| Intrebari pentru AnCafe | |
|
+11kllama minisuka ~~Ayame~~ jany Éclair Emily Moon Rayne DaRk LoVe ryuichi_alexa Kyoko Amaya Anabelle Black 15 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
~~Ayame~~ Newbie
Numarul mesajelor : 42 Varsta : 33 Localizare : sighet-un oras mic.... Data de inscriere : 14/02/2009
| Subiect: Re: Intrebari pentru AnCafe Mier Feb 25, 2009 12:09 pm | |
| inca o intrebare........ Pentru : Miku Intrebare : Daca esti racit foarte tare, cum faci ca sa poti sa canti?iei ceva medicamente? De la: Ayame | |
|
| |
minisuka Newbie
Numarul mesajelor : 4 Data de inscriere : 14/03/2009
| Subiect: Re: Intrebari pentru AnCafe Sam Mar 14, 2009 4:04 pm | |
| Pentru:Miku Intrebare:Miku mai ai prieteni/prietene din Romania?Si ati vrea un concert aici?Nyappy! De la:minisuka | |
|
| |
kllama Newbie
Numarul mesajelor : 32 Varsta : 28 Localizare : romania Data de inscriere : 14/03/2009
Foaie de personaj Respectarea Regulilor: (200/200) Karma:
| Subiect: Re: Intrebari pentru AnCafe Sam Mar 14, 2009 10:32 pm | |
| pentru:toata trupa intrebare:imi puteti da id-urile voastre? | |
|
| |
minisuka Newbie
| Subiect: Re: Intrebari pentru AnCafe Dum Mar 15, 2009 4:45 pm | |
| pentru:Bou intrebare:cum te mai simti draga Bou-sama?tuturor ne este dor de tine si inca te mai pastram in inimile noastre.As fi vrut sa te cunosc si sa te vad live dar nu am avut cum.Ai fost cel mai bun chitarist pe care l-am ascultat si vei ramane in continuare.Tu ai fost cel care m-a motivat sa incep sa cant la chitara.As vrea sa te cunosc daca se poate,ar insemna mult pentru mine^^sper ca esti bine si astept raspunsul tau!Nyappy! de la:minisuka | |
|
| |
kllama Newbie
Numarul mesajelor : 32 Varsta : 28 Localizare : romania Data de inscriere : 14/03/2009
| Subiect: Re: Intrebari pentru AnCafe Lun Mar 16, 2009 5:11 pm | |
| pentru:Bou intrebare:de ce ai iesit din trupa?multi fani au plans dupa tine pana si io am plans.cand te vedeam cu lacrimi in ochi imi venea sa mor de plans!!!!!!!!! ((((((((((((((((((((((((((((((( de la:kllama | |
|
| |
kllama Newbie
| Subiect: Re: Intrebari pentru AnCafe Lun Mar 16, 2009 6:25 pm | |
| pentru:toata trupa intrebare:ati vrea sa concertati in romania? de la:kllama | |
|
| |
kllama Newbie
| Subiect: Re: Intrebari pentru AnCafe Lun Mar 16, 2009 6:33 pm | |
| imi spune cineva ce inseamna nyappy ca nu gasesc in dictionare | |
|
| |
kllama Newbie
| Subiect: Re: Intrebari pentru AnCafe Mar Mar 17, 2009 3:41 pm | |
| cand o sa primesc raspuns | |
|
| |
kllama Newbie
| Subiect: Re: Intrebari pentru AnCafe Mar Mar 17, 2009 3:45 pm | |
| | |
|
| |
kllama Newbie
| Subiect: Re: Intrebari pentru AnCafe Mar Mar 17, 2009 5:48 pm | |
| te roooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooogggggggggggggggggggg........................................cand primesc un raspuns?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? | |
|
| |
kllama Newbie
| Subiect: Re: Intrebari pentru AnCafe Mier Mar 18, 2009 2:58 pm | |
| | |
|
| |
kllama Newbie
| Subiect: Re: Intrebari pentru AnCafe Mier Mar 18, 2009 2:59 pm | |
| cand ntra aia de la ancafe.de ce nu le dai un mail si ei o sa iti raspunda prin alt mail ne faci sa asteptam | |
|
| |
kllama Newbie
| Subiect: Re: Intrebari pentru AnCafe Mier Mar 18, 2009 3:01 pm | |
| | |
|
| |
kllama Newbie
| Subiect: Re: Intrebari pentru AnCafe Mier Mar 18, 2009 3:01 pm | |
| daca nu distrug siteul | |
|
| |
minisuka Newbie
| Subiect: Re: Intrebari pentru AnCafe Vin Mar 20, 2009 9:22 pm | |
| nyappy e un cuvant inventat de Miku si ceilalti din trupa inseamna fericit~si e salutul consacrat al membrilor trupei si al fanilor nu vei gasi in dictionare pt ca nu e traducerea lui"fericit" ~e ceva inventat sper ca ti am fost de ajutor^^ si eu vreau raspuns mai repede va rog~ macar intrebarea pt Bou~daca ati putea sa-i dati id-ul meu mary_whp@yahoo.comarigato^^ si vreau raspuns | |
|
| |
kllama Newbie
| Subiect: Re: Intrebari pentru AnCafe Sam Mar 21, 2009 8:46 pm | |
| ms mi-ai fost de mare ajutor pt ca io nu gaseam si ma enervam cand auzeam cuvantul | |
|
| |
jany Newbie
Numarul mesajelor : 56 Localizare : Cu Kanon :X ...povestim shi bem cva Data de inscriere : 01/02/2009
| Subiect: Re: Intrebari pentru AnCafe Sam Mar 21, 2009 8:47 pm | |
| mddaa ai dreptate minisuka ...dar ideea le-a venit sh...k il are pe micutzu' nyappy -chan ( catzelushu' lu' miku)shi le-a pl mooolt sh ash avea o rugaminte ...nu sunt moderator dar va rog ...nu mai postatzi consecutiv dak vretzi sa scrietzi datzi un edit ooke? (shtiu asta din proprie experientza ) | |
|
| |
Rayne Newbie
Numarul mesajelor : 71 Data de inscriere : 19/10/2008
Foaie de personaj Respectarea Regulilor: (200/200) Karma: 150
| Subiect: Re: Intrebari pentru AnCafe Mier Mar 25, 2009 5:15 pm | |
| Hai ca va vin eu in ajutor cu "nyappy" ah stiu ca fac off topic dar sa lamurim totusi chestia....uitete la video asta si aici afli cum sa folosesti "nyappy" si "tiramisu" ^^ Daca adminei nu ii convine poate sa imi stearga postul https://www.youtube.com/watch?v=wpvXxPKup9MEDIT: Intrebare pentru toata trupa De ce va place sa aratati degetul din mijloc?Simtiti ceva misto in asta? XD De la Claudia | |
|
| |
Miku\'s love Newbie
Numarul mesajelor : 5 Varsta : 40 Localizare : Langa Miku 4 ever Data de inscriere : 30/03/2009
| Subiect: Re: Intrebari pentru AnCafe Mar Mar 31, 2009 1:23 pm | |
| pentru Miku: Itrebare:Belle e iubita ta?Si chiar numai cu ea ai vorbit?OFF TOPIC:sincer nu cred ca a vorbit numai cu Belle,deoarece si eu am vorbit cu Miku si mi-a dat si web si nu mi-a zis ca nu da web la fani=eu cred ca ne-ai dus cu zaharelu prea mult timp. De la: Iubirea ta Ayumi | |
|
| |
Anabelle Black Admin
Numarul mesajelor : 130 Varsta : 31 Data de inscriere : 07/08/2008
| Subiect: Re: Intrebari pentru AnCafe Lun Apr 06, 2009 1:28 pm | |
