Ice Anime
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Ice Anime

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

ati vrea sa existe site-ul?

In jos 
5 participan?i
AutorMesaj
Éclair
Newbie
Newbie
Éclair

Numarul mesajelor : 100
Varsta : 30
Localizare : G.O.C.T
Data de inscriere : 08/08/2008

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
ati vrea sa existe site-ul? Left_bar_bleue200/200ati vrea sa existe site-ul? Empty_bar_bleue  (200/200)
ati vrea sa existe site-ul? Empty
MesajSubiect: ati vrea sa existe site-ul?   ati vrea sa existe site-ul? I_icon_minitimeSam Sept 27, 2008 7:55 pm

Mi-ar placea sa existe site-ul dar cu osingura condite, sa-l gasesc doar eu.Vai, ce m-as mai distra!!!
Uneori zici ca ar trebui sa faci acel lucru dar de fapt e o idee prosteasca.Nu merita pretul vietii tale pentru niste oameni de talie joasa.Hei, viata merge inainte!
Sus In jos
ryuichi_alexa
Moderator
Moderator
ryuichi_alexa

Numarul mesajelor : 98
Varsta : 30
Localizare : Fagaras
Data de inscriere : 05/09/2008

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
ati vrea sa existe site-ul? Left_bar_bleue198/200ati vrea sa existe site-ul? Empty_bar_bleue  (198/200)
MesajSubiect: Re: ati vrea sa existe site-ul?   ati vrea sa existe site-ul? I_icon_minitimeSam Sept 27, 2008 10:13 pm

off topik: sa stii doar tu? atunci ar fii ceva ca death note.... ai imparti dreptate cum ai dori tu.... dar no coment

on topik: da, as dori sa existe.... multe persoane sunt in dificultatre din cauza unei persoane care i-a facut mult rau, si daca nimeni nu le imparte dreptate poate ar face-o Ai.
Sus In jos
Foxy
Newbie
Newbie
Foxy

Numarul mesajelor : 22
Varsta : 31
Localizare : Fagaras
Data de inscriere : 10/09/2008

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
ati vrea sa existe site-ul? Left_bar_bleue200/200ati vrea sa existe site-ul? Empty_bar_bleue  (200/200)
MesajSubiect: Re: ati vrea sa existe site-ul?   ati vrea sa existe site-ul? I_icon_minitimeSam Oct 04, 2008 12:06 am

Sincer, nu! Nu as vrea sa existe site-ul, pentru ca poate intra oricine si poate scrie orice, e posibil sa gresasca si sa scrie chiar numele tau, sau al meu si atunci te trezesti intr-o barca cu o fata imbracata intr-un chimono, iar tu nu sti ce se intampla.
Sus In jos
Rayne
Newbie
Newbie
Rayne

Numarul mesajelor : 71
Data de inscriere : 19/10/2008

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:

MesajSubiect: Re: ati vrea sa existe site-ul?   ati vrea sa existe site-ul? I_icon_minitimeDum Oct 19, 2008 6:36 pm

Nici eu nu as vrea sa existe acel site O_o ar fi groaznic,atunci ar ramane o jumatate din populatia deja existenta pe Pamant sau poate chiar mai putin O_O asta chiar ar fi un vis de groaza >_<
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: ati vrea sa existe site-ul?   ati vrea sa existe site-ul? I_icon_minitimeVin Oct 31, 2008 3:36 pm

Sincera,nu ^^.
Pentru ca sunt multii copii care habar nau ce e viata,ar intra si pur si simplu ar avea mi de motive idioate sa scrie un nume acolo,de exemplu,profa ia dat un 4.Tu furios te duci si o scri pe site z.z'.
Si pretul care trebuie platit dupa mi se pare chiar aiurea >_>".
Sus In jos
~~Ayame~~
Newbie
Newbie
~~Ayame~~

Numarul mesajelor : 42
Varsta : 32
Localizare : sighet-un oras mic....
Data de inscriere : 14/02/2009

MesajSubiect: Re: ati vrea sa existe site-ul?   ati vrea sa existe site-ul? I_icon_minitimeLun Feb 16, 2009 3:58 pm

eu am gasit pe internet un fel de site cum e in "Hell girl"........dar era ca un joc......si era exact la fel.....daca era si un minut, nu mai mergea.....mie mi s-a parut amuzanta chestia asta, dar in realitate nu mi-ar placea.......cine stie ce s-ar alege de lumea asta daca ar fi cum e in anime.......desi is niste persoane care ma enerveaza, dar m-am hotarat sa le ignor....
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: ati vrea sa existe site-ul?   ati vrea sa existe site-ul? I_icon_minitime

Sus In jos

ati vrea sa existe site-ul?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Site-uri unde poti citi manga online sau unde poti donwalda manga

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Ice Anime :: Anime & Manga :: Jigoku Shoujo-
Mergi direct la: