Ice Anime
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Ice Anime

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Intrebari pentru AnCafe

In jos 
+11
kllama
minisuka
~~Ayame~~
jany
Éclair
Emily Moon
Rayne
DaRk LoVe
ryuichi_alexa
Kyoko Amaya
Anabelle Black
15 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul
AutorMesaj
~~Ayame~~
Newbie
Newbie
~~Ayame~~

Numarul mesajelor : 42
Varsta : 33
Localizare : sighet-un oras mic....
Data de inscriere : 14/02/2009

Intrebari pentru AnCafe - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Intrebari pentru AnCafe   Intrebari pentru AnCafe - Pagina 2 I_icon_minitimeMier Feb 25, 2009 12:09 pm

inca o intrebare........ Smile

Pentru : Miku
Intrebare : Daca esti racit foarte tare, cum faci ca sa poti sa canti?iei ceva medicamente?
De la: Ayame
Sus In jos
minisuka
Newbie
Newbie

Numarul mesajelor : 4
Data de inscriere : 14/03/2009

MesajSubiect: Re: Intrebari pentru AnCafe   Intrebari pentru AnCafe - Pagina 2 I_icon_minitimeSam Mar 14, 2009 4:04 pm

Pentru:Miku
Intrebare:Miku mai ai prieteni/prietene din Romania?Si ati vrea un concert aici?Nyappy!
De la:minisuka
Sus In jos
kllama
Newbie
Newbie
kllama

Numarul mesajelor : 32
Varsta : 28
Localizare : romania

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
Intrebari pentru AnCafe - Pagina 2 Left_bar_bleue200/200Intrebari pentru AnCafe - Pagina 2 Empty_bar_bleue  (200/200)
MesajSubiect: Re: Intrebari pentru AnCafe   Intrebari pentru AnCafe - Pagina 2 I_icon_minitimeSam Mar 14, 2009 10:32 pm

pentru:toata trupa
intrebare:imi puteti da id-urile voastre? Very Happy
Sus In jos
minisuka
Newbie
Newbie

MesajSubiect: Re: Intrebari pentru AnCafe   Intrebari pentru AnCafe - Pagina 2 I_icon_minitimeDum Mar 15, 2009 4:45 pm

pentru:Bou
intrebare:cum te mai simti draga Bou-sama?tuturor ne este dor de tine si inca te mai pastram in inimile noastre.As fi vrut sa te cunosc si sa te vad live dar nu am avut cum.Ai fost cel mai bun chitarist pe care l-am ascultat si vei ramane in continuare.Tu ai fost cel care m-a motivat sa incep sa cant la chitara.As vrea sa te cunosc daca se poate,ar insemna mult pentru mine^^sper ca esti bine si astept raspunsul tau!Nyappy!
de la:minisuka
Sus In jos
kllama
Newbie
Newbie
kllama

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
Intrebari pentru AnCafe - Pagina 2 Left_bar_bleue200/200Intrebari pentru AnCafe - Pagina 2 Empty_bar_bleue  (200/200)
MesajSubiect: Re: Intrebari pentru AnCafe   Intrebari pentru AnCafe - Pagina 2 I_icon_minitimeLun Mar 16, 2009 5:11 pm

pentru:Bou
intrebare:de ce ai iesit din trupa?multi fani au plans dupa tine pana si io am plans.cand te vedeam cu lacrimi in ochi imi venea sa mor de plans!!!!!!!!!Sad(((((((((((((((((((((((((((((((
de la:kllama
Sus In jos
kllama
Newbie
Newbie
kllama

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
MesajSubiect: Re: Intrebari pentru AnCafe   Intrebari pentru AnCafe - Pagina 2 I_icon_minitimeLun Mar 16, 2009 6:25 pm

pentru:toata trupa
intrebare:ati vrea sa concertati in romania?
de la:kllama
Sus In jos
kllama
Newbie
Newbie
kllama

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
MesajSubiect: Re: Intrebari pentru AnCafe   Intrebari pentru AnCafe - Pagina 2 I_icon_minitimeLun Mar 16, 2009 6:33 pm

imi spune cineva ce inseamna nyappy ca nu gasesc in dictionare
Smile
Sus In jos
kllama
Newbie
Newbie
kllama

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
MesajSubiect: Re: Intrebari pentru AnCafe   Intrebari pentru AnCafe - Pagina 2 I_icon_minitimeMar Mar 17, 2009 3:41 pm

cand o sa primesc raspuns scratch
Sus In jos
kllama
Newbie
Newbie
kllama

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
MesajSubiect: Re: Intrebari pentru AnCafe   Intrebari pentru AnCafe - Pagina 2 I_icon_minitimeMar Mar 17, 2009 3:45 pm

Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad :(cand primesc mesajele
Sus In jos
kllama
Newbie
Newbie
kllama

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
MesajSubiect: Re: Intrebari pentru AnCafe   Intrebari pentru AnCafe - Pagina 2 I_icon_minitimeMar Mar 17, 2009 5:48 pm

te roooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooogggggggggggggggggggg........................................cand primesc un raspuns?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Sad
Sus In jos
kllama
Newbie
Newbie
kllama

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
MesajSubiect: Re: Intrebari pentru AnCafe   Intrebari pentru AnCafe - Pagina 2 I_icon_minitimeMier Mar 18, 2009 2:58 pm

Mad
Sus In jos
kllama
Newbie
Newbie
kllama

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
MesajSubiect: Re: Intrebari pentru AnCafe   Intrebari pentru AnCafe - Pagina 2 I_icon_minitimeMier Mar 18, 2009 2:59 pm

Sad cand ntra aia de la ancafe.de ce nu le dai un mail si ei o sa iti raspunda prin alt mail ne faci sa asteptam
Sus In jos
kllama
Newbie
Newbie
kllama

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
MesajSubiect: Re: Intrebari pentru AnCafe   Intrebari pentru AnCafe - Pagina 2 I_icon_minitimeMier Mar 18, 2009 3:01 pm

Sus In jos
kllama
Newbie
Newbie
kllama

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
MesajSubiect: Re: Intrebari pentru AnCafe   Intrebari pentru AnCafe - Pagina 2 I_icon_minitimeMier Mar 18, 2009 3:01 pm

daca nu distrug siteul Twisted Evil
Sus In jos
minisuka
Newbie
Newbie

MesajSubiect: Re: Intrebari pentru AnCafe   Intrebari pentru AnCafe - Pagina 2 I_icon_minitimeVin Mar 20, 2009 9:22 pm

nyappy e un cuvant inventat de Miku si ceilalti din trupa
inseamna fericit~si e salutul consacrat al membrilor trupei si al fanilor
nu vei gasi in dictionare pt ca nu e traducerea lui"fericit" ~e ceva inventat
sper ca ti am fost de ajutor^^
si eu vreau raspuns mai repede va rog~
macar intrebarea pt Bou~daca ati putea sa-i dati id-ul meu mary_whp@yahoo.com
arigato^^
si vreau raspuns
Sus In jos
kllama
Newbie
Newbie
kllama

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
MesajSubiect: Re: Intrebari pentru AnCafe   Intrebari pentru AnCafe - Pagina 2 I_icon_minitimeSam Mar 21, 2009 8:46 pm

ms mi-ai fost de mare ajutor pt ca io nu gaseam si ma enervam cand auzeam cuvantul Razz
Sus In jos
jany
Newbie
Newbie
jany

Numarul mesajelor : 56
Localizare : Cu Kanon :X ...povestim shi bem cva
Data de inscriere : 01/02/2009

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
MesajSubiect: Re: Intrebari pentru AnCafe   Intrebari pentru AnCafe - Pagina 2 I_icon_minitimeSam Mar 21, 2009 8:47 pm

mddaa ai dreptate minisuka ...dar ideea le-a venit sh...k il are pe micutzu' nyappy -chan ( catzelushu' lu' miku)shi le-a pl mooolt

sh ash avea o rugaminte ...nu sunt moderator dar va rog ...nu mai postatzi consecutiv dak vretzi sa scrietzi datzi un edit ooke?
(shtiu asta din proprie experientza lol! )
Sus In jos
http://anime-light-ice.forumgratuit.ro/
Rayne
Newbie
Newbie
Rayne

Numarul mesajelor : 71
Data de inscriere : 19/10/2008

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:

MesajSubiect: Re: Intrebari pentru AnCafe   Intrebari pentru AnCafe - Pagina 2 I_icon_minitimeMier Mar 25, 2009 5:15 pm

Hai ca va vin eu in ajutor cu "nyappy" Very Happy ah stiu ca fac off topic dar sa lamurim totusi chestia....uitete la video asta si aici afli cum sa folosesti "nyappy" si "tiramisu" ^^
Daca adminei nu ii convine poate sa imi stearga postul

https://www.youtube.com/watch?v=wpvXxPKup9M

EDIT: Intrebare pentru toata trupa
De ce va place sa aratati degetul din mijloc?Simtiti ceva misto in asta? XD
De la Claudia
Sus In jos
Miku\'s love
Newbie
Newbie

Numarul mesajelor : 5
Varsta : 40
Localizare : Langa Miku 4 ever
Data de inscriere : 30/03/2009

MesajSubiect: Re: Intrebari pentru AnCafe   Intrebari pentru AnCafe - Pagina 2 I_icon_minitimeMar Mar 31, 2009 1:23 pm

pentru Miku:
Itrebare:Belle e iubita ta?Si chiar numai cu ea ai vorbit?OFF TOPIC:sincer nu cred ca a vorbit numai cu Belle,deoarece si eu am vorbit cu Miku si mi-a dat si web si nu mi-a zis ca nu da web la fani=eu cred ca ne-ai dus cu zaharelu prea mult timp.
De la: Iubirea ta Ayumi
Sus In jos
http://Antikku-Cafe.myforum.ro
Anabelle Black
Admin
Anabelle Black

Numarul mesajelor : 130
Varsta : 31
Data de inscriere : 07/08/2008

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
MesajSubiect: Re: Intrebari pentru AnCafe   Intrebari pentru AnCafe - Pagina 2 I_icon_minitimeLun Apr 06, 2009 1:28 pm

First, raspunsuri! ^^
o sa dau IDurile voastre dar nu am avut timp sa mai intru pe forum, calculatorul meu nu mai merge Sad
Rayne: nu i-am mai intrebat pe ceilalti dar iti explic eu din cate mi-a zis Kanon anul trecut, in Japonia nu inseamna prea mult sa areti degetul din mijloc, Kanon a zis ca daca nu iti placa, nu ai decat sa nu te uiti O.o nu am inteles nici eu prea bine care e treaba dar nu ei nu au mai prea avut timp de raspunsuri pt ca sunt in turneu. Sper ca ti-am fost de folos ^^

Miku\'s love: Miku a refuzat categoric sa iti raspunda. Este o intrebare mult prea personala. Eu totusi zic sa nu il crezi pe cel cu care vorbesti pentru ca este foarte probabil sa fie un fake. Exista programe care pot crea un web fals sau care seamana cu Miku. Te poti increde in cineva intalnit pe net numai daca il vezi fata in fata (asta iti zic din propria experienta).

Pentru autorii posturilor care le-am sters, IDul meu este anabelleblack. Sa stiti ca NICIODATA nu voi posta IDurile lor pe nici un site, au avut incredere in mine sa mi le dea (ar fi trebuit sa va dati seama).
Sus In jos
https://animeholic-revolutio.forumgratuit.ro
jany
Newbie
Newbie
jany

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
MesajSubiect: Re: Intrebari pentru AnCafe   Intrebari pentru AnCafe - Pagina 2 I_icon_minitimeLun Apr 06, 2009 4:05 pm

sunt total de acord ...shi yo m-am gandit la asta ..shi apropo imi dai id-ul lui Bou-kun ...k el a zis k pot sa te rog sa mi-l dai Very Happy
Sus In jos
Miku\'s love
Newbie
Newbie

Numarul mesajelor : 5
Varsta : 40
Localizare : Langa Miku 4 ever
Data de inscriere : 30/03/2009

MesajSubiect: Re: Intrebari pentru AnCafe   Intrebari pentru AnCafe - Pagina 2 I_icon_minitimeLun Apr 06, 2009 5:35 pm

asa...pentru:Miku
intrebare: De ce in Koln cand trebuia sa dea autografe la fani ia zis din senin la o fana I LOVE YOU?
de la: Ayu
Sus In jos
http://Antikku-Cafe.myforum.ro
jany
Newbie
Newbie
jany

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
MesajSubiect: Re: Intrebari pentru AnCafe   Intrebari pentru AnCafe - Pagina 2 I_icon_minitimeLun Apr 06, 2009 5:38 pm

srry anabelle dar am 2 intr la pag 2 shi ink nu am primit un rasp ...le-ash pune shi aici dar nu vreau sa fac double posting ... te uiti te rog ? Very Happy
Sus In jos
kllama
Newbie
Newbie
kllama

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
MesajSubiect: Re: Intrebari pentru AnCafe   Intrebari pentru AnCafe - Pagina 2 I_icon_minitimeLun Apr 06, 2009 6:11 pm

scz anabelle dar m-am enervat si nu m-am gandit la ce tastez doar ca de mult astep raspunsuri la intrebari si m-am saturat!o si sa stergi te rog postul de la vizitatori imi pare rau ca l-am facut imi vine sa mor Sad
Sus In jos
~~Ayame~~
Newbie
Newbie
~~Ayame~~

Numarul mesajelor : 42
Varsta : 33
Localizare : sighet-un oras mic....
Data de inscriere : 14/02/2009

MesajSubiect: Re: Intrebari pentru AnCafe   Intrebari pentru AnCafe - Pagina 2 I_icon_minitimeLun Apr 06, 2009 8:34 pm

am pus si eu ceva intrebari.....si nu mi-au raspuns..... Sad

dar mai am una.... Very Happy

pentru : toata trupa
INtrebare: voi aveti profile separate pe myspace?pentru ca sunt multi care se cred voi si eu as vrea sa am paginile voastre de myspace si nu al altora.....si ati putea sa-mi dati adresele??va rooog.... I love you ..v-am trimis mai demult mesaj si nu mi-ati raspuns; stiu ca sunteti foarte ocupati,dar mi-ar placea daca mi-ati da paginile voastre(daca aveti). Multumesc.Bye bye!!!NYAPPY!!!^____^
De la : Ayame
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Intrebari pentru AnCafe   Intrebari pentru AnCafe - Pagina 2 I_icon_minitime

Sus In jos

Intrebari pentru AnCafe
Sus 
Pagina 2 din 3Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» ?Intrebari?
» REGULI!!! Cititi inainte de a pune intrebari!
» Cerere pentru un anime:d
» Ce tip de vampir esti? (pentru fete)
» Cum ai arata in varianta anime ( pentru fete)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Ice Anime :: J-rock/J-pop :: Antic Cafe-
Mergi direct la: