Foxy Newbie
Numarul mesajelor : 22 Varsta : 31 Localizare : Fagaras Data de inscriere : 10/09/2008
Foaie de personaj Respectarea Regulilor: (200/200) Karma:
| Subiect: salut p toata lumea! Joi Sept 11, 2008 4:52 pm | |
| Hi! Numele meu este laura, am 15 ani si sunt din fagaras. Sunt in clasa a 9-a, colega cu ryuichi_ alexa. Anime-urile mele preferate sunt: Spirala, kaleido star, Capitanul Tsubasa, Yu yu hakusho si inuyasha. Prietenele mele cele mai bune sunt ryu_lexy, nicoleta si andreea( nu au cont pe forum ) Mie imi place sa ascult muzica, sa stau pe net si sa ma plimb cu prietenele mele. Ca animal de casa am un papagal pe nume Coco.Imi place culoarea neagra. Destest oamenii care se cred mai superiori decat altii, desi nu sunt. Actorul meu preferat este brad Pitt. | |
|
ryuichi_alexa Moderator
Numarul mesajelor : 98 Varsta : 31 Localizare : Fagaras Data de inscriere : 05/09/2008
Foaie de personaj Respectarea Regulilor: (198/200) Karma:
| Subiect: Re: salut p toata lumea! Joi Sept 11, 2008 9:24 pm | |
| Hy there! Noi ne cunoastem foarte bine sweety, deci fara intrebari . Iti urez un clduros bun venit pe forum, have fun and no spasm. off topic: vroiam sa te intreb, o aflat tanti grama ca am cotcodacit la gemul ei? .... da-mi un pm ca sa aflu raspunsul Daca ai probleme pe site contacteaza-ma! bye bye! | |
|
*Black Heart* Newbie
Numarul mesajelor : 17 Varsta : 29 Localizare : Pitesti - Fuck cityy Data de inscriere : 15/08/2008
Foaie de personaj Respectarea Regulilor: (200/200) Karma:
| Subiect: Re: salut p toata lumea! Mar Sept 16, 2008 3:39 pm | |
| Buna! Si eu te cunosc..aproximativ ... si eu am avut 3 papagali dar au dat ortu' popii toti ( din pacate.. si fericire pentru mama. I like black too! Cred ca mor daca nu am ceva negru pe mine, fie si o bratara. o! Brad pitt.. cu siguranta o faci geloasa pe Angelina Jolie al meu e Keanu Reaves .. (aoleu ce dragut e!) Deci intrebari: Pe cat esti nascuta ? (chiar nu stiu) Ce muzica ascluti ? O sedere cat mai placuta pe site si no spam .. Ja ne! | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: salut p toata lumea! | |
| |
|