Subiect: ati suporta sa fiti hell girl? Sam Sept 27, 2008 8:00 pm
Nu cred, nu prea imi place sa vad cum mor oamenis au mai bine zis cum sunt trimisi in iad, indiferent daca sunt buni sau rai.Dar parca mai mult nu imi place sa vad oamenii suferind deci nu stiu ce sa zic, nu sunt in locul ei.
ryuichi_alexa Moderator
Numarul mesajelor : 98 Varsta : 30 Localizare : Fagaras Data de inscriere : 05/09/2008
Subiect: Re: ati suporta sa fiti hell girl? Sam Sept 27, 2008 10:16 pm
da as putea.... eu sunt o persoana care poate sa vada un om rau cum sufera, dar nu poate sa se uite la altcineva inocent care sufera fara sa fie ajutata...... ca de exemplu o fetita de 10 ani violata de propriul tata.... am vazut destule cazuri la stiri.... mai bine m-as sacrifica eu decat sa vad asa ceva.......
Foxy Newbie
Numarul mesajelor : 22 Varsta : 31 Localizare : Fagaras Data de inscriere : 10/09/2008
Subiect: Re: ati suporta sa fiti hell girl? Dum Oct 19, 2008 6:39 pm
Foxy sunt de aceeasi parere cu tine...sunt foarte miloasa si daca ar trebui sa ii fac unei persoane rau....as regreta farte mult pe urma....desi sunt persoane rele,tot simt ca le pot ierta si lua de la capat dar totusi bunatatea este o mare slabiciune iar eu sunt cam buna uneori si miloasa ~~"