Ice Anime
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Ice Anime

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Ati desface firul?

In jos 
4 participan?i
AutorMesaj
Éclair
Newbie
Newbie
Éclair

Numarul mesajelor : 100
Varsta : 30
Localizare : G.O.C.T
Data de inscriere : 08/08/2008

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
Ati desface firul? Left_bar_bleue200/200Ati desface firul? Empty_bar_bleue  (200/200)
Ati desface firul? Empty
MesajSubiect: Ati desface firul?   Ati desface firul? I_icon_minitimeSam Sept 27, 2008 7:53 pm

Pai...acum depinde de situatie.
Luandu-ma dupa personalitatea mea nu asi desface firul dar cine stie in ce ipostaza sa spunem ca asi fi pusa?
In primul rand m-asi gandi la faptul ca voi merge si eu in iad, numai gandul acesta ma sperie.
Sus In jos
ryuichi_alexa
Moderator
Moderator
ryuichi_alexa

Numarul mesajelor : 98
Varsta : 31
Localizare : Fagaras
Data de inscriere : 05/09/2008

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
Ati desface firul? Left_bar_bleue198/200Ati desface firul? Empty_bar_bleue  (198/200)
Ati desface firul? Empty
MesajSubiect: Re: Ati desface firul?   Ati desface firul? I_icon_minitimeSam Sept 27, 2008 10:08 pm

eu l-as desface.... dar depinde de persoana, daca depind multe persoane de victima mea, gen episodul cu fata frumoasa ca o papusa sau cu primarul orasului, unde ar depinde de cel/cea care mi-a facut rau un orfelinat sau o casa de batrani, eu nu as putea sa desfac ata, dar daca a facut mult rau nu numai mie as desface-o fara ezitare....
Sus In jos
Foxy
Newbie
Newbie
Foxy

Numarul mesajelor : 22
Varsta : 31
Localizare : Fagaras
Data de inscriere : 10/09/2008

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
Ati desface firul? Left_bar_bleue200/200Ati desface firul? Empty_bar_bleue  (200/200)
Ati desface firul? Empty
MesajSubiect: Re: Ati desface firul?   Ati desface firul? I_icon_minitimeSam Oct 04, 2008 12:16 am

Acum ma refer numai la mine cand spun asta:
Hei, nu sunt nebuna! In primul rand daca o fac atunci si pe mine ma asteapta ceeas soarta, este egal cu zero daca desfac ata, adica in viata asta este egal cu zero, cavi nu consider razbunarea un mod de ati rezolva lucrurile, dinpotriva, mi se pare un lucru lipsit de sens, total aiurea. Mai mult inrautateste situatia.

Repet, aici ma refer numai la mine: "Hei, nu sunt nebuna!". Asta nu inseamna ca cei care au spus contrariul vorbelor mele au o problema, este doar opinia mea, despre mine punandu-ma in situatia respectiva. Nimic mai mult.
Sus In jos
Rayne
Newbie
Newbie
Rayne

Numarul mesajelor : 71
Data de inscriere : 19/10/2008

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:

Ati desface firul? Empty
MesajSubiect: Re: Ati desface firul?   Ati desface firul? I_icon_minitimeDum Oct 19, 2008 6:31 pm

Daca desfac firul ajung si eu in iad dar si el deci tot il voi intalni,e ceva greu si pana nu esti pus intr-o situatie dinasta nu sti ce sa faci insa eu nu cred ca as desface firul
Sus In jos
Continut sponsorizat

Ati desface firul? Empty
MesajSubiect: Re: Ati desface firul?   Ati desface firul? I_icon_minitime

Sus In jos

Ati desface firul?
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Ice Anime :: Anime & Manga :: Jigoku Shoujo-
Mergi direct la: