Ice Anime
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Ice Anime

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

My GfX O_O !! enjoy ^_^

In jos 
4 participan?i
AutorMesaj
*Black Heart*
Newbie
Newbie
*Black Heart*

Numarul mesajelor : 17
Varsta : 29
Localizare : Pitesti - Fuck cityy
Data de inscriere : 15/08/2008

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
My GfX O_O  !! enjoy ^_^ Left_bar_bleue200/200My GfX O_O  !! enjoy ^_^ Empty_bar_bleue  (200/200)
My GfX O_O  !! enjoy ^_^ Empty
MesajSubiect: My GfX O_O !! enjoy ^_^   My GfX O_O  !! enjoy ^_^ I_icon_minitimeVin Sept 12, 2008 12:48 pm

hei ppl! eu nu sunt experta in GFX dar imi place sa fac
deci here there are:

asta e cu dedicatie pentru siz ryuichi_alexa:

My GfX O_O  !! enjoy ^_^ Diamondsav
My GfX O_O  !! enjoy ^_^ Diamondssihg

Gwen Stefani Mad:

My GfX O_O  !! enjoy ^_^ GWENSTEFANIav
My GfX O_O  !! enjoy ^_^ GWENSTEFANIsig-1

Death Note

My GfX O_O  !! enjoy ^_^ 01av-1
My GfX O_O  !! enjoy ^_^ Page

sper sa va placa voi reveni in curand cu alte seturi
Sus In jos
http://just-a-little-star5.hi5.com
ryuichi_alexa
Moderator
Moderator
ryuichi_alexa

Numarul mesajelor : 98
Varsta : 31
Localizare : Fagaras
Data de inscriere : 05/09/2008

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
My GfX O_O  !! enjoy ^_^ Left_bar_bleue198/200My GfX O_O  !! enjoy ^_^ Empty_bar_bleue  (198/200)
MesajSubiect: Re: My GfX O_O !! enjoy ^_^   My GfX O_O  !! enjoy ^_^ I_icon_minitimeVin Sept 12, 2008 1:03 pm

uuuuu i like it..... thanks sury I love you .... una dintre ele le stiu...cea cu death note... nu o aveai pe alt forum ( nu vreau sa incalc regulile deci nu numesc forumul Smile ) ?
Sus In jos
CrazyDia
Newbie
Newbie
CrazyDia

Numarul mesajelor : 10
Varsta : 30
Localizare : Monkeys World
Data de inscriere : 27/09/2008

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
My GfX O_O  !! enjoy ^_^ Left_bar_bleue200/200My GfX O_O  !! enjoy ^_^ Empty_bar_bleue  (200/200)
MesajSubiect: Re: My GfX O_O !! enjoy ^_^   My GfX O_O  !! enjoy ^_^ I_icon_minitimeSam Sept 27, 2008 9:21 pm

Ok deci >< incep sa scriu cu romane Smile).Inainte sa comentez vreau sa te intreb cu ce program lucrezi?Eu presupun ca cu Photoshop CS2.

1.Prea mare X_X si cam simplu.Scrisul l`ai pozitionat cam prost,dar oricine e into GFX are pb cu scrisul sau textul.Apoi...te`ai semnat si asta e bine,doar ca..iese in evidenta imens de mult si "amprenta" ca sa zic asa,trebuie sa fie ceva discret.Daca lucrezi cu Photoshop [oricum sunt sigura ca lucrezi cu el] puteai adauga un stroke alb de 2 px sau chiar 3.

2.Iar ma leg de dimensiune -_-''',e prea mare..de fapt e imensa pentru un sign X_X.Si acesta e destul de simplu,dar sar peste ^_^.Textul este pozitionat cam prost >< la fel si "amprenta" care iese foarte mult in evidenta iar ><.

3.Omg O_O signu e asa de mic >.<,nu e bine X___X whoaaa...anyway...arata interesant,nu am nimic de spus decat de marime >.<.

Acum...sa rezolv cu marimea: eu folosesc 400x150 si asta ti`o recomand si tie,e tocmai potrivita,iar pentru av marimea standard: 100x100 ^_^ si 120x120 e acceptat ^_^.

Ps.Daca comentul meu supara autorul topicului or something,sa imi spuna si il voi edita.Doar mi`am exprimat parerea si am dat cateva sfaturi pentru a te ajuta,atata tot ^_^.
Sus In jos
http://aboutanime.info
DaRk LoVe
Newbie
Newbie
DaRk LoVe

Numarul mesajelor : 21
Data de inscriere : 09/10/2008

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:

MesajSubiect: Re: My GfX O_O !! enjoy ^_^   My GfX O_O  !! enjoy ^_^ I_icon_minitimeVin Dec 05, 2008 1:57 pm

pot sa spun ca te descurci..eu habar nam nu ma prea pricep...mi-a placut cel cu Gwen
astept sa mai pui daca o sa exersezi vei resi sa le faci si mai bune
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: My GfX O_O !! enjoy ^_^   My GfX O_O  !! enjoy ^_^ I_icon_minitime

Sus In jos

My GfX O_O !! enjoy ^_^
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Ice Anime :: FanZone :: GFX-
Mergi direct la: