Kana` Newbie
Numarul mesajelor : 9 Varsta : 28 Data de inscriere : 08/08/2008
Foaie de personaj Respectarea Regulilor: (190/200) Karma:
| Subiect: Ren Ichimoku - Ajutoarele Vin Aug 08, 2008 2:46 pm | |
| Miemi place la nebunie E atat de dragutz. Parerea voastra Povestea lui: Ren este cel de-al doilea companion al lui Ai, care de obicei ia forma unui tânăr. Acesta se poate transforma și într-un ochi imens care îi conferă abilitatea de a vedea prin clădiri, proiectănd ochiul pe pereți sau tavan. Ochiul poate fi de asemenea folosit ca o armă, acesta proiectând lumina intensă. La nevoie, Ren se transformă într-o păpușă albastră de paie, prin sărutarea pandantivului pe care îl poartă la gât. Într-un târziu, este prezentat faptul că Ren este un tsukumogami (un spirit artificial), un tip de spirit care aparține unui artefact. În cazul lui Ren, acesta a fost o katana. Ai i-a daruit forma curentă, după ce acesta a fost abandonat pe o piatră. [Ryu's edit] potrivind regulii 8 posturile duble trebuiesc sterse si ai primit si o avertizare la respectarea reguilor.Momentan ti-am modificat eu posturile, dar in mod normal trebuiau sterse. Sa nu se mai repete! Si te rog adauga o privire la linkul acesta: https://animeholic-revolutio.forumgratuit.ro/ban-f38/respectarea-regulilor-t62.htm
| |
|
Éclair Newbie
Numarul mesajelor : 100 Varsta : 30 Localizare : G.O.C.T Data de inscriere : 08/08/2008
Foaie de personaj Respectarea Regulilor: (200/200) Karma:
| Subiect: Re: Ren Ichimoku - Ajutoarele Sam Sept 27, 2008 7:48 pm | |
| Ichimoku Ren, este unul dintre ajutoarele lui hell girl..e acel baiat cu parul dat peste un ochi.. Este un personaj dragut, imi place, desi nu e printre preferatii mei. Ce ma atras la el a fost faptul ca e mai relax uneori desi isi ia rolul in serios in general, mai ales cand trebuie.Multe nu am de spus de spre el deoarece nu l-am vazut chiar atat de mult... | |
|