| First, raspunsuri! ^^ o sa dau IDurile voastre dar nu am avut timp sa mai intru pe forum, calculatorul meu nu mai merge Rayne: nu i-am mai intrebat pe ceilalti dar iti explic eu din cate mi-a zis Kanon anul trecut, in Japonia nu inseamna prea mult sa areti degetul din mijloc, Kanon a zis ca daca nu iti placa, nu ai decat sa nu te uiti O.o nu am inteles nici eu prea bine care e treaba dar nu ei nu au mai prea avut timp de raspunsuri pt ca sunt in turneu. Sper ca ti-am fost de folos ^^ Miku\'s love: Miku a refuzat categoric sa iti raspunda. Este o intrebare mult prea personala. Eu totusi zic sa nu il crezi pe cel cu care vorbesti pentru ca este foarte probabil sa fie un fake. Exista programe care pot crea un web fals sau care seamana cu Miku. Te poti increde in cineva intalnit pe net numai daca il vezi fata in fata (asta iti zic din propria experienta). Pentru autorii posturilor care le-am sters, IDul meu este anabelleblack. Sa stiti ca NICIODATA nu voi posta IDurile lor pe nici un site, au avut incredere in mine sa mi le dea (ar fi trebuit sa va dati seama). | |
|
| |
jany Newbie
Numarul mesajelor : 56 Localizare : Cu Kanon :X ...povestim shi bem cva Data de inscriere : 01/02/2009
| Subiect: Re: Intrebari pentru AnCafe Lun Apr 06, 2009 4:05 pm | |
| sunt total de acord ...shi yo m-am gandit la asta ..shi apropo imi dai id-ul lui Bou-kun ...k el a zis k pot sa te rog sa mi-l dai | |
|
| |
Miku\'s love Newbie
Numarul mesajelor : 5 Varsta : 40 Localizare : Langa Miku 4 ever Data de inscriere : 30/03/2009
| Subiect: Re: Intrebari pentru AnCafe Lun Apr 06, 2009 5:35 pm | |
| asa...pentru:Miku intrebare: De ce in Koln cand trebuia sa dea autografe la fani ia zis din senin la o fana I LOVE YOU? de la: Ayu | |
|
| |
jany Newbie
| Subiect: Re: Intrebari pentru AnCafe Lun Apr 06, 2009 5:38 pm | |
| srry anabelle dar am 2 intr la pag 2 shi ink nu am primit un rasp ...le-ash pune shi aici dar nu vreau sa fac double posting ... te uiti te rog ? | |
|
| |
kllama Newbie
| Subiect: Re: Intrebari pentru AnCafe Lun Apr 06, 2009 6:11 pm | |
| scz anabelle dar m-am enervat si nu m-am gandit la ce tastez doar ca de mult astep raspunsuri la intrebari si m-am saturat!o si sa stergi te rog postul de la vizitatori imi pare rau ca l-am facut imi vine sa mor | |
|
| |
~~Ayame~~ Newbie
Numarul mesajelor : 42 Varsta : 33 Localizare : sighet-un oras mic.... Data de inscriere : 14/02/2009
| Subiect: Re: Intrebari pentru AnCafe Lun Apr 06, 2009 8:34 pm | |
| am pus si eu ceva intrebari.....si nu mi-au raspuns..... dar mai am una.... pentru : toata trupa INtrebare: voi aveti profile separate pe myspace?pentru ca sunt multi care se cred voi si eu as vrea sa am paginile voastre de myspace si nu al altora.....si ati putea sa-mi dati adresele??va rooog.... ..v-am trimis mai demult mesaj si nu mi-ati raspuns; stiu ca sunteti foarte ocupati,dar mi-ar placea daca mi-ati da paginile voastre(daca aveti). Multumesc.Bye bye!!!NYAPPY!!!^____^ De la : Ayame | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Intrebari pentru AnCafe | |
| |
|
| |
| Intrebari pentru AnCafe | |
|