha. Prietenele mele cele mai bune sunt ryu_lexy, nicoleta si andreea( nu au cont pe forum tongue ) Mie imi place sa ascult muzica, sa stau pe net si sa ma plimb cu prietenele mele. Ca animal de casa am un papagal pe nume Coco.Imi place culoarea neagra. Destest oamenii care se cred mai superiori decat altii, desi nu sunt. Actorul meu preferat este brad Pitt.
Sus In jos
ryuichi_alexa
Moderator
Moderator
ryuichi_alexa

Numarul mesajelor : 98
Varsta : 31
Localizare : Fagaras
Data de inscriere : 05/09/2008

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
salut p toata lumea! Left_bar_bleue198/200salut p toata lumea! Empty_bar_bleue  (198/200)
MesajSubiect: Re: salut p toata lumea!   salut p toata lumea! I_icon_minitimeJoi Sept 11, 2008 9:24 pm

Hy there! Noi ne cunoastem foarte bine sweety, deci fara intrebari tongue . Iti urez un clduros bun venit pe forum, have fun and no spasm.
off topic: vroiam sa te intreb, o aflat tanti grama ca am cotcodacit la gemul ei? Smile .... da-mi un pm ca sa aflu raspunsul lol!

Daca ai probleme pe site contacteaza-ma!
bye bye!
Sus In jos
*Black Heart*
Newbie
Newbie
*Black Heart*

Numarul mesajelor : 17
Varsta : 29
Localizare : Pitesti - Fuck cityy
Data de inscriere : 15/08/2008

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
salut p toata lumea! Left_bar_bleue200/200salut p toata lumea! Empty_bar_bleue  (200/200)
MesajSubiect: Re: salut p toata lumea!   salut p toata lumea! I_icon_minitimeMar Sept 16, 2008 3:39 pm

Buna! Si eu te cunosc..aproximativ Very Happy...
si eu am avut 3 papagali dar au dat ortu' popii toti Sad( din pacate.. si fericire pentru mama. I like black too! Cred ca mor daca nu am ceva negru pe mine, fie si o bratara.
o! Brad pitt.. cu siguranta o faci geloasa pe Angelina Jolie al meu e Keanu Reaves .. (aoleu ce dragut e!)
Deci intrebari:
Pe cat esti nascuta ? (chiar nu stiu)
Ce muzica ascluti ? Razz

O sedere cat mai placuta pe site si no spam ..
Ja ne!
Sus In jos
http://just-a-little-star5.hi5.com
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: salut p toata lumea!   salut p toata lumea! I_icon_minitime

Sus In jos

salut p toata lumea!
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Ice Anime :: Administratie :: Welcome-