Ice Anime
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Ice Anime

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Pe cine credeti ca va alege inuyaha?

In jos 
5 participan?i
AutorMesaj
ryuichi_alexa
Moderator
Moderator
ryuichi_alexa

Numarul mesajelor : 98
Varsta : 31
Localizare : Fagaras
Data de inscriere : 05/09/2008

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
Pe cine credeti ca va alege inuyaha? Left_bar_bleue198/200Pe cine credeti ca va alege inuyaha? Empty_bar_bleue  (198/200)
Pe cine credeti ca va alege inuyaha? Empty
MesajSubiect: Pe cine credeti ca va alege inuyaha?   Pe cine credeti ca va alege inuyaha? I_icon_minitimeMar Sept 09, 2008 11:56 pm

Pe cine credeti ca va alege inuyasha? Pe Kagome sau pe Kikyo?

Personal cred ca o va alege pe Kagome, pentru ca a fost mult mai prietenoasa cu el decat kikyo, chiar si cand i-a spus "sezi"
Very Happy
Sus In jos
Anabelle Black
Admin
Anabelle Black

Numarul mesajelor : 130
Data de inscriere : 07/08/2008

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
Pe cine credeti ca va alege inuyaha? Left_bar_bleue200/200Pe cine credeti ca va alege inuyaha? Empty_bar_bleue  (200/200)
MesajSubiect: Re: Pe cine credeti ca va alege inuyaha?   Pe cine credeti ca va alege inuyaha? I_icon_minitimeMar Sept 09, 2008 11:58 pm

si eu zic tot Kagome! Kikio e moarta si a trecut vremea ea...pe langa asta , Kagome nu a incercat sa faca nici o vraja pentru a-l face e Inuyasha sa fie cu ea Smile
Sus In jos
https://animeholic-revolutio.forumgratuit.ro
pinkykitty
Newbie
Newbie
pinkykitty

Numarul mesajelor : 3
Data de inscriere : 26/09/2008

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
Pe cine credeti ca va alege inuyaha? Left_bar_bleue200/200Pe cine credeti ca va alege inuyaha? Empty_bar_bleue  (200/200)
MesajSubiect: Re: Pe cine credeti ca va alege inuyaha?   Pe cine credeti ca va alege inuyaha? I_icon_minitimeDum Sept 28, 2008 8:01 pm

pai si eu cred ca kagome-poate din cauza faptului ca a putut sa o cunoasca mai bine.si parerea mea personala este ca ii sta mult mai bine cu ea Smile
Sus In jos
Foxy
Newbie
Newbie
Foxy

Numarul mesajelor : 22
Localizare : Fagaras
Data de inscriere : 10/09/2008

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
MesajSubiect: Re: Pe cine credeti ca va alege inuyaha?   Pe cine credeti ca va alege inuyaha? I_icon_minitimeSam Oct 04, 2008 12:53 am

La mine in agenda scrie Inuyasha + Kagome.
Se spune ca prima iubire nu se uita niciodata. Asta asa e, dar nu a spus ca nu moare niciodata, corect? Oricum, Inuyasha ramane cu Kagome.
Sus In jos
Éclair
Newbie
Newbie
Éclair

Numarul mesajelor : 100
Varsta : 30
Localizare : G.O.C.T
Data de inscriere : 08/08/2008

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
MesajSubiect: Re: Pe cine credeti ca va alege inuyaha?   Pe cine credeti ca va alege inuyaha? I_icon_minitimeSam Oct 04, 2008 2:38 pm

Kagome,e mult mai potrivita pentru el.Kykyo e matura si serioasa in timp ce el e orgolios si putin cam pueril X_X''
Kagome e mai prietenoasa si mai apropiata de el.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Pe cine credeti ca va alege inuyaha?   Pe cine credeti ca va alege inuyaha? I_icon_minitime

Sus In jos

Pe cine credeti ca va alege inuyaha?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Cu cine credeti ca s-ar potrivi fetele din Mew Mew Power?
» Credeti in fantome?
» Credeti ca razbunarea este utila?
» credeti ca Light a procedat corect?
» ce credeti despre cuplul Melissa si Kurz?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Ice Anime :: Anime & Manga :: Inuyasha-
Mergi direct la: