Ice Anime
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Ice Anime

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Intrebari pentru AnCafe

In jos 
+11
kllama
minisuka
~~Ayame~~
jany
Éclair
Emily Moon
Rayne
DaRk LoVe
ryuichi_alexa
Kyoko Amaya
Anabelle Black
15 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3
AutorMesaj
Anabelle Black
Admin
Anabelle Black

Numarul mesajelor : 130
Varsta : 31
Data de inscriere : 07/08/2008

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
Intrebari pentru AnCafe - Pagina 3 Left_bar_bleue200/200Intrebari pentru AnCafe - Pagina 3 Empty_bar_bleue  (200/200)
Intrebari pentru AnCafe - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Intrebari pentru AnCafe   Intrebari pentru AnCafe - Pagina 3 I_icon_minitimeMier Apr 08, 2009 12:25 pm

jany , o sa iti dau IDul printr-un PM dar te rog sa il ti pentru tine. Cred ca iti dai seama ca a avea IDul lui inseamna k el are incredere in tine ca nu il vei posta oriunde gasesti loc sa il pui!
kllama, tocmai din cauza asta v-am avertizat la inceput ca nu ve-ti primi raspunsuri imediat!Pe langa asta, AnCafe sunt in turneu si Miku e foarte bolnav, asta daca nu sti deja! Ar fi trebuit sa iti dai seama de asta daca ai vazut sau auzit ca a cazut pe scena la Munchen!

Raspunsuri:

Draga Ayu,
Nu cred ca ai fost vreodata la vreo serie de autografe, pentru ca daca ai fi fost ai fi stiut ca eu mereu spun asta fanilor fara sa insemne prea mult (cel putin nu pt mine).
Miku

Draga Ayame,
Nu avem niciun profil de MySpace in afara de cel oficial (pe care nu intram noi). Stiu prea bine ca sunt o multime de profiluri care ne poarta numele dar te asigur ca sunt doar roleplayer-i.
Teruki

Va rog NU mai postati IDurile celor de la AnCafe! Daca ve-ti continua asa vom rupe legatura lor cu forumul si ei isi vor schimba IDurile! Chiar nu cred ca o sa va convina asta!
Sus In jos
https://animeholic-revolutio.forumgratuit.ro
jany
Newbie
Newbie
jany

Numarul mesajelor : 56
Localizare : Cu Kanon :X ...povestim shi bem cva
Data de inscriere : 01/02/2009

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
Intrebari pentru AnCafe - Pagina 3 Left_bar_bleue200/200Intrebari pentru AnCafe - Pagina 3 Empty_bar_bleue  (200/200)
MesajSubiect: Re: Intrebari pentru AnCafe   Intrebari pentru AnCafe - Pagina 3 I_icon_minitimeJoi Apr 09, 2009 8:42 pm

desigur anabelle nu am sa-l mai dau la nimeni shi nici nu il postez mai ales k ins fff moolt ptr mn
Sus In jos
http://anime-light-ice.forumgratuit.ro/
minisuka
Newbie
Newbie

Numarul mesajelor : 4
Data de inscriere : 14/03/2009

MesajSubiect: Re: Intrebari pentru AnCafe   Intrebari pentru AnCafe - Pagina 3 I_icon_minitimeVin Apr 10, 2009 5:16 pm

hey!!~~
pot primi si eu un raspuns la intrebarea mea?
bine,acum depinde de cat timp are fiecare sa trimita^^
si anabelle te rog daca poti sa le dai si id ul meu.e mary_whp@yahoo.com
arigato~
Sus In jos
Anabelle Black
Admin
Anabelle Black

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
MesajSubiect: Re: Intrebari pentru AnCafe   Intrebari pentru AnCafe - Pagina 3 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 2:53 pm

pentru: toata trupa ( inclusiv bou )
intrebarea:va e dor de fosta voastra viatza de dinainte de an cafe? regretatzi ceva?
de la : janina

Draga janina,
Nu ne e dor de viata de dinainte de AnCafe pentru ca aceasta trupa ne-a schimbat viata in bine. Nu stiu cum ar fi viata mea fara AnCafe (probabil foarte plictisitoare T^T)
Miku

pentru : kanon
intrebare:intradevar zodia rac e una foarte timida shi nu perfecta ptr scena ...oricum depinde acum shi ascendentu' ...ehh bine shi eu sunt zodia rac shi nu prea sunt exact cum descrie zodia uneori sunt timida , alteori prea nebuna ...dar tuh te descurci perfect shi pe scena .....oricum tuh cum te-ai caracteriza?
de la:janina

Nu stiu exact cum mas caracteriza...probabil ca...timid si sensibil(asta in viata reala)
Kanon

Pentru:toata trupa
Intrebare: Nyappy!!!ce faceti?vroiam sa va intreb ceva.....stiu ca Romania nu e foarte cunoscuta in Asia, dar ati vrea sa tineti un concert aici?si nu sunt nici asa de multi fani ca in alte tari, dar m-as bucura foarte mult daca ati veni......^_^ si nu cred ca as fi singura(numai sa ma lase si parintii).Nyappy!!
De la : Ayame

Ayame,
Nu putem tine un concert acolo pana nu sunt destui fani! Avand in vedere ultimele evenimente, nu cred ca Miku o sa mai fie atat de dornic sa cante in Romania.
Teruki

Pentru: Miku
Intrebare: De cateva zile ma tot gandeam la ceva, si anume: cine canta in piesa "Secret track"?Mie mi se pare ca e vocea lui Bou, dar nu sunt asa de sigura..... Smile Imi spui te rog?
De la : Ayame

Ayame,
Piesa e cantata de Kanon, Bou si Teruki si numele initial era Coffe Shop.
Miku

Pentru : Miku
Intrebare : Daca esti racit foarte tare, cum faci ca sa poti sa canti?iei ceva medicamente?
De la: Ayame

Daca sunt foarte racit, astfel incat imi afecteaza vocea, nu cant.
Miku

Pentru:Miku
Intrebare:Miku mai ai prieteni/prietene din Romania?Si ati vrea un concert aici?Nyappy!
De la:minisuka

Da, mai am cateva. Nu cred ca vreau sa vin in Romania intr-un concert. Stiu ca nu e corect ca din cauza catorva fete care m-au enervat sa suferiti toate consecintele, dar pur si simplu m-am simtit foarte ofensat si nu mas simti bine venit acolo.
Miku
Sus In jos
pink-chan
Newbie
Newbie

Numarul mesajelor : 7
Varsta : 32
Localizare : deva
Data de inscriere : 07/05/2009

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
MesajSubiect: Re: Intrebari pentru AnCafe   Intrebari pentru AnCafe - Pagina 3 I_icon_minitimeJoi Mai 07, 2009 6:39 pm

pentru:Miku/ intrebare:mai intai de toate vreau sa zic si eu ceva........Miku te iubesc!!!!!!! Te iubesc f mult(LOL) si de mult vreau sa zic asta. Daca te-as vedea m-as pune in genunchi si ti-as zice tot ce simt!!! Te iubesc incat daca mi-ai cere sa mor, as muri pentru tine!!!Pfffffff scuze k m-am lungit asa dar de mult simteam nevoia sa ma descarc.....ma gandesc la tine tot timpul si deseori plang pentru ca stiu ca tu nici macar nu ma cunoshti......In fine...probabil ca acum razi de copilariile mele si as vrea sa te intreb daca se poate ce te-a facut sa te apuci de cantat? ca am citi pe mai multe site-uri si pe toate scria altceva. Uite si ID-ul meu lovelyeveningstar@yahoo.com scuze ca ti-am rapit timpul pretios....te pup shi ashtept raspuns./ de la:pink-chan

Ultima editare efectuata de catre pink-chan in Dum Mai 10, 2009 7:03 pm, editata de 3 ori
Sus In jos
kllama
Newbie
Newbie
kllama

Numarul mesajelor : 32
Varsta : 28
Localizare : romania
Data de inscriere : 14/03/2009

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
MesajSubiect: Re: Intrebari pentru AnCafe   Intrebari pentru AnCafe - Pagina 3 I_icon_minitimeJoi Mai 07, 2009 8:48 pm

24-25 nu stiu exact

Razz
Sus In jos
Rayne
Newbie
Newbie
Rayne

Numarul mesajelor : 71
Data de inscriere : 19/10/2008

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:

MesajSubiect: Re: Intrebari pentru AnCafe   Intrebari pentru AnCafe - Pagina 3 I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 7:13 pm

25 are
Sus In jos
pink-chan
Newbie
Newbie

Numarul mesajelor : 7
Varsta : 32
Localizare : deva
Data de inscriere : 07/05/2009

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
MesajSubiect: Re: Intrebari pentru AnCafe   Intrebari pentru AnCafe - Pagina 3 I_icon_minitimeMar Mai 12, 2009 10:33 pm

pentru miku:imi zici si mie ce inseaman semnul acela din videoclipul "Tekesuta Kousen"( il faci mai pe la sfarsitul videoclipului) ca stiu sigur ca l-am mai vazut si in Naruto si mereu m-am intrebat ce inseamna.......... de la:pink-chan
Sus In jos
nyappyfan
Newbie
Newbie
nyappyfan

Numarul mesajelor : 11
Data de inscriere : 10/05/2009

MesajSubiect: Re: Intrebari pentru AnCafe   Intrebari pentru AnCafe - Pagina 3 I_icon_minitimeMier Mai 13, 2009 8:48 pm

pentru:miku
intrebare:de ce nu mai vrei sa vi in romania?
de le:nyappy

pentru:bou
intrebare:tu ai iubita?pentru ca pe un alt forum o fata se da mare ca tu ii esti iubit?(e din romania)
de la:nyappyfan

intrebare:cat crezi ca va mai tine trupa?
Sus In jos
micadori
Newbie
Newbie
micadori

Numarul mesajelor : 9
Varsta : 30
Localizare : Undeva'n Balcani
Data de inscriere : 22/05/2009

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
MesajSubiect: Re: Intrebari pentru AnCafe   Intrebari pentru AnCafe - Pagina 3 I_icon_minitimeVin Mai 22, 2009 9:20 pm

Pentru: Kanon
Intrebarea: Pot vorbi personal cu tine? (ma refer prin messenger)
De la: micadori (..::Andreea::..)
Sus In jos
Anabelle Black
Admin
Anabelle Black

Foaie de personaj
Respectarea Regulilor:
MesajSubiect: Re: Intrebari pentru AnCafe   Intrebari pentru AnCafe - Pagina 3 I_icon_minitimeLun Mai 25, 2009 7:00 pm

pentru:Miku/ intrebare:mai intai de toate vreau sa zic si eu ceva........Miku te iubesc!!!!!!! Te iubesc f mult(LOL) si de mult vreau sa zic asta. Daca te-as vedea m-as pune in genunchi si ti-as zice tot ce simt!!! Te iubesc incat daca mi-ai cere sa mor, as muri pentru tine!!!Pfffffff scuze k m-am lungit asa dar de mult simteam nevoia sa ma descarc.....ma gandesc la tine tot timpul si deseori plang pentru ca stiu ca tu nici macar nu ma cunoshti......In fine...probabil ca acum razi de copilariile mele si as vrea sa te intreb daca se poate ce te-a facut sa te apuci de cantat? ca am citi pe mai multe site-uri si pe toate scria altceva. Uite si ID-ul meu lovelyeveningstar@yahoo.com scuze ca ti-am rapit timpul pretios....te pup shi ashtept raspuns./ de la:pink-chan

pink-chan,
motivul pentru care m-am apucat de cantat este de fapt ca vroiam sa ies din anonimat, dar totusi...AnCafe a fost creat mai mult pentru distractie...nu ne asteptam sa avem succesul pe care il avem acum!
Hugs, Miku

intrebare:de ce nu mai vrei sa vi in romania?
de le:nyappy

nyappy,
nu vreau sa dau prea multe detalii, dar mai pe scurt: pentru ca nu exista adevarati cafekko acolo!
Miku

pentru:bou
intrebare:tu ai iubita?pentru ca pe un alt forum o fata se da mare ca tu ii esti iubit?(e din romania)

nyappyfan,
da, am prietena si e din Japonia. O cheama Kyoko. o.o" e jumate romanca...
Pink wishes, Bou ^oo^

intrebare:cat crezi ca va mai tine trupa?

nyappyfan,
eu sper sa tina cat mai mult! asta depinde de foarte multi factori.
Miku

Pentru: Kanon
Intrebarea: Pot vorbi personal cu tine? (ma refer prin messenger)
De la: micadori (..::Andreea::..)

micadori,
pai...probabil ca poti! xD
With love, Kanon
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Intrebari pentru AnCafe   Intrebari pentru AnCafe - Pagina 3 I_icon_minitime

Sus In jos

Intrebari pentru AnCafe
Sus 
Pagina 3 din 3Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3
 Subiecte similare
-
» ?Intrebari?
» REGULI!!! Cititi inainte de a pune intrebari!
» Cerere pentru un anime:d
» Ce tip de vampir esti? (pentru fete)
» Cum ai arata in varianta anime ( pentru fete)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Ice Anime :: J-rock/J-pop :: Antic Cafe-
Mergi direct la: