Ice Anime
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Ice Anime

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

da o nota anime-ului dinaintea ta

In jos 
+2
Rayne
Éclair
6 participan?i
AutorMesaj
Éclair
Newbie
Newbie
Éclair

Numarul mesajelor : 100
Varsta : 30
Localizare : G.O.C.T
Data de inscriere : 08/08/2008

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
da o nota anime-ului dinaintea ta Left_bar_bleue200/200da o nota anime-ului dinaintea ta Empty_bar_bleue  (200/200)
da o nota anime-ului dinaintea ta Empty
MesajSubiect: da o nota anime-ului dinaintea ta   da o nota anime-ului dinaintea ta I_icon_minitimeLun Sept 29, 2008 11:24 pm

Deci cred ca toata lumea stie regulile, se deduce din titlu.Trebuie sa dam o nota anime-ului dinaintea noastra. Trebuie sa puneti nota si sa argumentati de ce ati pus acea nota!

Deci....incepem jocul!!!^_^

Paradise kiss

[Anabelle] Daca dau o nota si atat , inseamna ca fac spam! O sa iti schimb eu enuntul.
Sus In jos
Rayne
Newbie
Newbie
Rayne

Numarul mesajelor : 71
Data de inscriere : 19/10/2008

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
da o nota anime-ului dinaintea ta Left_bar_bleue200/200da o nota anime-ului dinaintea ta Empty_bar_bleue  (200/200)

MesajSubiect: Re: da o nota anime-ului dinaintea ta   da o nota anime-ului dinaintea ta I_icon_minitimeDum Oct 19, 2008 7:30 pm

Hmmm...mia placut acel anime si cred ca ii dau 10 ^_^

next: YYH :-" astept XD
Sus In jos
Anabelle Black
Admin
Anabelle Black

Numarul mesajelor : 130
Varsta : 31
Data de inscriere : 07/08/2008

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
MesajSubiect: Re: da o nota anime-ului dinaintea ta   da o nota anime-ului dinaintea ta I_icon_minitimeMar Oct 21, 2008 5:02 pm

chiar mi-a placat...si ica imi mai place (putin ^_^ ) si tinand cont de anul cand a fost creeat....10 Wink

next : Mermaid Melody Like a Star @ heaven
Sus In jos
https://animeholic-revolutio.forumgratuit.ro
Rayne
Newbie
Newbie
Rayne

Numarul mesajelor : 71
Data de inscriere : 19/10/2008

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:

MesajSubiect: Re: da o nota anime-ului dinaintea ta   da o nota anime-ului dinaintea ta I_icon_minitimeMar Oct 21, 2008 7:04 pm

O nu....te rog nu cu sirene ~~" nu imi place XD deci hai ca ii dau un 7 :-" desi e cam mult XD

Hell girl ^_^
Sus In jos
ryuichi_alexa
Moderator
Moderator
ryuichi_alexa

Numarul mesajelor : 98
Localizare : Fagaras
Data de inscriere : 05/09/2008

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
da o nota anime-ului dinaintea ta Left_bar_bleue198/200da o nota anime-ului dinaintea ta Empty_bar_bleue  (198/200)
MesajSubiect: Re: da o nota anime-ului dinaintea ta   da o nota anime-ului dinaintea ta I_icon_minitimeMar Oct 21, 2008 9:35 pm

9 erau unele episoade prea inspaimantatoare

next: Gravitation
Sus In jos
Éclair
Newbie
Newbie
Éclair

Numarul mesajelor : 100
Localizare : G.O.C.T
Data de inscriere : 08/08/2008

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
MesajSubiect: Re: da o nota anime-ului dinaintea ta   da o nota anime-ului dinaintea ta I_icon_minitimeVin Noi 07, 2008 10:48 pm

9.50

M'a impresionat mult povestea......si mai ales ca nu e una obijnuita dintre o fata si un baiat..de fapt pe asta se si bazeaza
Cele 50 de sutimi s'au dus din cauza sfarsitului..povestea a fost lasat cam in cer...><

Off topic:Sorry Anabelle, am copiat mesajul de pe un forum de'al meu, unde am permis spam'ul la categoria anime si nu m'am mai uitat prin mesaj cand l'am pus ><
Sus In jos
~~Ayame~~
Newbie
Newbie
~~Ayame~~

Numarul mesajelor : 42
Varsta : 32
Localizare : sighet-un oras mic....
Data de inscriere : 14/02/2009

MesajSubiect: Re: da o nota anime-ului dinaintea ta   da o nota anime-ului dinaintea ta I_icon_minitimeJoi Apr 16, 2009 9:34 am

noh.....nai pus un anime O_o

nui nimica......NEXT: Kaleido Star ^________^
Sus In jos
nyappyfan
Newbie
Newbie
nyappyfan

Numarul mesajelor : 11
Data de inscriere : 10/05/2009

MesajSubiect: Re: da o nota anime-ului dinaintea ta   da o nota anime-ului dinaintea ta I_icon_minitimeJoi Mai 21, 2009 9:48 pm

7 m-am uitat la el de cateva ori da nu e prea cool
next:Inuyasha(nu mai e la moda da mie tot imi place)
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: da o nota anime-ului dinaintea ta   da o nota anime-ului dinaintea ta I_icon_minitime

Sus In jos

da o nota anime-ului dinaintea ta
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» funny anime pic
» Pareri despre anime
» parere despre anime
» parere despre anime
» Cerere pentru un anime:d

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum