Ice Anime
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Ice Anime

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

realitate sau fictiune?

In jos 
3 participan?i
AutorMesaj
Éclair
Newbie
Newbie
Éclair

Numarul mesajelor : 100
Varsta : 30
Localizare : G.O.C.T
Data de inscriere : 08/08/2008

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
realitate sau fictiune? Left_bar_bleue200/200realitate sau fictiune? Empty_bar_bleue  (200/200)
realitate sau fictiune? Empty
MesajSubiect: realitate sau fictiune?   realitate sau fictiune? I_icon_minitimeSam Sept 27, 2008 7:51 pm

fictiune
Pai eu cred ca nu exista..e cam puerila ideea desi orice e posibil.Totusi, candva am incercat si eu sa gasesc site-ul, in speranta ca va fi cel original.Din cate am inteles mai tarziu, din Romania nici nu poti accesa ael site.
Sus In jos
Rayne
Newbie
Newbie
Rayne

Numarul mesajelor : 71
Data de inscriere : 19/10/2008

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
realitate sau fictiune? Left_bar_bleue200/200realitate sau fictiune? Empty_bar_bleue  (200/200)

MesajSubiect: Re: realitate sau fictiune?   realitate sau fictiune? I_icon_minitimeDum Oct 19, 2008 6:51 pm

Si eu cred ca nu exista,adica ar fi ireal O_o sau faza cu site-ul lui hell girl,eu am reusit doar o singura data sa intru pe el si ce pot sa zic e tare insa nu e real adica e ca in anime,macar de punea actori ca sa para real si poate ar fi foat mai tare Very Happy
Sus In jos
ryuichi_alexa
Moderator
Moderator
ryuichi_alexa

Numarul mesajelor : 98
Varsta : 30
Localizare : Fagaras
Data de inscriere : 05/09/2008

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
realitate sau fictiune? Left_bar_bleue198/200realitate sau fictiune? Empty_bar_bleue  (198/200)
MesajSubiect: Re: realitate sau fictiune?   realitate sau fictiune? I_icon_minitimeLun Oct 20, 2008 9:32 pm

si una si cealalta
de ce? fictiune pentru ca nu exista acest site!
realitate pentru ca problemele celor care au apelat la Ai sunt cat se poate de reale, poate ca nu le cunoastem noi, dar exista! si din cate am auzit este adevarata povestea cu sacrificarea fetelor de 7 ani muntelui pentru recolte bogate..... dar nu stiu daca exista templul...
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: realitate sau fictiune?   realitate sau fictiune? I_icon_minitime

Sus In jos

realitate sau fictiune?
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Ice Anime :: Anime & Manga :: Jigoku Shoujo-
Mergi direct la: