Ice Anime
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Ice Anime

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

cu cine semanati?

In jos 
4 participan?i
AutorMesaj
Éclair
Newbie
Newbie
Éclair

Numarul mesajelor : 100
Varsta : 30
Localizare : G.O.C.T
Data de inscriere : 08/08/2008

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
cu cine semanati? Left_bar_bleue200/200cu cine semanati? Empty_bar_bleue  (200/200)
cu cine semanati? Empty
MesajSubiect: cu cine semanati?   cu cine semanati? I_icon_minitimeSam Sept 27, 2008 11:29 pm

eu sunt o combinatie intre Sora si May.Seman cu Sora deoarece si eu lupt pentru visele mele iar cu May pentru ca sunt prea nervoasa si uneori prea directa XD
Sus In jos
ryuichi_alexa
Moderator
Moderator
ryuichi_alexa

Numarul mesajelor : 98
Varsta : 31
Localizare : Fagaras
Data de inscriere : 05/09/2008

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
cu cine semanati? Left_bar_bleue198/200cu cine semanati? Empty_bar_bleue  (198/200)
cu cine semanati? Empty
MesajSubiect: Re: cu cine semanati?   cu cine semanati? I_icon_minitimeDum Sept 28, 2008 12:28 pm

La fata cu Mia, + ca port ochelari, iar la comportament combinatie intre anna si Layla (ciudata combinatie nu? poi cu anna pentru ca incerc sa mai fac glume uneori, dar cu Layla pentru ca sunt stricta cu toti cei din jur inclusiv cu mine, si cred ca ma aseman cu ea din nou pentru ca nu am mai plans de multa vreme....
Sus In jos
DaRk LoVe
Newbie
Newbie
DaRk LoVe

Numarul mesajelor : 21
Data de inscriere : 09/10/2008

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
cu cine semanati? Left_bar_bleue200/200cu cine semanati? Empty_bar_bleue  (200/200)

cu cine semanati? Empty
MesajSubiect: Re: cu cine semanati?   cu cine semanati? I_icon_minitimeJoi Noi 20, 2008 2:52 pm

pei sa zicem ca sunt o combinatie intre Sora May Mia si Layla

Sora: imi ating scopurile si vrea sa imi indeplinesc visurile si rin foarte mult la prieteni
May: ma enervez repede sunt putin egoista
Mia: imi place mult sa compun chiar daca uneori nu imi iese asa bine
Layla: pei cred ca cu ea seaman cel mai mult: suntem aceiasi zodie [leu] imi place sa castig si lupt pentru visele mele sunt destul de ambitioasa
Sus In jos
pink-chan
Newbie
Newbie

Numarul mesajelor : 7
Varsta : 32
Localizare : deva
Data de inscriere : 07/05/2009

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
cu cine semanati? Empty
MesajSubiect: Re: cu cine semanati?   cu cine semanati? I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 3:50 pm

Sunt leit ca Sora...................
Sus In jos
Continut sponsorizat

cu cine semanati? Empty
MesajSubiect: Re: cu cine semanati?   cu cine semanati? I_icon_minitime

Sus In jos

cu cine semanati?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» de cine va place?
» Pe cine credeti ca va alege inuyaha?
» Cu cine credeti ca s-ar potrivi fetele din Mew Mew Power?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Ice Anime :: Anime & Manga :: Kaleido Star-
Mergi direct la: