| Credeti in fantome? | |
|
+3Éclair ryuichi_alexa Anabelle Black 7 participan?i |
Credeti in fantome? |
Da |
|
33% |
[ 4 ] |
Nu |
|
17% |
[ 2 ] |
Poate... |
|
50% |
[ 6 ] |
|
Total voturi : 12 |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Anabelle Black Admin
Numarul mesajelor : 130 Varsta : 31 Data de inscriere : 07/08/2008
Foaie de personaj Respectarea Regulilor: (200/200) Karma:
| Subiect: Credeti in fantome? Joi Oct 09, 2008 9:40 pm | |
| Ce credeti despre existenta fantomelor? Sunteti inca sceptici in ciuda dovezilor existente , sau pur si simplu va sperie prea tare pentru a crede in existenta lor? Eu sunt neutra! Voi ce parere aveti? Dupa ce votati , lasati si o explicatie | |
|
| |
ryuichi_alexa Moderator
Numarul mesajelor : 98 Varsta : 30 Localizare : Fagaras Data de inscriere : 05/09/2008
Foaie de personaj Respectarea Regulilor: (198/200) Karma:
| Subiect: Re: Credeti in fantome? Joi Oct 09, 2008 10:12 pm | |
| da, cred..... de ce? Nu am nici cel mai mic habar.... poate pentru ca eu cred in multe lucruri care poate nici nu exista, dar fiecare are dreptul sa viseze, nu? | |
|
| |
Éclair Newbie
Numarul mesajelor : 100 Varsta : 30 Localizare : G.O.C.T Data de inscriere : 08/08/2008
| Subiect: Re: Credeti in fantome? Joi Oct 09, 2008 10:17 pm | |
| Da, cred in fantome... PAi eu nu vreau sa ma credeti o ciudata prin chestia asta si un mic copilas care sta pe langa maicasa.. Am vazut mult lucruri ciudate si pe la TV, am auzit mult lucruri stranii si de ce nu, universul e complex.Ceea ce cunoastem noi, oamenii este doar o mica parte, cu siguranta sunt mult mai multe lucrui de descoperit! | |
|
| |
Kyoko Amaya Newbie
Numarul mesajelor : 18 Varsta : 32 Localizare : Tokyo Data de inscriere : 22/09/2008
Foaie de personaj Respectarea Regulilor: (170/200) Karma:
| Subiect: Re: Credeti in fantome? Vin Oct 10, 2008 2:05 am | |
| ma sperie! poate exista , dar eu imi doresc sa nu existe! e prea...creepy! nici nu vreau sa ma gandesc la asa ceva...asi dormi cu lumina aprinsa toata noaptea xD | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Credeti in fantome? Sam Oct 11, 2008 8:15 pm | |
| Bine,am scris poate >_>" desi nu prea cred. Nu am vazut niciodata una. So, why would I think? Daca nu vad,nu cred. Dar probabil ca exista Oo" si ma insel eu. So...am zis poate. Nu sunt sigura. |
|
| |
Rayne Newbie
Numarul mesajelor : 71 Data de inscriere : 19/10/2008
Foaie de personaj Respectarea Regulilor: (200/200) Karma: 150
| Subiect: Re: Credeti in fantome? Lun Oct 20, 2008 3:13 pm | |
| Eu am votat cu "Poate.." nu pot fi sigura ca exista,desi nu am dovezi ca ar exista atunci ar fi trebuit sa zic nu insa totusi ceva imi spune ca ar putea exista ceva de genu....si totusi la TV am vazut reportaje cu chestii dinastea si ma cam pus pe ganduri.....dar pana nu vad nu cred ^_^ | |
|
| |
jany Newbie
Numarul mesajelor : 56 Localizare : Cu Kanon :X ...povestim shi bem cva Data de inscriere : 01/02/2009
| Subiect: Re: Credeti in fantome? Vin Feb 06, 2009 5:57 pm | |
| Pooooate ..dar mi-ar fi chiar frica dak ar fi adevarat ...scarry.... | |
|
| |
~~Ayame~~ Newbie
Numarul mesajelor : 42 Varsta : 32 Localizare : sighet-un oras mic.... Data de inscriere : 14/02/2009
| Subiect: Re: Credeti in fantome? Lun Apr 13, 2009 1:12 pm | |
| eu am scris poate.....pentru ca nu se site ce e in lumea asta si se pot intampla deja foarte multe chestii.....si in plus mai is si emisiuni la TV cu paranormal si chestii de genu'.....ma cam sperie uneori astea....... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Credeti in fantome? | |
| |
|
| |
| Credeti in fantome? | |
|