Aici vor fi postate interviuri cu VIP-uri reale.
Interviu cu Miku (AnCafe)A:Ce ti-a placut cel mai mult in Europa?
M: Fanii! Sunt mult mai entuziasti! Pe scena am simtit foarta multa energie din partea lor si acest lucru e chiar minunat! M-a impresionat faptul ca desi nu inteleg versurile mele , au cantat cu mine !
A:Care e orasul tau de origine?
M: M-am nascut in Nagasaki , dar m-am mutat in Tokyo , unde am infiintat trupa.
A:Ai frati sau surori?
M: Am o sora mai mare. Lucreaza intr-un spital.
A:Nu prea stim nimic de trecutul tau . Ce ne poti spune? Ce iti doreai sa devi?
M: Sincer , nu ma prea gandeam la asta. Cand eram elev , tot ce imi doream era sa fiu apreciat de ceilalti. In concluzie , am avut alte probleme.
A:Ce fel de probleme?
M: Colegii radeau mereu de mine din cauza ochiilor mei mari. Ma simteam urat si singur si imi era teama sa ies din casa . Pot spune ca asta ma marcat pe viata . Nu mai pot suporta criticile la adresa fizicului meu si nu voi critica pe nimeni , pentru ca stiu cum e.
A: Cu siguranta ai o inima de aur. Ai prietena stabila?
M: Da , am prietena. (rade) Si ea imi spune la fel. xD
A: La ce te uiti prima oara cand intalnesti o fata?
M: La fata ei. (rade) Nu va ganditi la prostii.
A:Ce iti place sa faci in timpul liber?
M: Imi place sa cant la chitara , sa ies la plimbare cu Nyappy-chan si sa vorbesc cu fanii si cu prietena mea pe net. Mereu imi face placere sa imi cunosc fanii si e chiar amuzant! Nu inteleg de ce alte vedete se feresc de asta! xD
A:Ce meserie vroiai sa ai?
M: Cea pe care o am in prezent! E magnific sa poti incalzii si sfatuii atatia oameni! Imi place foarte mult sa imi ajut prietenii cu sfaturi din propria experienta , de aceea scriu cantece din viata mea ! Simt ca ii ajut , desi nu ii cunosc! Melodiile mele sunt facute pentru a da curaj si incredere!
A:Ce nu puteai spune in trecut , iar acum poti , fara confidentialitate?
M: Nyappy! ^-^
A: Ce mesaj ai pentru fanii din Romania?
M: (putin intimidat) Abia astept sa ii intalnesc , ii iubesc pe toti si vreau sa ramane "nyappy" mereu!
Asta e interviul cu Miku! A spus ca o sa mai stea de vorba cu noi cat de curand!