Ice Anime
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Ice Anime

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Ren Ichimoku - Ajutoarele

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
Kana`
Newbie
Newbie
Kana`

Numarul mesajelor : 9
Varsta : 28
Data de inscriere : 08/08/2008

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
Ren Ichimoku - Ajutoarele Left_bar_bleue190/200Ren Ichimoku - Ajutoarele Empty_bar_bleue  (190/200)
Ren Ichimoku - Ajutoarele Empty
MesajSubiect: Ren Ichimoku - Ajutoarele   Ren Ichimoku - Ajutoarele I_icon_minitimeVin Aug 08, 2008 2:46 pm

Miemi place la nebunie I love you E atat de dragutz. Parerea voastra Arrow Povestea lui:
Ren este cel de-al doilea companion al lui Ai, care de obicei ia forma unui tânăr. Acesta se poate transforma și într-un ochi imens care îi conferă abilitatea de a vedea prin clădiri, proiectănd ochiul pe pereți sau tavan. Ochiul poate fi de asemenea folosit ca o armă, acesta proiectând lumina intensă. La nevoie, Ren se transformă într-o păpușă albastră de paie, prin sărutarea pandantivului pe care îl poartă la gât. Într-un târziu, este prezentat faptul că Ren este un tsukumogami (un spirit artificial), un tip de spirit care aparține unui artefact. În cazul lui Ren, acesta a fost o katana. Ai i-a daruit forma curentă, după ce acesta a fost abandonat pe o piatră.

Ren Ichimoku - Ajutoarele 63ubo1
Ren Ichimoku - Ajutoarele M9opj8
Ren Ichimoku - Ajutoarele J0guc2
Ren Ichimoku - Ajutoarele 34orq5t

[Ryu's edit] potrivind regulii 8 posturile duble trebuiesc sterse si ai primit si o avertizare la respectarea reguilor.Momentan ti-am modificat
eu posturile, dar in mod normal trebuiau sterse. Sa nu se mai repete!
Si te rog adauga o privire la linkul acesta:

https://animeholic-revolutio.forumgratuit.ro/ban-f38/respectarea-regulilor-t62.htm
Sus In jos
Éclair
Newbie
Newbie
Éclair

Numarul mesajelor : 100
Varsta : 30
Localizare : G.O.C.T
Data de inscriere : 08/08/2008

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
Ren Ichimoku - Ajutoarele Left_bar_bleue200/200Ren Ichimoku - Ajutoarele Empty_bar_bleue  (200/200)
Ren Ichimoku - Ajutoarele Empty
MesajSubiect: Re: Ren Ichimoku - Ajutoarele   Ren Ichimoku - Ajutoarele I_icon_minitimeSam Sept 27, 2008 7:48 pm

Ichimoku Ren, este unul dintre ajutoarele lui hell girl..e acel baiat cu parul dat peste un ochi..
Este un personaj dragut, imi place, desi nu e printre preferatii mei.
Ce ma atras la el a fost faptul ca e mai relax uneori desi isi ia rolul in serios in general, mai ales cand trebuie.Multe nu am de spus de spre el deoarece nu l-am vazut chiar atat de mult...
Sus In jos

Ren Ichimoku - Ajutoarele
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Wanyudo - Ajutoarele
» Hone Onna - Ajutoarele

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Ice Anime :: Anime & Manga :: Jigoku Shoujo-
Mergi direct la: