| Intrebari pentru AnCafe | |
|
+11kllama minisuka ~~Ayame~~ jany Éclair Emily Moon Rayne DaRk LoVe ryuichi_alexa Kyoko Amaya Anabelle Black 15 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
Anabelle Black Admin
Numarul mesajelor : 130 Varsta : 31 Data de inscriere : 07/08/2008
Foaie de personaj Respectarea Regulilor: (200/200) Karma:
| Subiect: Intrebari pentru AnCafe Sam Sept 06, 2008 11:51 am | |
| Aici le puteti pune intrebari celor de la AnCafe . Datorita legaturilor unor membrii acestui forum cu trupa , baietii va vor raspune . Nu va asteptati la raspuns imediat pentru ca nu prea au tot timpul din lume numai pentru aceste intrebari , deci , fiti rabdatori Intrebarile pot fi puse dupa modelul : Pentru: Intrebarea: De la: Exemplu: Pentru: Kanon Intrebarea: In ce zodie esti? De la: Andreea Inainte de a pune intrebari , cititi regulile! | |
|
| |
Kyoko Amaya Newbie
Numarul mesajelor : 18 Varsta : 32 Localizare : Tokyo Data de inscriere : 22/09/2008
Foaie de personaj Respectarea Regulilor: (170/200) Karma:
| Subiect: Re: Intrebari pentru AnCafe Lun Sept 22, 2008 2:11 pm | |
| Pentru: Miku Intrebarea: Cum ti se par fanii din Europa? De la: Kyo Astept raspuns!!! | |
|
| |
Anabelle Black Admin
| Subiect: Re: Intrebari pentru AnCafe Lun Sept 22, 2008 5:54 pm | |
| Ai avut noroc ! Miku era pe net cand am vazut mesajul .
Raspunsul: Draga Kyo . Fanii din Europa mi se par foarte entuziasti si chiar imi place asta . In Japonia , daca un fan ma intalneste pe strada , doar ma saluta si aici se termina tot , in Europa suntem asaltati de fani oriunde am merge . E destul de obositor pentru noi , dar poate sa fie si bine uneori . Iti multumesc pentru intrebare ! Nyappy!
Miku | |
|
| |
ryuichi_alexa Moderator
Numarul mesajelor : 98 Varsta : 31 Localizare : Fagaras Data de inscriere : 05/09/2008
Foaie de personaj Respectarea Regulilor: (198/200) Karma:
| Subiect: Re: Intrebari pentru AnCafe Mier Sept 24, 2008 8:37 pm | |
| pentru: toata trupa intrebare: ati renunta la trupa An cafe? de la: Lexy | |
|
| |
Anabelle Black Admin
| Subiect: Re: Intrebari pentru AnCafe Joi Sept 25, 2008 6:54 pm | |
| Raspunsul: Miku: Lexy...in nici un caz nu as renunta la AnCafe! Muzica e viata mea si daca imi pot folosi vocea pentru a incalzi mii de suflete si pentru a impartii experientele mele cu alti adolescenti care au nevoie de asta , cu siguranta voi continua! Kanon: Draga Lexy , nu cred ca as vrea sa renunt la AnCafe! ma simt mult mai bine cu ei si sa traiesti o asemenea experienta e chiar ceva unic! Teruki: Nu , Lexy! In nici un caz! Nu am renuntat pana acum , nu renunt nici mai departe! Takuya: Lexy , sunt de un an in trupa , dar totusi simt ca ne cunostem de o viata! Ei sunt ca si familia mea si nu ii voi lasa la greu! I'll do my best! Yuuki: Wow! Lexy , nu cred ca as putea renunta asa de repede! Drumul abia a inceput , iar eu sunt gata! Toti: Nyappy!!! off topik : Raspunsul asta chiar mi-a placut! Lex , se pare ca i-ai pus pe toti la treaba... | |
|
| |
DaRk LoVe Newbie
Numarul mesajelor : 21 Data de inscriere : 09/10/2008
Foaie de personaj Respectarea Regulilor: (200/200) Karma: 100
| Subiect: Re: Intrebari pentru AnCafe Sam Oct 11, 2008 7:20 am | |
| Pentru: toata trupa Intrebare: Din cate tari ati concertat si din care ati reusit sa vedeti mai mult care vi se pare mai frumoasa sau unde vi sa parut ca aveti mai multi faci ca acasa? De la: Anny | |
|
| |
Anabelle Black Admin
| Subiect: Re: Intrebari pentru AnCafe Sam Oct 18, 2008 6:11 pm | |
| Raspunsul: Miku: Hmmm....toate tarile sunt foarte frumoase , iar fanii...nu stiu unde sunt mai multi xD dar cu siguranta cei din Europa sunt mult mai entuziasti! Kanon: Vrei sa zici mai nebuni!...sunt de aceeasi parere cu tine Takuya: Toate tarile europene sunt frumoase , mai ales din punct de vedere istoric! Fanii sunt foarte entuziasti peste tot si nu pot spune unde sunt mai multi pentru ca nu i-am numarat xD Cam atat de a AnCafe , sper ca esti multumita Anny | |
|
| |
Rayne Newbie
Numarul mesajelor : 71 Data de inscriere : 19/10/2008
Foaie de personaj Respectarea Regulilor: (200/200) Karma: 150
| Subiect: Re: Intrebari pentru AnCafe Dum Oct 19, 2008 12:25 pm | |
| WoooW deci eu acum deabia vad topicul asta ~~" in fine as avea si eu o intrebare ^_^"
Pentru : Miku Intrebare: Ma mai ti minte?stii tu sunt eu Clau sau cum imi ziceai tu steluta....nu am mai vorbit cu tine de multa vreme pentru ca nu mai am email-ul acela ~~"apropo,cati ani are acum Nyappy? De la:steluta ta | |
|
| |
Anabelle Black Admin
| Subiect: Re: Intrebari pentru AnCafe Dum Oct 26, 2008 1:48 am | |
| Raspunsul:
Miku: Steluta mea? O_O Am avut eu vreo prietena din Romania in afara de Belle? O_O Astea da vesti! Nu imi aduc aminte de asa ceva! Sincer...nu te cunosc! O_o
Anabelle : Nu inteleg ce incerci sa faci aici ! Eu am impresia ca ai inventat! | |
|
| |
Rayne Newbie
| Subiect: Re: Intrebari pentru AnCafe Dum Oct 26, 2008 9:54 am | |
| O.o oricum.....ma gandem ca ceva de genu va fi raspunsul ~~" ori eu am vorbit cu alt miku,ori tu ai vorbit cu altul O.O dar oricum,ce conteaza? aaaa si faza cu steluta am folosito ca pe o metafora trebuia sa intrebi de Clau dar fin fine e bine si asa ^_^ Iti multumesc pentru raspuns siiii.....ce ciudat,doar cu o singura persoana din Romania a vorbit? O.O deci chiar asa de inapoiati suntem?in fine .....ja ne [ryu's edit]ai facut un off topic, mare cat tine! puteai sa ii trimiti un pm, doar este o problema personala, nu ne intereseaza pe restul! | |
|
| |
Emily Moon Newbie
Numarul mesajelor : 13 Varsta : 31 Localizare : Oradea Data de inscriere : 08/08/2008
| Subiect: Re: Intrebari pentru AnCafe Mar Oct 28, 2008 6:00 pm | |
| Intrbare pentru: Bou Intrebare: O sa te mai intorci vreo data in formatia An Cafe? Si daca da, cand? De la: Emily | |
|
| |
Anabelle Black Admin
| Subiect: Re: Intrebari pentru AnCafe Joi Oct 30, 2008 4:23 pm | |
| Raspuns: My sweet Emily, Nu ma voi intoarce in AnCafe niciodata , dar sunt mereu langa ei cand au nevoie de mine! Intr-un fel...ma simt de parca nu as fi parasit trupa niciodata... Oricum , multumesc de intrebare ! Pupici ! Ja ne! Anabelle: Multumita , Em? | |
|
| |
Emily Moon Newbie
Numarul mesajelor : 13 Varsta : 31 Localizare : Oradea Data de inscriere : 08/08/2008
| Subiect: Re: Intrebari pentru AnCafe Joi Oct 30, 2008 9:44 pm | |
