Ok deci >< incep sa scriu cu romane
).Inainte sa comentez vreau sa te intreb cu ce program lucrezi?Eu presupun ca cu Photoshop CS2.
1.Prea mare X_X si cam simplu.Scrisul l`ai pozitionat cam prost,dar oricine e into GFX are pb cu scrisul sau textul.Apoi...te`ai semnat si asta e bine,doar ca..iese in evidenta imens de mult si "amprenta" ca sa zic asa,trebuie sa fie ceva discret.Daca lucrezi cu Photoshop [oricum sunt sigura ca lucrezi cu el] puteai adauga un stroke alb de 2 px sau chiar 3.
2.Iar ma leg de dimensiune -_-''',e prea mare..de fapt e imensa pentru un sign X_X.Si acesta e destul de simplu,dar sar peste ^_^.Textul este pozitionat cam prost >< la fel si "amprenta" care iese foarte mult in evidenta iar ><.
3.Omg O_O signu e asa de mic >.<,nu e bine X___X whoaaa...anyway...arata interesant,nu am nimic de spus decat de marime >.<.
Acum...sa rezolv cu marimea: eu folosesc 400x150 si asta ti`o recomand si tie,e tocmai potrivita,iar pentru av marimea standard: 100x100 ^_^ si 120x120 e acceptat ^_^.
Ps.Daca comentul meu supara autorul topicului or something,sa imi spuna si il voi edita.Doar mi`am exprimat parerea si am dat cateva sfaturi pentru a te ajuta,atata tot ^_^.