| Foarte multumita! Multumesc Bou pentru raspuns si multumesc Belle pentru ...aa..raspuns.... | |
|
| |
Rayne Newbie
| Subiect: Re: Intrebari pentru AnCafe Mier Noi 05, 2008 7:37 pm | |
| Pentru:Takuya Intrebare:Ai prietena? XD De la:Lara | |
|
| |
Anabelle Black Admin
| Subiect: Re: Intrebari pentru AnCafe Mier Noi 05, 2008 8:19 pm | |
| Raspuns: Lara, Momentan nu am prietena... Nici unul din noi nu are...exceptandu-l pe Miku Nyappy! ^_^ Takuya | |
|
| |
Rayne Newbie
| Subiect: Re: Intrebari pentru AnCafe Mier Noi 05, 2008 8:52 pm | |
| Ooooo super ^^
Mersi mult de raspuns Takuya si Anabelle ^^ | |
|
| |
Éclair Newbie
Numarul mesajelor : 100 Varsta : 30 Localizare : G.O.C.T Data de inscriere : 08/08/2008
| Subiect: Re: Intrebari pentru AnCafe Sam Noi 08, 2008 9:50 pm | |
| Pentru:toata trupa Intrebare:ce mai stiti de Bou ca doar sunteti prieteni si trebuie sa pastrati legatura in special Miku care se intelegea foarte bine cu el De la:NyappyFan | |
|
| |
jany Newbie
Numarul mesajelor : 56 Localizare : Cu Kanon :X ...povestim shi bem cva Data de inscriere : 01/02/2009
| Subiect: Re: Intrebari pentru AnCafe Dum Feb 01, 2009 9:38 pm | |
| pentru:Bou intrebare:de ce nu vrei sa te mai intorci la antic cafe , desi erati asa de buni prieteni si sunt sigura ca inca mai sunteti in relatii foarte bune ( de prietenie) de la: janina | |
|
| |
jany Newbie
Numarul mesajelor : 56 Localizare : Cu Kanon :X ...povestim shi bem cva Data de inscriere : 01/02/2009
| Subiect: Re: Intrebari pentru AnCafe Dum Feb 01, 2009 9:47 pm | |
| pentru:toata trupa intrebare:v-ar placea sa invatati romana , si cat de grea vi se pare ( tinand cont ca limba voastra este cea mai grea( dupa parerea mea si in acelasi timp foarte frumoasa))? de la: janina | |
|
| |
jany Newbie
| Subiect: Re: Intrebari pentru AnCafe Dum Feb 01, 2009 9:55 pm | |
| sorry ca k pun prea moolte intrebari dar ash mai avea una pentru:toata trupa intrebare: ce zodii sunteti si sunteti multumiti de semnul sub care v-ati nascut? de la : janina( am incercat sa-mi traduc numele in japoneza si mi-a iesit ajibana nu stiu daca e bine) | |
|
| |
jany Newbie
| Subiect: Re: Intrebari pentru AnCafe Mar Feb 03, 2009 2:55 pm | |
| pentru:Bou intrebare: draga bou-sama tu esti atat de talentat si indragit , te rog gandeste-te ca ai putea sa te intorci ... noi cafekkos suferim ca ai plecat ,eu am plans zile intregi esti de neinlocuit nu ne dorim sa suferi tu din nou dar ne dorim din tot sufletul ca tu sa te intorci ...te rog sa raspunzi la ce as vrea sa te intreb acum : te gandesti ca nu mai e nici o sansa ptr tine si antic cafe ?...oricum nu uita ce iti spun tu vei ramane mereu in mintea si inimile noastre chiar daca nu mai esti la an cafe ....eu te iubesc ptr persoana pura si cu sufletul bun si zambetul incantator nu ptr faptul ca ai facut parte dintr-o formatie faimoasa .... esti o persoana minunata si crede-ma ca e adevarat iti spun asta indurerata si cu lacrimi in ochi ranita de faptul ca ai renuntat la trupa ... dar orice mi-ai raspunde iti accept decizia ptr ca ins moolt ptr mn:* de la:janina
[Anabelle] : da un edit si pune toate posturile in unul singur! nu mai posta consecutiv! | |
|
| |
Anabelle Black Admin
| Subiect: Re: Intrebari pentru AnCafe Vin Feb 06, 2009 1:57 pm | |
| Draga NyappyFan. Bou e destul de bine si incepe sa isi revina cu sanatatea dar si cu viata privata. Nu exista motive de ingrijorare in privinta lui deocamdata. By Miku & Kanon Draga janina, Nu ma pot intoarce in AnCafe din motive serioase. Boala inca nu s-a vindecat complet si sunt prea slabit pentru asa ceva. Nu mai pot oferi nimic fanilor si nici trupei . Va multumesc tuturor pentru ca ma sustineti si sper ca ii veti sustine in continuare pe AnCafe. Iti multumesc pentru intrebari si pentru cuvintele spuse din inima! Daca inseamna atat de mult pentru tine sa ma cunosti , roago pe Anabelle sa iti dea IDul meu. Va pup dulce dulce ! Nyappy! Cu pupici roz , Bou Draga janina, Nu zicem ca nu vrem sa invatam romana , dar e destul de grea pentru noi. Miku: Si engleza mi se pare groaznic de grea deci nu astepta prea multe de la mine! ) Cat despre zodii: Miku : Capricorn - nu pot spune ca mi se potriveste perfect , dar e ok ^W^ Kanon: Rac - imi place zodia mea si mi se potriveste - nu si pe scena - Takuya: Varsator - e ok , dar nu mi se potriveste cu caracterul Yuuki: Fecioara - nu mi se potriveste deloc...OwO Teruki: Sagetator - e ok Bou: Fecioara - se potriveste perfect ^oo^ Sper ca te-am lamurit! Nyappy! Cu drag , AnCafe | |
|
| |
jany Newbie
| Subiect: Re: Intrebari pentru AnCafe Vin Feb 06, 2009 3:36 pm | |
| sorry anabelle pe viitor o sa rectific asta shi ms moolt ptr rasp shi tzie shi celor de la an cafe
ash mai avea cva intr
pentru: toata trupa ( inclusiv bou ) intrebarea:va e dor de fosta voastra viatza de dinainte de an cafe? regretatzi ceva? de la : janina
pentru : kanon intrebare:intradevar zodia rac e una foarte timida shi nu perfecta ptr scena ...oricum depinde acum shi ascendentu' ...ehh bine shi eu sunt zodia rac shi nu prea sunt exact cum descrie zodia uneori sunt timida , alteori prea nebuna ...dar tuh te descurci perfect shi pe scena .....oricum tuh cum te-ai caracteriza? de la:janina | |
|
| |
~~Ayame~~ Newbie
Numarul mesajelor : 42 Varsta : 33 Localizare : sighet-un oras mic.... Data de inscriere : 14/02/2009
| Subiect: Re: Intrebari pentru AnCafe Lun Feb 16, 2009 3:52 pm | |
| Pentru:toata trupa Intrebare: Nyappy!!!ce faceti?vroiam sa va intreb ceva.....stiu ca Romania nu e foarte cunoscuta in Asia, dar ati vrea sa tineti un concert aici?si nu sunt nici asa de multi fani ca in alte tari, dar m-as bucura foarte mult daca ati veni......^_^ si nu cred ca as fi singura(numai sa ma lase si parintii).Nyappy!! De la : Ayame | |
|
| |
~~Ayame~~ Newbie
Numarul mesajelor : 42 Varsta : 33 Localizare : sighet-un oras mic.... Data de inscriere : 14/02/2009
| Subiect: Re: Intrebari pentru AnCafe Vin Feb 20, 2009 4:28 pm | |
| am inca o intrebare....^_^ Pentru: Miku Intrebare: De cateva zile ma tot gandeam la ceva, si anume: cine canta in piesa "Secret track"?Mie mi se pare ca e vocea lui Bou, dar nu sunt asa de sigura..... Imi spui te rog? De la : Ayame | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Intrebari pentru AnCafe | |
| |
|
| |
| Intrebari pentru AnCafe | |
|